Wkano

Hvordan å være en sofistikert ung kvinne

Er du bare i en alder da du bør få mer moden og sofistikert? Eller har du bare føler at du ønsker å være mer sofistikert? Uansett motivasjon, med denne fremgangsmåten kan du gradvis forvandles til en svært sofistikert ung kvinne.

Trinn

Hvordan å være en sofistikert ung kvinne. Begynn med personlig hygiene.
Hvordan å være en sofistikert ung kvinne. Begynn med personlig hygiene.
 1. 1
  Få den holdningen. Har du lagt merke til at det er ikke bare utseendet som gjør sofistikerte mennesker sofistikert? Det er deres generelle holdning til livet, andre og seg selv. Så prøv begynnelsen ved å være mer moden og ansvarlig. Folk vil legge merke til.
 2. 2
  Begynn med personlig hygiene. Det er helt avgjørende at du alltid er ryddig og rent. Dusje hver dag, vaske håret, pusse tenner, vaske ansiktet, barbere eller voks de aktuelle områdene osv.
 3. 3
  Få den ser ut. Uten å være grunt eller noe sånt, må jeg minne om at utseende er viktig. Hvis du ønsker å se sofistikert, alltid ser fint. Har ditt hår og negler gjort, bære rimelige mengder av rimelig sminke og nappe øyenbrynene jevnlig.
 4. 4
  Kle deg riktig. Bortsett fra frisyrer og make-up, er måten du kler av avgjørende betydning også. Alltid kjole for anledningen (som i: ikke ha det samme til skolen og til opera). For daglig stil, gå med fine klær som passer deg. Du trenger ikke å bruke en formue, bare velge stykker som du ser ut og føles fint i. For eksempel, en mørk blå kne-lengde skjørt, en hvit bluse og en svart cardigan kombinert med et par stilige svarte ballett leiligheter eller pumper vil ser flott ut på biblioteket, museum eller skole. Det er også en passende stil for å møte noen i en restaurant eller kafé.
 5. 5
  Være belest og utdannet. Det er for det meste utdanning som gjør folk virkelig sofistikert. Så gjør ditt beste på skolen, studerer hardt, få gode karakterer og mål for college. Også lære minst ett fremmedspråk og lese de mest betydelige verk av verdenslitteraturen. Sammen med en generell kunnskap om kunst og filosofi, disse er akkurat de tingene som vil hjelpe deg å gjøre et bedre inntrykk, og vil også bidra til personlig vekst.
 6. 6
  Velg en hobby. Noen gang lurt på hvorfor alle de avanserte mennesker synes å kjenne hverandre? Ærlig talt, er det fordi de gjør. De kjører inn i hverandre på sosiale eller kulturelle anledninger (skuespill, utstillinger, baller osv.), men de har også felles hobbyer. Hvis du ønsker å bli venner med noen avanserte unge mennesker, prøve å ta opp en av de aktivitetene de vanligvis gjør. Ikke tving deg selv. Bare gi det en sjanse, og mest sannsynlig vil du finne noe du vil like. Noen aktiviteter inkluderer tennis, golf, ridning, roing, sjakk, bueskyting, ballett eller dans generelt, klassisk sang, fremmedspråk, maleri eller poesi. Det er mange, mange andre hobbyer og sport du kan velge fra.
 7. 7
  Lær å snakke ordentlig. Før du bestemmer deg for å begynne å studere et fremmedspråk for å være mer sofistikert, spør deg selv om du allerede er god nok i ditt første språk. Mange folk ikke innser dette, men det er viktig å snakke ordentlig og bruke riktig grammatikk. Unngå bruk av slang eller cussing, de er tegn på dårlig utdanning og kultur.
 8. 8
  Har et godt forhold til foreldrene dine. Det er bare en myte at de velstående familier er alle dysfunksjonelle. For å kunne presentere deg selv som en sofistikert ung kvinne, prøve å arbeide på forholdet du har med dine foreldre og andre slektninger. Du og moren din trenger ikke å være som Rory og Lorelei Gilmore men minst alltid være høflig til hverandre og aldri kjempe i offentligheten.

Relatert google