Wkano

Hvordan å få foreldrenes tillit som en tenåring

Når en tenåring ønsker frihet, synes det på det tidspunktet, foreldre er den mest kontrollerende. Inside, de ønsker å få din tillit og la deg ha din tenårene frihet, og de kan noen ganger (men ikke alltid) ikke stoler på deg. Denne artikkelen vil hjelpe deg å tjene dine foreldres tillit og kan gjøre forholdet mellom foreldre og ungdoms sterkere.

Trinn

Hvordan å få foreldrenes tillit som en tenåring. Hvis foreldrene dine forteller deg å gjøre noe, gjør det umiddelbart.
Hvordan å få foreldrenes tillit som en tenåring. Hvis foreldrene dine forteller deg å gjøre noe, gjør det umiddelbart.
 1. 1
  Hvis foreldrene dine forteller deg å gjøre noe, gjør det umiddelbart. Ja, du har å gjøre tøyet eller tømme oppvaskmaskinen for første gang. Ikke sutre om det eller si at du vil få til det senere. Bare gjør det!
 2. 2
  Pass på at du har alle detaljer om noe sted du kommer til. På denne måten kan du fortelle foreldrene dine hva som skal skje. Du må la dem vite når du må være et sted, som vil være der, hva voksne vil være der, hva aktiviteten innebærer, og hvilken tid det vil være over. De ønsker å vite at du er trygg når du er borte fra dem.
 3. 3
  Fortell foreldrene dine hvis du kommer til å bli kjørt et sted. Før du gjør, sørg for at personen har gode intensjoner, har en lisens, og er en erfaren sjåfør før du ber om tillatelse. Du må kontakte foreldrene dine når du ankommer / forlate og be om tillatelse hvis planene endres og du ønsker å gå et annet sted. Hvis de sier, "Nei", godta det uten å krangle.
 4. 4
  Hold hodet kaldt hvis foreldrene dine ikke la deg gjøre noe. Ropte tilbake og kranglet gir et dårlig inntrykk og gjør at du ser ut som en to år gammel. Tross alt, kan de ha rett i å ikke la deg gjøre det aktivitet.
 5. 5
  Gjør alle dine oppgaver og lekser. Gjør disse uten alltid blir bedt om å gjøre dem. Med leksene, bare ikke skrevet lekser. Studere hva som ble dekket i klassen og lese videre for å være forberedt for neste klasse.
 6. 6
  Si noe bare hvis du mener det. Ikke svar ut av følelser.
 7. 7
  Hvis foreldrene dine beskylde deg for å gjøre noe du ikke gjorde, slappe av og rolig fortelle din side av historien. De vil være i stand til å forstå deg.
 8. 8
  Sørg for å gjøre små ting for foreldrene dine, liker fylle sin drink eller lage frokost, uten å bli spurt. Foreldrene dine vil elske deg enda mer og vil gjøre ting du ønsker å gjøre for en sjanse.
 9. 9
  Hvis du har gjort en feil, stor eller liten, innrømme at du tok feil og ikke gjøre noen unnskyldninger eller skylde noe eller noen, fordi hvis du gjør det, vil dine unnskyldninger virke falsk og ikke meningsfylt.
 10. 10
  Ikke bli sint hvis foreldrene dine gi deg råd, selv når du vet hva du skal gjøre allerede. Bare virkelig lytte til dem, si takk og si at du vil vurdere det. Dette vil hjelpe foreldrene dine vet at du lytter og ta imot råd.
 11. 11
  Ikke dra nytte av dine foreldre. Vil du stoler på noen som du vet er rett og slett bruker du?
 12. 12
  Følg alltid portforbud regler. Selv om partiet er "bare komme i gang," gå hjem når du skal. Enda bedre, være hjemme før du blir bedt om å være hjemme. Husk: er en triviell partiet kommer til å være verdt bryet og mistro du kommer til å få (i)?
 13. 13
  Hvis de ikke godkjenner noe du gjør og begynner å skjelle eller straffe deg for det, ikke snakke eller skrike, bare holde seg rolig og hold kommentarene dine for deg selv. Dette vil gjøre argumenter og scoldings ende raskere, og vil holde dem mindre sint på deg.
 14. 14
  Hvis foreldrene dine sier at "du er galt" eller si noe langs disse linjene, ikke krangle, bare si "ok, jeg beklager." i et rolig og kul måte.
 15. 15
  Hvis du har til å tenke to ganger om noe, ikke gjør det. Gjør noe som er ulovlig eller ikke tillatt vil være en av de raskeste måtene å miste foreldrene dine tillit.
 16. 16
  Lov maturely. Dette vil bidra til å få deres tillit fort.
 17. 17
  Vis respekt ved å følge deres regler, gjør hva de spør, og ikke snakke tilbake eller kaste fornærmelser på dem. Lære å bite på tungen er en stor dyktighet lært som du modnes. Kranglet, ber om og om igjen ved å plage dem, kronglete deres ord, prøver å skyld dem, bedende, prøver å gjøre avtaler med dem, etc. vil bare sette deg så mye lenger bort fra å tjene deres tillit.
 18. 18
  Omgås mennesker av god karakter. Dine foreldre ønsker å vite at du har den gode beslutningsprosesser ferdigheter for å velge venner eller folk til å henge med som bare kommer til å være en positiv innflytelse i livet ditt.

Tips

 • Hvis foreldrene dine snakke med deg om det samme om og om igjen, bare gjør det de sier for en endring. Det tar mye stress bort fra deg og dem.
 • Elsker dem uansett hva som skjer, selv om det betyr at du ikke kan gjøre de tingene du ønsker å gjøre.
 • Ikke lyv.
 • Hvis du tar anstøt med en gang, forteller foreldrene dine at du trenger tid til deg selv å kjøle seg ned, vil de forstå.
 • Selv om du bør tjene deres tillit, husk å ikke gjøre alt for dem uansett hva, hvis du ikke kan stole på dem, er deres tillit til deg ubrukelig.
 • Ikke drikke alkohol eller røyk

Advarsler

 • Hvis foreldrene dine har skylden deg for noe som du ikke gjorde, før du forklare din side av historien la dem ferdig, så rolig si: "Jeg er lei for det som skjedde og hvordan kan jeg bidra til å gjøre det bedre?"
 • Hvis du tror foreldrene dine ikke vil forstå, ikke gi opp. Bare holde på å gå og snart ting vil slå ut positivt, forhåpentligvis.
 • Hvis dine foreldre er opprørt, gi dem en skulder å gråte på.
 • Ikke snakk tilbake til foreldrene dine, dårlige ting skjer når du ditto, og det er respektløst.
  • Ikke fortell dem at de ikke vet hva de snakker om, og dette kan gjøre dine foreldre veldig sint. Husk at de var tenåringer også, så de åpenbart må vite hva de snakker om.