Wkano

Hvordan gjøre bena ser bredere når de er tynne

Ben er kjent for å være en av de viktigste deler av kroppen av de fleste kvinner. Kvinner har en tendens til å se over sine ben så mye som de gjør med sine ansikter. For ikke å glemme at dette er hva menn liker å se på når de leter etter en jente som har alt. I dette tilfellet hver jente liker å ha de beste beina.

Trinn

Hvordan gjøre bena ser bredere når de er tynne. Når du er oljing eller bruke glyserin på bena, sørg for at det ikke etterlater bena ser fettete eller ashy.
Hvordan gjøre bena ser bredere når de er tynne. Når du er oljing eller bruke glyserin på bena, sørg for at det ikke etterlater bena ser fettete eller ashy.
 1. 1
  Når du er oljing eller bruke glyserin på bena, sørg for at det ikke etterlater bena ser fettete eller ashy. Bruk noe som er rettferdig på huden din i stedet for harde.
 2. 2
  Hvis du har tynne ben, så langt som buksene er bekymret, sørg for at du går for de som er litt av en teft nederst (minst fra knærne ned).
 3. 3
  Gå for bukser som er av mørke nyanser og ikke nødvendigvis svart, slik at du ikke legger mye konsentrasjon på bena. (Blå, marineblå, brun, er beige bra også). Khaki bukser arbeide magi også.
 4. 4
  Hvor skjørt er bekymret, kan du prøve å bruke asymmetriske eller blyant skjørt, kort eller lang, (bunnen er rund så det er bedre) bena ser ikke så tynn.
 5. 5
  Hvis du ønsker for en mini, gjør det omtrent fire inches over kneet og la skjørtet å være godt montering, ikke en gratis størrelse ett.
 6. 6
  Prøv klær som er runde fra livet og ned, (de som Sarah Jessica Parker, fra Sex and the City tv program) bruker. Hun har tynne bein også, men da hun kan se glamorøs. Det handler om valg av klær.
 7. 7
  Prøve å bygge litt muskler for bena, slik at de ikke ser så rett. For eksempel kan du gjøre noen crunches eller spør noen råd fra en gym ledsager / trener.
 8. 8
  Ikke spis tonnevis av junk mat, spise sunt vil gjøre deg opp i vekt og være sunn mens junk food gjør at du ser klumpete på magen.

Tips

 • Unngå iført skjørt eller kjoler som er stramme til anklene, betyr det ikke flatere kroppen din i det hele tatt. Du kan ende opp som ser morsomt.
 • Når du skal løfte sko, unngå ankel lengde støvler, de vil gjøre at du ser ut som du har på deg over store sko på grunn av hvordan de kan virke løs over anklene.
 • Long godt passende støvler fungerer perfekt også, så lenge de ikke er for høy.
 • Når du plukker sko med stropper, plukke de med lange stropper (de som går til midten av knærne og anklene). Hvis det er den nedre kort rem, la det være litt tykk i motsetning til tynne, forbedrer denne tykkelsen på leggene også.
 • Unngå iført trange bukser fra livet og ned, kan du ende opp som ser ut som en syk person, og du ikke ønsker det.

Advarsler

 • Hvis du vet at knærne slått, unngå å være i, vil du se morsomme.