Wkano

Hvordan oppdage en playgirl

Denne artikkelen er å hjelpe tusenvis av mennesker som fikk knust. Denne artikkelen er dedikert til "Broken Hearts klubb. Denne artikkelen er for å hjelpe folk unngå hjertesorg ved å oppdage potensielle playgirls. Dette er for gutter som fikk spilt av kvinner. Du møtte noen jente og deretter datert henne og nå du tror du forelsket i henne, men du er ikke sikker på om denne jenta virkelig elsker deg eller er bare å spille deg. Ikke bekymre deg, fordi Playgirl teknikker og taktikk aldri var ment å såre, men ble utformet for å felle og akkurat som alle felle, det gjør vondt når du prøver å unnslippe.

Trinn

Hvordan oppdage en playgirl. Ta hensyn til henne og se om hun gir deg blandede signaler.
Hvordan oppdage en playgirl. Ta hensyn til henne og se om hun gir deg blandede signaler.
 1. 1
  Ta hensyn til henne og se om hun gir deg blandede signaler. Dette er den mest grunnleggende Playgirl strategi, for å forvirre en fyr og gjøre ham ønsker for mer. Blandede signaler er svært effektive i entrapping en fyr fordi et blandet signal kan være svært misvisende. Du blir fanget inn tenkning og over analysere. Du blir fanget til å tro at personen har følelser for deg når hun faktisk ikke har noen følelser for deg i det hele tatt. En blandet signal kan gi falske forhåpninger og dermed lokke fyren til å tro en belønning venter på slutten av linjen.
 2. 2
  Se etter en stor sosial status. Playgirls har også massive sosiale "saker" nettverk. Dette refererer til de fine gutta de har brukt for å få all den mannlige oppmerksomhet og hengivenhet de krever, men som ikke får fra sine kjærester. Playgirls bruke sine mannlige venner som mulige prospekter, mens på samme tid å utnytte godhet, omsorg, mildhet, sødme og omtanke at deres fin fyr venner gir dem. De bruker disse massive sosiale nettverk til å skape noen form for en forførende nettet for å lokke andre hanner.
  • Den forførende web er også en av de mange verktøyene en playgirl bruker til å fange et best mulig mannlig kandidat som de kaller Mr. Right. Playgirls liker å bruke manipulasjon teknikker for kraft, svakhet (må forklares nærmere), trelldom, skyld og / eller sjalusi. # * Playgirls nyte trekke kunstige tegn på kjærlighet fra en mann gjennom sjalusi, skape kamper og konkurranse og dermed gjøre dem mer attraktive for menn ved å bruke "band wagon effekt." Bandet vogn effekt brukes i overtalelse og i annonser. Dette bandet vogn effekt er en annen playgirl verktøy eller taktikk. Bandet vogn effekten gir viss prestisje til en jente og dermed gjør henne enda mer ønskelig. Bandet vogn effekten er grunnen til at den forførende web fungerer. Playgirls bruke dette til entrap gutta.
 3. 3
  Se opp for hennes "knapphet taktikk" Playgirls vil ansette push og pull spill med deg for å gjenskape følelsen av knapphet. Knapphet utløser verdi, er en instinktiv tiltrekning trigger hos mennesker for å vurdere knappe ressurser med høyere verdi og dermed utløser våre tiltrekning instinkter for den personen med den mest overlegne gener for overlevelse og replikering. Knapphet produserer "illusjon» av verdi som igjen vil gjøre folk tiltrukket av deg.
 4. 4
  Ikke fall for deres "produktplassering". Playgirls tror at de er først og fremst produktet og dermed for å selge seg selv til gutta de fikk til å annonsere seg selv som en av et slag eller som en skapning ulik alle andre. Sjeldenhet er en svært viktig komponent for å tiltrekke gutta siden mennesker instinktiv sted høy verdi til noe som er sjelden akkurat som diamanter. Hvis diamanter var så mange som sanden, da diamanter ville ha liten verdi. Dette betyr at playgirls må ha en unik personlighet eller bilde, eller de kan tilby noe til en fyr som ingen andre jenta kan gi.
 5. 5
  Sjekk for behavioral projeksjon. Hvis hun er en playgirl seg så hun vil projisere sin egen oppførsel til dere og vil raskt beskylde deg for å være en playboy / spiller eller hun vil beskylde deg for å bruke taktikk eller triks.
 6. 6
  Ikke fall for hennes seksuelle triks. Playgirls tilby falsk seksualitet. Husk de tre grunnleggende komponentene i å gjøre en person falle i kjærlighet: logisk attraksjon, følelsesmessig tiltrekning og seksuell tiltrekning. Bortsett fra den logiske tiltrekning og følelsesmessig tiltrekning, er seksuell tiltrekning det første skrittet til å gjøre en fyr forelsket i deg, og mye playgirls er intelligent eller i det minste intelligent nok til å forstå at seksuell tiltrekning spiller en svært viktig komponent i å gjøre en fyr forelske seg i deg. Det er derfor playgirls vil gi en fyr en minst en veldig god kyss på første date eller på andre datoer. Playgirls ønsker gutta å bli lyst for mer så de vil prøve å stadig lure deg ved å tilby litt etter litt av hva du ønsker å holde deg hengende lenge nok til å få deg til ekteskap.
 7. 7
  Vær oppmerksom på at playgirls vet hva de vil. Den Playgirl virker som om hun vil noe og ønsker det virkelig ille, men har ingen anelse om hva det er, det er bare en handling. Selvfølgelig vet de hva de vil. Dette er et annet eksempel på blandede signaler.
 8. 8
  Vær forsiktig med ikke-verbale tegn. Playgirls er veldig flinke til å sende ikke-verbals tegn på interesse for å villede mennesker og mange av dem er pretensiøs og svært misvisende så vær forsiktig. Bare fordi en jente er å gi deg et tegn på interesse, gjør det ikke akkurat mener hun er i deg. Vær forsiktig og kontrollere selv, gi deg selv begrensninger. Ikke fall for de åpenbare ikke-verbale tegn, som hennes slikker leppene eller gni den sensuelle deler av kroppen hennes, en playgirl bruker sin seksualitet for å få det hun vil. Oddsen er at hvis en playgirl administrator ser dette, ville hun bli skremt, og foreslår tiltak for å skjule og holde dette skjema resten av verden.
 9. 9
  Vær oppmerksom på eventuelle Playgirl "praksis"! Playgirls;
  • Øv mysterium. Mystery forvirrer menn og beskytter playgirls fra mulige represalier fra sine ofre. Dette beskytter også playgirls fra følelsen forrådt når de gir for mye informasjon. Dette kutter også noen forsøk på å etablere en forbindelse med en playgirl og dermed hindre dem igjen fra å falle i kjærlighet og å komme for nær og alvorlig.
  • Praksis utroskap. Playgirls praksis utroskap for å unngå at oppmerksomheten deres fokus på et fyr. Denne strategien svekker dem fra å falle i kjærlighet og bidra til å forhindre dem fra å bli for seriøs med en fyr. Dette er en del av å ha en massiv forførende web.
  • Praksis manipulering, overtalelse og andre pseudo-hypnotiske taktikk. (Dette må forklares i en annen artikkel fordi disse taktikkene er for bred og avansert til å bli forklare nærmere i en artikkel.) Denne taktikken er usynlige for vanlige menn og øke sjansene for å lure menn.
  • Praktisere svik og lureri. En god jente vil vanligvis gi deg litt grunnleggende informasjon om seg selv, en playgirl dodges og beats rundt busken. Ikke avsløre noe lignende personlig økonomi og holde seg borte fra jentene som stiller spørsmål lønnen din. En god jente er ikke interessert i pengene dine eller på jakt etter gaver, en god jente ser etter ekte kjærlighet og vennskap. Enhver jente som gjør det åpenbart eller peker på hvordan hun ønsker dette, eller som er mest sannsynlig en Playgirl.

Tips

 • Ordet "kanskje" er det første ordet som du bør ta oppmerksom når du prøver å finne ut om en jente spiller. Hvis du spør henne ut, og hun sier "Kanskje", så hun har erklært seg selv i "play".
 • Andre tegn du bør se etter er:
  • Å ha mer enn en mobiltelefon og celle nummer.
  • Å ha flere bank eller e-post kontoer.
  • Å få lov bare for å se henne en gang i uken eller å ha en fast dating tidsplan.
  • Spille opptatt. Playgirls alltid later til å være opptatt.
  • Å gi en varm og kald oppførsel.
  • Later til å vite noe om spilleren taktikk eller noe om å spille menn.
  • Later til å være en uskyldig jomfru.
  • Holder hånden løst under holder hender sesjon. (Vanligvis fingrene er spredt fra hverandre i stedet for å være i et stramt grep av gjensidig intimitet.
  • Gir deg hemmelige tester som test av din troverdighet, test av ansvar og test av mandighet.
  • En Playgirl bruker også en conversational script som varer fra 30 minutter til en time i sine datoer.
  • Et skuespill jente også be om noe med noen forhold. f.eks Hun kan presse deg til å gjøre noe av trusselen om break-up, men dette er alle en del av en playgirls test og powerplay.
  • Hvis du noen gang kommer over en Playgirl på arbeidsplassen din, hun vet altfor godt hvordan å manipulere deg til å få noe hun raskt vil gjort (oftere under 10 minutter), og hun vet godt du kan gjøre det.
  • Hun vanligvis voks veltalenhet at ingen forstår henne bedre enn deg - selv om du ikke er i jevnlig kontakt, du nøyaktig vet når hun sier at hun gjennomgår en krise eller noe.
  • Sant. De alltid later til å være opptatt, opptatt og opptatt hele tiden.
  • De handler kostbar. Spesielt i et arbeidsmiljø, de bevisst hangout med andre gutter bare for å gjøre "du" sjalu, så vil du bli tvunget til underkastelse til sine innfall og ideer.
  • De er svært pretensiøs. Når du ser dem eller snakke med dem, vil de sørge for at de gjør du føler "svært spesiell", og at de savnet deg og savnet å snakke med deg så mye. Etter at de bare har en tendens til å ignorere deg for dager eller uker (Dette er den generelle 'varmt og kaldt' oppførsel, nevnt ovenfor).
 • Utsetter datoer, avbryter dem eller re - tidsplaner dem
 • Løy om hennes navn og arbeid,
 • Flakes ut en rekke ganger,
 • Holder ikke på å løftene,
 • Playgirls også skryte av hvor mange menn de har forkastet og de er stolte av det.
 • Hun kommer sent i løpet av datoer,
 • Velger hennes vennskap og hobbyer enn deg -
  • Når en playgirl velger sine venner og hobbyer over deg så er det en del av hennes måte å gjøre en kunstig laget konkurranse, slik at du vil bli tvunget til å kunstig omsorg, investere og ta interesse. Dette er fortsatt en del av nøkkelen utformingen av PlayGirl taktikk.
 • De spiller manipulasjon taktikk spesielt sjalusi spill for å få deg sjalu og øke sin pris ved å bruke falsk en økning i etterspørselen.
 • Andre spill og triks for å se våre for:

Advarsler

 • Når vaghet / tvetydighet oppdages alltid ta forholdsregler. Alltid stole på magefølelsen.
 • En jente som virkelig oppriktig glad i deg tar initiativ til å avvise andre mannlige konkurrenter som kan sette forholdet, hvis hun er underholdende dem så dette er stort rødt signal om at hun er åpen for muligheten for utroskap i nær fremtid.