Wkano

Hvordan handle på et hus fest

Å gå til en high school house party (eller noen House Party) og har ingen anelse om hvordan å handle? Vel, bør denne guiden være i stand til å hjelpe deg ut fra hvordan du kommer frem, kle, dans og enda mer. Hus parter er en viktig hendelse i den sosiale kalenderen og i en natt kan det være mulig å frigjøre dette sosial sommerfugl innenfor.

Trinn

Hvordan handle på et hus fest. Få tillatelse til fra dine foreldre eller verge, eller ikke fortelle noen og tilbringe natten i rommet ditt tegning, meditere eller skrive om sult i verden, slutten av krigføring, eller hva John Lennon skulle gjøre i dag hvis han fortsatt var i live.
Hvordan handle på et hus fest. Få tillatelse til fra dine foreldre eller verge, eller ikke fortelle noen og tilbringe natten i rommet ditt tegning, meditere eller skrive om sult i verden, slutten av krigføring, eller hva John Lennon skulle gjøre i dag hvis han fortsatt var i live.
 1. 1
  Få tillatelse til fra dine foreldre eller verge, eller ikke fortelle noen og tilbringe natten i rommet ditt tegning, meditere eller skrive om sult i verden, slutten av krigføring, eller hva John Lennon skulle gjøre i dag hvis han fortsatt var i live. Vet ikke hvem John Lennon er? Hva om Rumi? Kennedy? Hunter S. Thompson? Dali? Taj Burrows? Time to bein opp på din forskning ferdigheter, så har du noe å snakke om. Dette kan være det vanskeligste skrittet for noen barn, og ganske enkelt for andre. Du bør vite hvor strenge foreldrene dine er om denne typen ting, så hvis du har kjølt foreldre som lar deg gå sørge for å få tillatelse. Dette vil bygge sin lit til deg (og hvis du lyver, bare ikke bli fanget!) Ikke bekymre deg om hvis foreldrene dine er strenge. Der det er vilje er det en måte! Det er ikke anbefalt at du kommer rett ut og spørre foreldrene dine om du kan gå til en all-night booze up! Spør foreldrene dine om du har lov til å gå til enten en "jenter / gutter bare party" eller "bare en rolig hele natten samling." Sørg for å spørre din mildere forelder! Spør alltid høflig, og hvis de ikke sier ja til å begynne holde deg rolig! Det vil gjøre dem føler seg skyldig. Og hvis de ikke slippe deg ut etter det, er det alltid sniker seg ut...
 2. 2
  Gjør deg klar! Nå er det på tide å gjøre seg klar for fest! Sørg for å bruke det som føles behagelig - eller hvis du ikke har venner på festen bare sørg for at du bærer noe du liker! Du er hvem du er. Vær deg selv, er du hjernen din stil!
 3. 3
  Reis til festen. spille spill underveis, er dette en tid for feiring, hva er det du feirer igjen? å være i live, menneske, har en fantastisk liv til forbinder med mennesker og gjøre noe utrolig. samarbeide, drøm, manifest... gjenta.
 4. 4
  Ankommer festen. Ikke vær sjenert, banke på døra. Når du er i sørg for å hilse verten. Du trenger ikke å kunngjøre ankomst, folk har så mange sanser som du gjør. Og hvis du ikke kjenner noen bare gå over der og. Begynn med noe, prøve å holde deg til temaet om.. Og hvis du er litt sjenert, savner deg ett hundre prosent av de bildene du ikke tar... bare få en venn til å introdusere deg eller merke sammen med din venn. Få deg merke ved å være deg...
 5. 5
  Bare danse! Sørg for å danse i en folkemengde, det er en overfylt verden hvor du danse... Eller dans i tankene dine, eller danse med en hyssing, eller en marionett, eller snakke om musikken og hvilke virkemidler spiller, hvor de kommer fra i verden, og hvorvidt du faktisk føler for å flytte, trykke tærne, eller gå vill, fordi hvis du ikke gjør det... ikke. Ikke spille sammen, passer ikke inn Aksepter forskjellene. Så rart som det høres ut, sørg for at du ikke danser i midten vennene dine. På den måten hvis du er en forferdelig danser, vil ingen se dine forferdelige trekk, og du vil se kul fordi du har fri vilje. Faen hva alle andre gjør, bare vet! Gjør at du ser så populær og sentrum for oppmerksomheten. Danser på din egen er et ja-ja og langsom dans er helt fantastisk, super slow dans, bullet tid dans, eller ninja dans enda bedre! Det er et hus fest så forvent det uventede, med mindre du er suburbia, alt er det samme i suburbia, og du har sikkert fått noe håp. KJØR! Hvis du kan synge med på sangen, alle bedre! Dans med den spesielle fyr eller jente er fint, men holde dine trekk enkelt. Armene i været, liten hip vrikke eller håndflaten presser. Ikke overdriv. La musikken "ta deg" er uaktuelt!
 6. 6
  Ta en drink. Hvis det er alkohol der (som det nesten helt sikkert vil være) ikke bli sjokkert, ikke engang bli overrasket over hva sinnstilstand folk er i, spør deg selv om du liker dine minner og ønsker å huske ett liv, hva om det skjer noe fantastisk, og du kan ikke fungere fordi du er bortkastet, eller du kommer inn i en vane å drikke og mister år av liv og muligheter gjør hva generasjoner av idioter har gjort før deg. Hvis du ikke ønsker å bli full, men likevel ønsker å se ut som deg. Bare gjør det. Respekt. Tålmodighet. Ved første ler de av deg, så ignorerer de deg, så de angriper, så vinner du (M.Gandhi). Hvis du ønsker å få full, spille trygt. Du ønsker ikke å bli gitt ut kaldt på gulvet mens alles danse og ha en god tid.
 7. 7
  Bli lagt merke til. Livet er en fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker. Introduser deg selv og få sine navn! Det betyr at du vil være i stand til å legge dem på Facebook senere, eller kan du virkelig møte dem og ikke bli med i Big Brother nettverk av å fortelle hele verden hva alle gjør, hva deres interesser er, og hva deres liv planer er, telefoner fungerer også. Kraften i slow fornuftig samtale er fantastisk. Snakk med rask og si for mye du vil høres trengende eller aggressiv. Ikke bekymre deg om å tvinge eller fatte for en venn eller samtale. Utfordre deg selv. Folk alltid bringe kameraene til hus parter å fange hendelsen. Sørg for at du får i noen få bilder som ser ut som deg selv, slik at folk vil se hvordan livet er. Tagged bilder av deg på Facebook kan vise hvor omgjengelig eller kul du er på et øyeblikk.
 8. 8
  Forlate når du vil. Alle andre er å forlate? Prøv å ikke la noen spor, skade noe, eller glemmer at partene er mye arbeid å vert og alle setter pris på å rydde opp, gjøre det til en dans spillet: ren, ren, ren, stopp, dans tid!

Advarsler

 • Alltid helle dine egne drinker. Ikke godta en drink fra noen du ikke kjenner. Du vet aldri noens intensjoner.
 • Aldri komme inn i en bil med en beruset sjåfør.
 • Husk at å drikke svekker dømmekraft. Hvis en person har drukket, vil hans eller hennes dømmekraft og kommunikasjonsevner ikke være på sitt høyeste. Ikke la dine tolkninger av kroppsspråk ta plassen til sann forståelse av en persons intensjoner og rammer.
 • Alkohol kan være farlig.
 • Mindreårige drikker er ulovlig og har sine egne konsekvenser.