Wkano

Hvordan handle (for tenåringer)

Har du problemer med shopping? Trenger noen tips og / eller råd? Ved å lese denne artikkelen, vil du ikke bare har bedre shopping opplevelser, men du vil også finne deg selv handle mer smart.

Trinn

Hvordan handle (for tenåringer). Angi et budsjett for deg selv.
Hvordan handle (for tenåringer). Angi et budsjett for deg selv.
 1. 1
  Ta en kompis. Det er lettere å ta en avgjørelse på noe når noen andre gi sin mening også. Ta med en venn eller et familiemedlem som din tillit, ikke bare for sine meninger, men å holde deg trygg. Dessuten er det mer moro shopping med en venn enn alene.
 2. 2
  Angi et budsjett for deg selv. Det er vanskelig, men det er alltid bedre å sette et budsjett og hold deg til den. Det er bedre i det lange løp. Hvis du har problemer med å gjøre dette, la ditt kredittkort hjemme og bare ta med kontanter. Ta med en mengde penger som du er villig til å bruke - hvis kostnadsgrense er 40€ bringe 40€ å bruke! Dette sikrer at du ikke vil blåse pengene på en dag.
 3. 3
  Lag en liste over ting du spesifikt trenger eller ønsker. Dette vil hindre deg fra overforbruk eller kaste bort tid. Før du treffer butikkene, gå på nettet og se på hjemmesidene til dine favoritt butikker. Finne elementer som du liker det, så skriv dem ned og finne dem i butikken.
 4. 4
  Gå inn i butikker. Populære ungdoms butikker inkluderer Forever 21, Claires, Urban Outfitters, Abercrombie og Fitch, Hollister, Aeropostale, PINK Victorias Secret, Delias, European Eagle, og H & M. Du bør vurdere å prøve forskjellige butikker (som butikker). Du vet aldri hva du finner i den lille ukjent butikken. Kanskje noen nye klær eller noe du ønsker å forbedre din stil med. Bare fordi "alle" ikke handle ikke det betyr ikke at det er en dårlig butikk, den kan bli en av dine favoritter! Sparsommelighet butikker har også noen overraskelser i dem, hvis du virkelig ta deg tid til å se deg rundt.
 5. 5
  Finne ting du liker. Vær forsiktig før du kjøper dem, skjønt. Les de neste trinnene for noen tips om hva som kan eller ikke kan fungere godt.
 6. 6
  Sjekk ut materialet. Hvis du kjøper noe som du ikke prøver på, som sokker, alltid ta på dem før du kjøper. Stikke hånden i det, og se om det er kløende, eller bare rett. Kanskje det er en flekk? Be om en annen som ser i bedre stand. Eller kanskje det ser spinkel, eller som om det vil falle fra hverandre i løpet av måneder? Det er bedre å ikke vurdere det. Hvis du er allergisk mot noen materialer, lese etiketten for å se hva det er laget av forhånd.
 7. 7
  Prøv de tingene du liker på. Sørg for at de tingene som du kjøper passer deg ordentlig. Du skal føle deg komfortabel og deg selv i klærne. Prøv på mange størrelser før en beslutning.
  • Sjekk selv ut i speilet. Hvis butikken har en tre veis speil, er det alltid best å stå i det før du kjøper. Jeans du prøver på kan se flott ut forfra, men saggy i ryggen.
 8. 8
  Aldri vær redd for å spørre en ansatt om hjelp. Elsker den konstante, men kan ikke finne din størrelse? Det er deres jobb å hjelpe deg, så ikke vær sjenert om å be selgerne.
 9. 9
  Ikke kjøp noe hvis du ikke er helt sikker om det. Bare kjøpe noe hvis du virkelig elsker det og er villig til å bruke den. Det er nyttig å prøve å tenke på minst to ting som du kan bære den med også, bare slik at du vet at du vil ha noe å bære den med. Hvis du ikke er sikker på at topp, ikke kjøpe det. Det er bedre å la det heller enn å kjøpe og angre.

Tips

 • Grave i slutten av salget bin, du vet aldri hva du finner med mindre du ser.
 • Hvis du er i vintage, sparsommelighet butikker alltid ha de beste klærne.
 • Trender er greit, men å være unik er bedre! Prøv å finne din egen stil.
 • Les vaskeanvisningen før du kjøper et element av klær.

Advarsler

 • Noen salg elementer er på salg på grunn av en flekk eller rip. Alltid sjekke hvert element for å sikre sin gratis på noe du ikke ønsker.
 • Ikke la deg bli en "retail terapeut". Shopping kan ta tankene bort fra andre problemer, men å kaste bort pengene dine vil bare skape mer stress.
 • Ikke kjøp noe bare fordi de mer populære jenta har det.
 • Ikke kjøp noe bare fordi det er på salg.
 • Ikke vær en impuls eller emosjonell shopper. Tenk før du kjøper.