Wkano

Hvordan gå fra venner til dating

Hvis du noen gang har vært i denne situasjonen, vet du at det er en tøff å trene. Når følelsene dine er mer lidenskapelig og sterkere enn hva du forventer fra en vanlig vennskap, kan det være ganske vanskelig å spørre dem om hvordan de føler om deg, og for å gå til neste trinn.

Trinn

Hvordan gå fra venner til dating. Finn ut om de liker deg eller ikke.
Hvordan gå fra venner til dating. Finn ut om de liker deg eller ikke.
 1. 1
  Finn ut om de liker deg eller ikke. Du kan gjøre dette i et par forskjellige måter. Den første og mest effektive måten er å be en venn til å spørre dem. I enkelte folks øyne, dette er en forferdelig måte å gjøre dette på, men det er også startet mange gode relasjoner. Personen å stille er noen som er en venn av både deg og din knuse. Du må ha full tillit til denne personen, som om de ikke er troverdig at de kan smitte din hemmelighet å knuse din. Gi dem instruksjoner å stille, er et populært en til å spørre en sammenligning, som "ville du heller date _____ eller ______ 'for å starte emnet, deretter fortsette derfra. En annen måte, men ikke anbefalt for de av dere som holder din knuse hemmelig, er å spørre dem på hodet. Hvis du velger å gjøre det, gå til trinn to.
 2. 2
  Hvis de liker deg, er å konfrontere dem. Du må fortelle dem at du liker dem. Ikke kom på for sterk. Hint om at du liker dem, og deretter utvide sin kunnskap om din kjærlighet sakte. Hvis du går for fort, kan de tro at du er desperat. Du kan derfra gå fra hengende ut litt, å jevnlig, for å prøve sjansene dine på en første date. Ikke prøv å forhaste ting, fordi tro meg, det bare kan gå nedover derfra.
 3. 3
  Håndtere avvisning. Det tredje trinnet er for de av dere som ikke fikk det svaret som de ønsket. Først av alt, dette er ikke din feil. Du er perfekt slik du er, og det er ingen kraft i verden som kan endre det. Den andre ting å huske på er at hvis de misliker deg i den grad at de ikke kan stå å være rundt deg etter å vite at du liker dem, så kanskje den vennen sone er for mye. Vennene skal like deg for den du er, uavhengig av eventuelle forhold.

Tips

 • Husk alltid å holde det sakte. Hvis du føler deg trygg nok til å ta forholdet videre, gjør det, men husk at din kjæreste / venninne kanskje ikke føler at det er på tide. Du må alltid sjekke med dem før du går videre.
 • Husk at hvis de sier nei, betyr det ikke at dette betyr slutten på forholdet som venner. Hold haken høyt og tankene dine på en god plass. Alle har knuser, og du og din knuse, må akseptere det.

Advarsler

 • Hvis vennen din ikke liker deg tilbake, uansett hvor hjerteskjærende det er, må du holde et positivt sinn. Hvis du begynner å tenke voldelige eller suicidale tanker, du absolutt MÅ se noen om det. Du burde ikke skade noen, inkludert deg selv, fordi en ting ikke gikk riktig. Det er bare en klem, og det er ikke verdt å risikere liv hvis det ikke faller i riktig pit.