Wkano

Hvordan gjøre øynene ser større

Det er ingenting som å ha en stor par vakre brune øyne (eller blå, grønn eller nøttebrune øyne, for den saks skyld). Dessverre gjør naturen ikke alltid samarbeide, og etterlot oss med øyne som faller kort av vårt ideal. Hvis du ønsker å gjøre øynene dine ser større, er det flere måter å gå om du gjør det, og ikke alle av dem involverer make-up! Les videre.

Trinn

Hvordan gjøre øynene ser større. Redusere eventuelle hevelser i øynene.
Hvordan gjøre øynene ser større. Redusere eventuelle hevelser i øynene.
 1. 1
  Stelle øyenbrynene. På samme måte som en bilderamme påvirker hvordan bildet ser ut, øyenbrynene påvirke måten dine øyne ser. Den enkle handling å fjerne bortkommen hår kan gjøre øynene mer merkbar. Men ikke gjør den feilen å anta at jo tynnere øyenbrynene, vil større øynene dine ser. Les Hvordan å forme øyenbrynene for flere råd.
 2. 2
  Redusere eventuelle hevelser i øynene. Hevelse i huden på og rundt øynene kan gjøre dem ser mindre. Prøv disse trinnene for å redusere hevelser:
  • Få nok søvn.
  • Vask ansiktet med kaldt vann.
  • Sted kaldt, brukte teposer over øynene dine. Tanniner i te fungerer som en snerpende, stramme huden.
  • Redusere saltinntaket. For mye salt fører til vann oppbevaring, noe som fører til øye poser.
  • Trening for å øke blodsirkulasjonen, noe som igjen reduserer væskeansamlinger.
 3. 3
  Gjøre øyevippene ser lengre. Det er flere måter å gå om du gjør dette:
 4. 4
  Ikke bruke eyeliner hele veien rundt øynene. Hvis du gjør det (f.eks) vil gjøre øynene dine ser mindre. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting: små øyne kan se mystisk og dramatisk, men antagelig, det er ikke den effekten du ønsker. Når du bruker eyeliner på nedre vippene, gjør det rett under vippekanten, ikke inne i felgen, og ikke la linjen komme helt til det innerste hjørnet av øyet. Du kan også være lurt å stille din Wetline med hvit eller annen lys farge. Det gjør øynene ser merkbart større, men overdrive det vil se dumt!
 5. 5
  Utvide eyeliner forbi de ytre hjørnene av øynene dine. Linjen skal bevege seg oppover litt også, hermet en veldig lang øyevipper. Dette vil gjøre øynene dine ser større, men er en vanskelig teknikk. Hvis eyeliner ikke anvendes symmetrisk, kan det gjøre øynene dine ser skjev!
 6. 6
  Legg hvit øyenskygge eller eyeliner til det innerste hjørnet av øynene dine. Dette bringer mer lys inn i dem og gir effekten av dem blir større. Pass på at det ikke er en utrolig kritthvitt. Du kan også bruke den på nedre vannlinje, noe som forlenger den hvite delen av øyet.
 7. 7
  Bli kvitt mørke ringer under øynene. Dette vil ikke nødvendigvis gjøre øynene dine ser større, men mørke ringer vil skjemme selv de største, vakreste øyne.
  • Få nok søvn.
  • Spise en balansert, sunt kosthold.
  • Redusere saltinntaket.

Forme øynene dine

 1. 1
  Påfør hvit eyeliner på vannlinjen din, eller bruke svart eyeliner fra det ytre hjørnet til midten, ikke hele veien.
 2. 2
  Krølle vippene.
 3. 3
  Påfør lysere øye skygger som krem, beige, hvitt etc...
 4. 4
  Påfør en tynn linje med eyeliner på toppen av øyelokket og fløy den ut.

Tips

 • Et naturlig tips: bruk rose vann for å vaske øynene hver dag før du går til sengs. Sette noen dråper mandelolje på øyet vippene hver dag. Det ville hjelpe vippene blir lengre.
 • Bruke hvit eyeliner til vannlinjen vil gi illusjon av større øyne.
 • Circle kontakter, noe som ikke er allment selges i butikker i Europa, men er i enkelte asiatiske land, er kontakter som gir din iris inntrykk av å være større. Dette forvrenger forholdet mellom øyet til iris, ofte gir effekten av større øyne. Det er mange nettsteder som vil sende dem ut av Asia.
 • Det finnes ingen vitenskapelig bevis som tyder på at å sette en liten bit av olivenolje på øyet vippene vil hjelpe dem å vokse. Mens det vil sikkert gi dem litt mer glans, som vil hjelpe dem til å se større, vil det ikke stimulere til vekst i hårsekken selv.

Advarsler

 • Ikke bare åpne øynene helt, fordi dette vil gjøre at du ser permanent overrasket.
 • Hvis du velger å åpne øynene bredt, sørg for at neseborene ikke flare eller åpne for stor.
 • Hvis du bruker sirkel linser, sørg for å få dem fra en pålitelig selger. KFDA-godkjente koreanske nettsteder som e-sirkel-lens.com er vanligvis best, og kinesiske nettsteder er vanligvis dodgy. Slå opp nettstedet vurderinger og gjøre din forskning grundig først, og hvis du aldri har brukt kontaktlinser før, går til optiker for å sikre at du er i stand til. Hvis prisen ser for godt til å være sant, er det ofte. Ditt syn er altfor verdifull til å sette bare noe i øynene. Hvis du virkelig ønsker å sjekke at sirkelen linsene du har kjøpt er trygge, kan du alltids ta dem til optikeren din og be om en profesjonell vurdering.