Wkano

Hvordan å være vakker, frisk og søt (jenter)

Har du noen gang ønsket å imponere gutten på skolen eller har alle beundrer din stil på den første dagen av skolen. Du har kommet til rett sted. Denne siden vil fortelle deg om makeup, hår, stil og hygiene for Middle School jenter!

Trinn

Hvordan å være vakker, frisk og søt (jenter). Være sanitæranlegg.
Hvordan å være vakker, frisk og søt (jenter). Være sanitæranlegg.
 1. 1
  Være sanitæranlegg. Dusje eller bade ofte, bare ikke for ofte. Det er et bevist faktum at hvis du dusjer / bader for mye det er dårlig for håret og huden. Så hold det enkelt. Du bør dusje hver dag eller annenhver dag, men hvis du gjør dusj hver dag bare ikke vaske håret hver dag. Kontroller at du bruker produkter som er bra for huden din og ikke bruke produkter som ble testet på dyr.
 2. 2
  Style håret, og hvis det er fettete sette håret i en høy tau flette eller hestehale. Du kan også bruke tørr shampoo, men du må sørge for å børste ut overflødig. Du kan bruke varme verktøy, men bruk dem med måte og bruke en varme protectant. hvis du våkner opp sent børste ut håret og kaste på en søt pannebånd eller bruke en Bejeweled Bobby Pin å vri tilbake håret.
 3. 3
  Ta vare på at akne. Nå, noen av oss er heldige nok til å ikke måtte forholde seg til hud problemer, men de av dere som ikke er så heldige, Vask ansiktet. Bruk ansiktskrem også. Det kan være lurt å prøve noen forskjellige merker av akne krem ​​til du finner den som fungerer best for din type hud. Pass på at akne produkter du bruker ikke brukes i nærheten av øynene eller og noen kutt eller bug bite.
 4. 4
  Ikke overforbruk makeup. Prøv å ikke bruke mye av ansiktet sminke (foundation, concealer, Blush) fordi det er veldig bra for huden din. Vær forsiktig hvis du søker pudder for å sette din skjult, må du bruke en lett hånd slik at pulveret vil ikke kake og se unaturlig. Du kan også bruke uthevet eller en utheving concealer for å gjøre leggen ser duggvåte og lyse. Bruk også en veldig lett foundation av en farget fuktighetskrem for å unngå en klumpete utseende. For øynene, prøv å gå for en enkel, fin farge som hvit, krem ​​eller beige. Hvis du selv ønsket å få litt lenger ut du kan bruke en rosa eller din favorittfarge. Å lyse eller gi illusjonen du har større øyne, Prøv fôr din vannlinjen og stram linje med en hvit eller krem ​​farger eye liner. Hvis ønsker å gjøre en enklere måte, Curl og sette en mørk mascara på vippene. Du kan også bruke en hvit øyenskygge og bruke det til din rive duct det gi illusjon av lysere mer våken øynene. Bruk en blek, eller nude farge lipgloss / leppestift.
 5. 5
  Kle hyggelig, men komfortable. En flowy toppen og noen skinny jeans er ikke bare stilig, men komfortable også. Kanskje til og med jazz den opp med noen pumper eller sokker.
 6. 6
  Tilbehør gjør en forskjell. Selv en liten ring kan gjøre hele antrekket gnisten. Prøv ikke å gå til gale med tilbehør skjønt, kanskje et par armbånd, en ring og et smykke virker søt og hyggelig. Eller, i stedet for en kjede kan du alltid bære et skjerf.
 7. 7
  Personlighet er den viktigste delen. Jada, kan du være den peneste jenta i verden, men din personlighet betyr mest. Ikke noen gang prøvd å være noen du ikke er. Vær deg selv, og være hyggelig.
 8. 8
  Ta vare på tennene. Du kommer til å wanna smil mye, og ingen ønsker å se en haug med ost. De vil se lekkert, hvitt, fargen på fersk vakker snø. Puss tennene minst to ganger om dagen og bruke en tannkrem som fungerer godt med tennene. Vær forsiktig og omsorg med dem også. Du får bare to par!
 9. 9
  Ikke hør på andres frekke kommentarer eller fornærmelser. Stol på meg, jeg har vært der. Noen gang jobbet veldig hardt på å gjøre mest bedårende antrekk noensinne og ingen engang legger merke til eller sier noe betyr? Jeg vet at mange av oss. Bare ignorere dem, ikke la haters slå smilet ditt i en brun.
 10. 10
  Vær smart. Bare fordi du er pen betyr ikke at du må være dum! Vis dine talenter og fortsatt være stolt av dine feil! Ingen er perfekt.

Tips

 • Være beskjedne, aldri skryte eller klage. Være rene og ren. Å ha et godt omdømme vil ikke bare ha som konsekvens av folk fornøyd med deg mer, men det vil også øke din selvtillit og hvordan du behandler andre.
 • Hvis du er komfortabel med kroppen din huske at alle er. Hvis du føler at du er litt overvektig prøver å spise sunnere og gå en eller to miles hver dag. Walking forbrenner kalorier, og det kan hjelpe deg hvis du ønsker å bli med spor eller langrenn.
 • Prøv å være så smart som du er i stand til, bare ikke prøve å være en know-it-all. Det kan hjelpe deg i det lange løp og avgir et positivt bilde.
 • Føler meg ganske.
 • Prøv en hyggelig luktende såpe, desinfeksjonsmiddel, eller parfyme. Lukter godt kan øke selvtilliten din og gjøre deg virke penere. Men ikke glem at du er vakker og super sexy slik du er!

Advarsler

 • Betal komplimenter til andre mennesker, slik at de kan føle seg godt om seg selv, også.
 • Og mest av alt være deg selv, er alt du trenger deg og din vakre bildet, som ingen kan ta fra deg.
 • Være beskjedne.
 • Vær hyggelig, men ikke handle snobbete eller perfekt.
 • Unngå å bite neglene.
 • Ikke ta fornærmelser alvor. Personen er bare sjalu.
 • Ikke alltid være noen du ikke er.
 • Ikke prøv å være venner med alle. Vi har alle fiender.
 • Ikke fiske etter komplimenter.
 • Elsk deg selv, og din kropp.
 • Ikke vær ekkelt, være ladylike.
 • Og husk ord ikke kan bringe deg ned.