Wkano

Hvordan gjøre et godt inntrykk på en privat videregående skole intervju

Hvert år, mange mennesker i den åttende gjennom ellevte karakterer gjelder private videregående skoler. Mange av disse skolene er svært konkurransedyktige. Mange ting teller, inkludert karakterer, testresultater, fritidsaktiviteter - og. Her er en enkel liste over ting som vil hjelpe deg å komme gjennom denne avgjørende delen av innleggelser prosessen.

Trinn

Hvordan gjøre et godt inntrykk på en privat videregående skole intervju. Få nok søvn natten før, og spise en næringsrik frokost om morgenen av intervjuet.
Hvordan gjøre et godt inntrykk på en privat videregående skole intervju. Få nok søvn natten før, og spise en næringsrik frokost om morgenen av intervjuet.
 1. 1
  Få nok søvn natten før, og spise en næringsrik frokost om morgenen av intervjuet. Ikke spis for mye, men ikke hoppe ut heller.
 2. 2
  Kle deg etter, men litt bedre enn, skolens. For jenter, fungerer en fin skjørt og bluse combo alltid. For gutta, bør en polo eller en krage, button-down skjorte med slacks være i orden.
 3. 3
  Guys, børste håret, bruke deodorant (men ikke for mye-du ikke ønsker å lukte sterkt av speed stick og ha det distrahere intervjueren fra deg sett), og gjør det ikke.
 4. 4
  Jenter, børste håret. Hvis du har smell, kan det være lurt å feste dem til siden, slik at intervjueren kan se ansiktet ditt tydelig. Hvis du pleier å leke med håret ditt når du er nervøs, bind den opp. Påfør minimal sminke for å redusere fremkomsten av svette (hvis noen), og ikke henge slapt.
 5. 5
  Når du møter intervjueren, gi et fast håndtrykk (ikke en død fisk, men ikke et bein-knuseren),,, og tydelig enunciate navnet ditt (fornavn og etternavn).
 6. 6
  Hvis en omvisning på skolen forut for eller følger intervjuet, lytte oppmerksomt og stille spørsmål. Det vil gjøre deg vises mer interessert i skolen, og viser til intervjueren at du virkelig lytter. Du kan selv ønsker å ta notater, avhengig av kulturen på skolen.
 7. 7
  Vær forberedt på intervju for å begynne med et bredt spørsmål, for eksempel "så, fortell meg om deg selv...". Dette er din sjanse til og noen sterke poeng. Begynn med navn, skole, klasse, og naturlig overgang inn dine interesser. Hvis du er oppskjørtet, er det greit å si: "Vel, det er en slags bred spørsmål. Jeg er ikke sikker på hvor du skal begynne. Tror du at du kunne spørre meg noe litt mer spesifikk?".
 8. 8
  Være original i svarene dine. Arbeidet i sporadisk tilbud. Husk alltid å vises munter. Ikke mumle eller ser lei. Hold øyekontakt.
 9. 9
  Når intervjuet er over, riste intervjuerens hånden og si: "Takk for din tid." Hvis du blir tilbudt intervjuerens kortet, godta det allernådigst. Så du forlater. Når du har forlatt bygningen, kan du slå luften glede. Fantastisk jobb! (Pass på at ingen kan se deg.) Noen intervjuere kan se deg gjennom vinduet deres for å se din holdning utenfor sitt kontor.
 10. 10
  Skriv en fin takk notat. Det bør være kort, men uttrykksfulle av dine takk for sin tid.

Tips

 • Stille spørsmål. Det gjør du virker som du virkelig bryr seg om skolen. (Det gir deg også en sjanse til å lytte i stedet for å snakke.)
 • Alltid ser helt våken og oppmerksom.
 • Jenter og gutter, sitte med bena sammen, ikke spredt fra hverandre. Jenter kan også krysse beina ved anklene (tror prinsesse dagbøker)
 • Hvis du ikke kan komme på noen spørsmål, lage en liste på forhånd.
 • Hvis foreldrene dine er i intervjuet med deg (en relativt vanlig praksis), holde ro, se på dem når de snakker, og ser ikke irritert på dem. Det gjør et veldig dårlig inntrykk hvis du ikke synes å komme sammen med foreldrene dine.
 • Være veldig høflig og ikke glem å smile. De ville ikke ha en negativ Nelly på skolen deres.
 • Vær høflig, og vente til intervjueren ber deg om å sitte før du setter deg ned. Det er uhøflig å sitte før personen som intervjuer deg.

Advarsler

 • Ikke under noen omstendigheter, gjør du ett av følgende ting: velg din nese, rense neglene, slentre, vinke til folk du kjenner i klasser, refererer til intervjueren ved et annet navn enn den de har brukt til å introdusere ham / henne selv, stirrer ut i rommet under intervjuet, avbryte, eller viktigst, sovner.