Wkano

Hvordan handle når holdt med pistol

Hvis du noen gang blitt ranet med pistol, vet du hvordan det er, hvordan de stjele dine penger, din eiendom, og din verdighet. Du vet at du kan ha blitt drept lett hvis du sa noe galt, gjort én ting de ikke liker. For de som ikke har her er hva du må gjøre hvis du skulle finne deg selv i denne forferdelige situasjonen.

Trinn

Hvordan handle når holdt med pistol. Prøv å ikke handle sint eller svak, vil de ta enda mer nytte av deg enn de allerede er.
Hvordan handle når holdt med pistol. Prøv å ikke handle sint eller svak, vil de ta enda mer nytte av deg enn de allerede er.

Hvis de prøver å ta pengene dine

 1. 1
  Prøv å ikke handle sint eller svak, vil de ta enda mer nytte av deg enn de allerede er. Vær rolig, eller i det minste opptre rolig. Antar de har ingen betenkeligheter med å drepe deg, det er ganske sannsynlig at de ikke gjør det.
 2. 2
  Ikke ta igjen! Glem aldri at du blir holdt med pistol, og kan bli drept når som helst. Du ønsker ikke at dette tyveriet å eskalere til drap.
 3. 3
  Gi dem det de vil ha, og ikke holde tilbake. Tross alt, som er mer viktig for deg: ditt liv eller din lommebok?
 4. 4
  Når de kjører, kan du ringe 911, men sørg for at de er minst hundre meter unna, og / eller deres våpen er utenfor rekkevidde. Ta litt tid til å roe deg ned.

Hvis de prøver å kidnappe deg

 1. 1
  Alltid holde mobiltelefonen i din lomme foran. Ringe 911, diskret, men ikke si noe hvis du ikke kan uten å bli lagt merke til ennå. La dem ta opp at du ringte.
 2. 2
  Gjengjelde mot dem, prøver og komme unna som de fleste kidnapperne ikke ønsker å drepe deg, i alle fall ikke direkte, de ønsker å ta deg.
 3. 3
  Når du er ute av deres griper, få på telefonen med 911. Fortell dem adressen din, beskrive kidnapperne hvis mulig, og si at du trenger hjelp nå.
 4. 4
  Kjør til sivilisasjonen! Finn et travelt område, og kjøre inn i en travel butikk eller få en bil til å stoppe og raskt hyle hva som skjer med deg. Fortell dem "Jeg trenger å komme i to gutta jakter meg!" eller noe sånt. Sjansen er at de vil la deg i. Hvis det er mange vitner rundt, vil kidnapperne sannsynlig stoppe. Men ringe 911 uansett, fordi de kan være venter rundt hjørnet når du forlater. Poenget er å komme nær folk. Skrik "ild" - Dette er den beste måten å bli lagt merke til.

Advarsler

 • I mange tilfeller har personen ingenting å tape. Du har ingen måte å vite om dette gjelder... ikke ta sjanser.
 • Ikke prøv og skade dem, vil de skyte.