Wkano

Hvordan ha jente swag

Bare fordi du er jente betyr ikke at du ikke kan ha swag. Med disse trinnene, vil du bli swagging på dem på kort tid.

Trinn

Hvordan ha jente swag. Sørg alltid for å matche.
Hvordan ha jente swag. Sørg alltid for å matche.
 1. 1
  Topper. Bruk topper som har kule skriftlig eller gode jakt grafikk. Hvis du er iført trange topper som tank topper ikke bruker trange bukser. Når iført magen topper bære en tank topp under eller en stroppeløs sports BH som passer med antrekket ditt. Gensere, sweatshirts er alle i mote for øyeblikket - selv grafiske tees!
 2. 2
  Bukser. Tettsittende bukser avhengig av antrekket. Men hvis du bære en stram skjorte dens bedre å bære Cargos. Leggings er også bra. Mostly dyr print. For mange farger på tights kan gjøre at du ser skralle. Vanligvis jenter som har swag slitasje basketball shorts og skinny jeans.
 3. 3
  Sko. Rolig sko er bra.. Pass på at skoene matche antrekket. Det er ikke bra å matche for mye. Har noen motsetning i klær og sko. Sørg alltid for å matche. Sko som Jordan, Nike, Adidas, DC, eller Vans er gode. Hvis du bruker Converse sørg for å bruke dem som Chucks ikke vanlig converse.
 4. 4
  SnapBacks. Montert caps er gode. Du kan aldri ha Team Sport Luer. Det er godt å ha på Sport lagets SnapBacks. Og hvis du bruker en Bulls Snapback, for eksempel sørge for at antrekket er bare iført det ene laget. Du ønsker ikke å ha tre forskjellige team på deg. For smykker, slitasje gull eller sølv hoops. Diamant øredobber er også bra. Enhver øredobb som går med antrekket ditt også kan arbeide. Avhengig av hvilken type swag du vil deretter smykker varierer. Hvis du har det ganske søt jente swag, så buer og søte smykker vil passe deg. Men, hvis du har den gutten swag, så enkle smykker er bra. Hoops fungere.
 5. 5
  Makeup. Bruk mascara og lip balm. Deretter bruker lipgloss og eyeliner. Du kan legge litt farge til øynene dine, men sørg for sin hudfarge og viser ikke for mye. Det ser ut til "der ute" for antrekket ditt. Enkelt er mye hyggeligere.

Tips

 • Handle som om du ble født med det.
 • Husk at det å ha swag ikke er røyking luke, eller hopping folk. Gjør galt gjør deg ikke rett.
 • Ikke overdriv det og ikke være fake!
 • Ikke si at du har swag eller folk vil ikke tro deg så la dem fortelle deg at du har det.
 • Prøv å se bra ut, være hyggelig og beholde gode karakterer. Derfor kan du bli betraktet som en noe mer "populære". Hvis du er, kan noen mennesker tror du er kul, med gode klær, gode karakterer og fantastisk holdning.
 • Prøv å ikke gå for langt med det ikke starter ved å gå gangster fordi, det er da du skulle bli middelverdien en, så hold deg til å være hyggelig.

Advarsler

 • Hvis du er for selvsikker, kanskje folk tror du er cocky. Ikke skyv det, bare være deg selv, med litt ekstra stil!