Wkano

Hvordan har din egen stil

Mange hevder at de ikke vet hva deres "stil" er, men med mindre noen andre er å plukke ut klærne hver dag, er det en sikker vinner du allerede har en stil. Les trinnene nedenfor slik at du kan identifisere dine favoritt klær og finn din stil.

Trinn

Hvordan har din egen stil. Vurdere din garderobe.
Hvordan har din egen stil. Vurdere din garderobe.

Begynn der du allerede er

Du kan ha utviklet din egen stil uten selv å vite det. Ta en nærmere titt på hva slags klær du allerede eier.

 1. 1
  Vurdere din garderobe. Se i skapet og skuffer og legg merke til hva slags klær du allerede har kjøpt selv. Du vil sannsynligvis se noen mønstre av din kjøpsatferd.
  • Er det meste av klærne tilfeldig?
  • Er det en dominerende farge?
  • Er alle skjørt og kjoler ankel lengde?
  • Er de fleste av klærne er laget av syntetiske stoffer eller naturlige tekstiler?
  • Har du 15 par slacks og en skjørt?
 2. 2
  Trekk dine absolutte favoritt klær ut av skapet og line dem opp på sengen. Bare plukke klær som du elsker og kunne aldri en del med.
 3. 3
  Se på hvert antrekk du har valgt, og spør deg selv hvorfor du liker det.
  • Er det behagelig?
  • Betyr det at du føler deg sexy? Kraftig? Moro?
  • Tenk på hvordan du føler deg hver gang du bruker hver av dine favoritt antrekk. Er det en fellesnevner?
 4. 4
  Bestem om du bruker klær for å imponere andre eller å føle seg bra når du har dem på. Lene dere mot "mote over komfort" eller "komfort over mote?"
 5. 5
  Er din favoritt antrekk som passer for de fleste av dine daglige aktiviteter?
  • Pleier du å kjøpe klær som du er trukket til, selv om de er helt upraktisk for din livsstil? Hvis ja, disse klærne er definitivt "din stil".
  • Hvis du bevege mot sjokkrosa sundresses, men du må ha en skreddersydd bedrift dress på jobb, kan du prøve å ta litt av stilen din med deg hver dag legge til et fargerikt silkeskjerf til ensemblet, og de lengste øredobber tillatte på stedet der sysselsetting. Du vil ikke være iført din hot pink sundress, men du vil ha en mer individuell utseende som uttrykker din personlighet.

Rådføre seg med eksperter

Hvis du finner ut at din garderobe er et sammensurium av gårsdagens salg, med ingen bestemt tema, bør du kanskje å konsultere kilder med noen mote kunnskapsrike.

 1. 1
  Kjøp minst 3 moteblader og 3 andre typer dameblader og se på hvert antrekk på hver modell.
 2. 2
  Klipp ut bilder av alle klær stiler du liker. Ikke over tror det, se på bildet og gjøre en umiddelbar beslutning. Hvis du elsker det, klippe det ut og legg det til side.
 3. 3
  Dele magasinet bildene til så mange kategorier som korresponderer til din livsstil. For eksempel kan du ha en haug merket "casual", en hoper merket "arbeid" og en haug merket "formell".
 4. 4
  Sile gjennom hver kategori haug og legg merke til likhetene.
  • Har din uformell kategori hovedsakelig inneholder bilder av velour jogge dresser eller blå jeans?
  • Er bluser og topper frilly eller alvorlig?
  • Er alt løs og rennende eller tett og restriktiv?
  • Svarene på disse spørsmålene skal hjelpe deg med å identifisere din personlige stil.

Shop rundt

Gå vindu shopping, spesielt hvis du er en følbar person. Følelsen av stoffet kan bli like viktig for deg som farge og stil.

 1. 1
  Prøv shopping i vintage klær butikker eller sparsommelighet butikker. Disse typer butikker pleier å ha et bredt spekter av stilarter, som representerer mennesker fra alle samfunnslag. Og husk, selv om du ser på 40 kjoler, og du ikke liker noen av dem, minst du vet hva du ikke liker.
 2. 2
  Gå til en moderne kjole butikk eller til kvinnenes avdeling i en stor butikk. Søk råd hos selgerne. Oftest, salg funksjonærer kjenner sin avdeling, og de kan gi deg gode råd. Pass på at du stoler på den personen du spør slik at du er sikker på du får nyttige råd og ikke falske komplimenter ment bare for å overtale deg til å kjøpe noe.
 3. 3
  Begynner å merke de klær andre har på seg som du beundrer. Tenk på hvorfor en bestemt antrekk appellerer til deg. Du kan selv føle seg trygg nok til å spørre henne hvor hun fikk henne klærne.

Å få til grunnleggende

Uansett hva din personlige stil viser seg å være, er det noen stifter du bør alltid ha på hånden.

 1. 1
  Kjøp en enkel svart kjole hvis du ikke allerede har en. En enkel svart kjole er egnet for nesten enhver anledning. Du kan alltid kle den opp med tilbehør.
 2. 2
  Hold en rekke belter, bred, smal, svart og dekorative. En belte kan raskt endre utseendet til et antrekk.
 3. 3
  Bruk skjerf som tilbehør. Lange skjerf kan bæres rundt livet og korte skjerf kan løst knyttet rundt halsen for å forbedre noe du har på deg. Du kan også bruke et skjerf som et hodebånd å knytte tilbake håret.
 4. 4
  Få en rekke nylon og andre legwear. Ugjennomsiktig tights, spesielt de med mønstre, er gode å ha med korte skjørt.
 5. 5
  Fyll smykker boks med grunnleggende øredobber og halskjeder. Et par enkle sølv tønnebånd øredobber slitt med en skreddersydd skjorte og designer jeans er perfekt for mange anledninger.
 6. 6
  Tenk å få noen camisoles eller tees. De kan bæres under en rekke bluser og gjøre slipemidler slitesterk.
 7. 7
  Ha minst én svart genser og en enkel blazer. En blazer kan brukes med kjole slacks eller jeans.
 8. 8
  Henge på noen antrekk i nøytrale nyanser selv om du foretrekker fargerikt, vill utskrifter. Noen kjoler og dresser er tidløs og er den eneste passende kjole slitasje for dystre hendelser.
 9. 9
  Holde minst to par stilige, komfortable sko og noen få par sandaler i skapet. Du kan aldri gå galt med et par blanke skinn pumper.

Tips

 • Prøv på alt. Noe som ser fabelaktig på en utstillingsdukke kanskje ikke passer deg i det hele tatt, og noe som du aldri trodde du ville ha kan ende opp som din favoritt stykke.
 • Dra på shopping alene. Din stil, til slutt, er en som gleder deg og du alene.
 • Bruk polstret kleshengere for alle dine skreddersydde klær slik at de ikke får misdannede.
 • Ha en klesbutikk swap. Inviter dine venner over for en kveld, og be dem om å ta med noen antrekk de ikke lenger ønsker eller liker. Har alle prøve på hverandres uønskede klær. Alle går hjem glade og det koster deg ikke noe.

Advarsler

 • Lang, er løstsittende klær meget tiltalende og behagelig, men vær forsiktig hvis du bruker slike antrekk mens du lager mat eller hvis du arbeider med maskiner av noe slag.

Ting du trenger

 • Magasiner
 • Saks
 • Full lengde speil (valgfritt)
 • Svart kjole
 • Jeans
 • Enkle tilbehør (belter, skjerf, smykker)