Wkano

Hvordan å opptre som en av gutta

Tenke "jentete" jenter er snobbete? Lyst til å henge med gutter og gjøre hva de gjør? Eller, kanskje du nyte mer "mannlige" aktiviteter enn "kvinnelige" seg? Her er hvordan å være en guttejente!

Trinn

Hvordan å opptre som en av gutta. Først av alt, det er lite sannsynlig at du vil bli invitert ut med en last av gutta med deg som den eneste jenta hvis du ikke har gjort dem se hvor mye du kan passe på.
Hvordan å opptre som en av gutta. Først av alt, det er lite sannsynlig at du vil bli invitert ut med en last av gutta med deg som den eneste jenta hvis du ikke har gjort dem se hvor mye du kan passe på.
 1. 1
  Først av alt, det er lite sannsynlig at du vil bli invitert ut med en last av gutta med deg som den eneste jenta hvis du ikke har gjort dem se hvor mye du kan passe på. Gjør deg selv skiller seg ut fra jente mates som noen de kan komme sammen med og har en latter med som bare en venn, ikke en jente.
 2. 2
  Få i sport. Board sport er gode (skateboard, snowboard, surfing, body boarding), men hvis gutta du henge med er ikke i det, ikke vær redd for å prøve ut paintball eller fotball. Og sørg for at du blir god på det - men ikke skryte. Det betyr at du vil ha en sjanse til å henge med dem på skate park / i bakkene / på stranden og delta i dem, heller enn å se fra sidelinjen. Videre vil du være i stand til å diskutere sport med dem, og sist av alle... gutter som jenter som ikke er redd for å bli litt slitte rundt kantene og ikke gråte over en brukket negl. Hvis idrett er ikke noe for deg, kan du prøve videospill.
 3. 3
  VÆR DEG SELV! Hvis du er sprudlende, være sprudlende.
 4. 4
  Henge med gutter, nyte tiden.
 5. 5
  Spøke rundt, og uttrykke deg, men ikke bære dine følelser på ermene. Gutter er vanligvis mindre emosjonell enn kvinner, og mye mer sannsynlig å skjule sine følelser.
 6. 6
  Ikke snakk om jenter hvordan gutta snakker om dem.
 7. 7
  Unngå skingrende skrik når du er skremt eller redd. Tomboys er utpreget kvinnelig, men er tøffe nok til å nyte hva gutter liker. Noen gutter liker det selv, når du har en morsom reaksjon.
 8. 8
  Bruk klær som du kan være aktiv i. Unngå skjørt, leiligheter, høye hæler eller noe rosa.
 9. 9
  Ha håret i en kort stil. Det holder du deg kul i varme vær og når du spiller noen idretter, spesielt kjører spill.
 10. 10
  Vær deg selv. Gutta ikke dømme som jenter.
 11. 11
  Spøke rundt med dine fyr venner. Du kan satse de er skal knekke deg, så ikke vær redd for å fille på gutta. Dette er en enkel bly i å flørte skjønt så vær forsiktig
 12. 12
  Kle gutteaktig. Hvis du kler jentete eller tettsittende klær, vil gutta ikke se deg som en av dem. Gå for større skjorter og rette jeans, og prøve flip flops eller joggesko.
 13. 13
  Gutter er imponert over jenter som ikke bare se romantiske komedier og liker å utvide sin film horisont, så se klassiske hits som pulp fiction, Shaw-shank innløsning, lås lager og to røyking fat, Fight Club, trainspotting, A clockwork orange etc, jo mer "kult" de er jo bedre. Pass på at du faktisk forstår premisset og ulike metaforer, som sjansene er en av disse filmene vil dukke opp i samtalen, og hvis du har en intelligent mening du vil bli respektert av de andre.
 14. 14
  Se programmer som top gear, slik at du har en forståelse av biler, da disse noen ganger kommer opp i samtalen også, og du vil vite hva som skjer.
 15. 15
  Selv om de kan være, trenger du ikke å banne og være altfor grafisk å prøve og hevde din maskulinitet.
 16. 16
  Frykt ikke fysisk kontakt. Gutter vil gjerne komme opp og skremme deg til å få en reaksjon, så gå videre og gjengjelde. Dette kan også føre til flørting eller bli oppfattet som flørting så vær forsiktig med dette.
 17. 17
  Ikke vær redd for å vise dine fyr venner opp. Hvis du vet noe om biler de ikke, kan du likevel snakke om det. De vil faktisk synes det er litt kult at du vet biler.
 18. 18
  Når du er ute med dem, hvis de sier noe råolje, latter. Ikke gispe og skrik som de andre venninner kan være å gjøre.
 19. 19
  Hvis de kommenterer på en jente eiendeler, ikke bli med. Smil og le sammen, og hvis de spør deg hva du synes om henne, sier "Hun har en god kropp, ja" i en sak-of-faktum måte. På denne måten vil du ikke virke som en lesbisk, men bare takknemlig for den kvinnelige formen kommer fra en annen kvinne.
 20. 20
  Gutta snakker om forskjellige ting. Som sport, jenter, biler, musikk osv.. Så må du lære hva de liker. For eksempel hvis en fyr snakker til deg om biler og sier: "Man, er at V8 Ferrari en morder." Han sier at en Ferrari med en "V"-formet motor og 8 sylindere er kult.
 21. 21
  Gutta har rare konkurranser med hverandre, og ikke vær redd for å bli med. Ikke bare raping, farting, og hvis skrapt blodig kne eller arm er kjøligere. Det er også hvem som er raskere, som er sterkere, og hvem som er flinkere til å få jenter. Ja, det er sports konkurranser også. Liker, kan Hvem lage flere kurver eller touchdowns.
 22. 22
  Gutta liker å lage spill også, så gå videre og satse med gutta. Spille noen kort og bet taper gjør push-ups.

Tips

 • Gutta trenger noen til å være der for dem så behandle dem som en venn, og den måten du ønsker å bli behandlet. Det kan virke vanskelig å tro, men de er mennesker også.
 • Vær smart. Ikke vær dum å passe inn i.
 • Når du blir skrapt opp og forslått, og kanskje til og med få skitt på deg selv, eller bli skadet... Prøv å ikke gråte!
 • Fortsatt bo jenta hvem du egentlig er. Det er viktig at selv om du henge ut med gutta som du opptre som en guttejente-ikke en faktisk gutt!
 • Ikke spy hvis konkurransen er brutto. De vil synes du er svak.
 • Spille sport og nyte off-road aktiviteter (dvs. motocross, ATV, etc.).
 • Ikke vær redd for å vise din feminine side noen ganger
 • Spille grov med guttene, (passende for tid / sted)
 • Spille dataspill!
 • Vær veldig forsiktig med å satse i tilfelle du mister.
 • Lære å elske naturen og sport
 • Les deg opp på forskjellige idretter, biler og rock, rap eller metall musikk.
 • Senke stemmen. Ikke latterlig, men til en viss grad at det ikke er screechy og rist på ørene. Det er ingenting mer irriterende enn det.
 • For spill bør du satse minimum 5-10.
 • Være lett å gå og snakke men guttene snakke. (Vanligvis spøke rundt og snakke smellkyss) ha det gøy!

Advarsler

 • Hvis du ikke er forsiktig, kan ting gå for langt, og du kan falle for dine fyr venner når du kommer så nær
 • Ikke prøv for hardt, det er ikke søt, og det kan se patetisk
 • Du kan handle litt jentete, men ikke for mye. Gutta synes det er kult når en jente kan opptre som dem.
 • Selv om på dette punktet kan du få tilbud om å gå ut med dem, ikke alltid gå. Sørg for at de kan se deg alle kledd opp og ha en god tid med jente mates også - du ikke vil ha dem til å faktisk tro at du er en fyr.
 • Gutter og gamle venner kan behandle deg annerledes.
 • Noen mennesker forveksler "guttejente" med "butch". De to er veldig forskjellige stiler, ofte med sine egne sosiale arr.