Wkano

Hvordan har en funky stil


Lyst til å kle funky og stilig samtidig legge din egen personlige touch til garderoben din? Følg denne guiden!

Trinn

Hvordan har en funky stil. Hogge av håret ditt.
Hvordan har en funky stil. Hogge av håret ditt.
 1. 1
  Hogge av håret ditt. Skulder-lengde eller kortere er funky. Farge det farger som ikke er naturlig, som lilla,, grønn oransje, blå, osv. Colorpulse av Loreal Paris er bra for dette. Som er "Fudge" fordi det midlertidig slik at du kan skifte farge ofte.
 2. 2
  Kjøp noen funky antrekk, som kort svart tube kjoler og rosa converse high-tops. Kjøpe masse patcher og knapper og pin ting til jeans og skjorter. Noen ganger vil du finne gode tilbud på dollar store for patcher og pins. Få så mange nøkkelringer som du kan og sette dem med huset nøklene for å legge til en funky følelse.
 3. 3
  Slitasje masse eyeliner på toppen av dine øyne og litt eyeliner på bunnen, nude øyenskygge, foundation eller solpudder og rosa lipgloss. Ingenting er for dramatisk.
 4. 4
  Kjøp en stor pakke med flerfargede sharpie markører og doodle på alt du eier. Få vennene dine til å signere jeans og skrive morsomme ting på dem, og trekke på sekken eller vesken, etc.
 5. 5
  Kjøp noen fargerike, funky skolissene med et design på dem.
 6. 6
  Kjøpe masse gummi armbånd (selges overalt fra hett tema til wal-mart til store dollar) og bære hele pakken på en gang. Selv om det ikke er tingen nå, det er din stil.
 7. 7
  Kjøp noen ansikt glitter og ha den på hjørnet av øynene dine. Være kjent for det. Ikke gå ut i offentligheten før du har på deg din signatur glitter.
 8. 8
  Kjøp noen fishnet strømper. De er funky og varm. Bruk dem med en denim skjørt og en t-skjorte for en funky, casual look!
 9. 9
  Kjøp noen fargerike tights og klippes opp til midt på leggen, og du har fått deg et par leggings! Bruk dem med en gigantisk T-skjorte eller en kjole!
 10. 10
  Kjøp fargerike, opprørende hår tilbehør. Fargerike pannebånd, funky hår bånd med dusker, etc.
 11. 11
  Bruke øredobber! De de med gummi pigger er definitivt funky.
 12. 12
  Plus, ikke bli satt ned av andre mennesker. Bare vær deg selv!
 13. 13
  Pass på at det virkelig er din stil. Du ønsker ikke å se falske.

Tips

 • Juster til din smak.
 • Ikke vær funky hvis det ikke er din greie. Finne den stilen som du liker, ikke hva andre folk liker.
 • En morsom ting å gjøre er å starte et band med vennene dine. Navnet noe rart som de funky kyllinger, eller fuzzy rosa lamper eller noe rart. Spille den type musikk du vil, og gjøre opp en haug med sanger. Har konserter og har folk betale 5€ å komme se deg eller noe.