Wkano

Hvordan bli mer feminin

Har du noen gang følt at du trengte å bli mer lady-like? Har du noen gang hatt kjæreste / mann, kjæreste / kone eller foreldre (s) sier de ønsket å se mer feminine? Hvis du er tapt på hvordan du gjør det, her er noen trinn for deg...

Trinn

Hvordan bli mer feminin. Stelle deg selv godt.
Hvordan bli mer feminin. Stelle deg selv godt.
 1. 1
  Alltid være ren. Dusj en gang om dagen, i det minste. Bor rent er nøkkelen til å bli mer feminin.
 2. 2
  Stelle deg selv godt. Dusjen ikke kurere alle problemer, hvis du har negler som skal trimmes og malt, gjør det. Hvis håret ditt ser litt tørr, sette noen fuktighetskrem i. De minste detaljene bør være de største bekymringene.
 3. 3
  Alltid lukter godt. Spray på noen av din favoritt parfyme før du forlater huset om morgenen og alltid ha en ekstra flaske i vesken for ekstra sprøyting i løpet av dagen.
 4. 4
  Har feilfri hud. Rense huden din med riktig type rengjøringsmiddel for din hudtype er kritisk. For å unngå å bryte ut, vaske ut all sminke og smuss på huden din hver kveld før du går til sengs. Men det er viktig å ikke vaske ansiktet mer enn to ganger om dagen, for deg huden kan bli svært følsomme for konstant skrubbing.
 5. 5
  Bruk enkle make-up. Ingenting er verre enn å gå over bord med din make-up fargevalg. Velg riktig "naturlig" look for deg og mestre kunsten i å bruke det. Øvelse gjør mester.
 6. 6
  Prøver alltid å holde hårløs. Fjern all hår som er synlig for deg, enten på bena under armhulene, eller i nesen.
 7. 7
  Nappe øyenbrynene hver uke. Det avhenger av hvor fort øyenbrynene vokse tilbake, men det er viktig å nappe hver så ofte. Oppbevar dem i en fin, feilfri form.
 8. 8
  Vær høflig. Alltid si behage og takk, det gjør at du ser mer ut som en dame.
 9. 9
  Hold huset rent. Det er ikke mer grusom turn-off til mennesker enn en kvinnes skittent hus eller leilighet. Du bør alltid ha en ren bomiljø.
 10. 10
  Still forholdet standarder. Å være mer feminin innebærer å respektere deg selv, så setter standarder for hvordan folk behandler deg er et must, og holde seg til disse standardene.
 11. 11
  Smiler ofte. Et smil om dagen holder sykdommen i sjakk! Hjelp deg selv ved å bli et lykkeligere, sunnere person og gjør det enkelt for folk å like deg ved å smile oftere.
 12. 12
  Vær en god venn. Jenter er naturligvis gode venner. Det er allerede for mange backstabbers der ute for å fylle opp verden, hvorfor ikke være noen som er kjent for å være hyggelig? Alltid hjelpe en venn i nød.

Tips

 • Slitasje på klær som passer din kropp som er feminine
 • Lær hvordan du kan fremheve dine ansiktstrekk med make-up
 • Puss tennene og vaske munnen med Listerine (eller alle merker av munnvann som fungerer for deg) etterpå for å opprettholde rent, friskt pust.
 • Øv holdningen din mens du sitter og stående
 • Påfør en fin smelling lotion med samme parfyme å legge en mer langvarig duft. Du kan finne duo pakker på Bath and Body Works.