Wkano

Hvordan ignorere alle rundt deg

Du ønsker å være i stand til å bare blokkere ut alt og alle rundt deg, og har folk unngå samtaler, eller noen form for kontakt med deg, men du vet bare ikke hvordan. Vel, er hensikten med denne artikkelen for å lære deg hva du må gjøre for å oppnå målet ditt.

Trinn

Hvordan ignorere alle rundt deg. Finn en alternativ modus for distraksjon.
Hvordan ignorere alle rundt deg. Finn en alternativ modus for distraksjon.
 1. 1
  Finn en alternativ modus for distraksjon. Bære en bok eller elektronisk enhet med deg overalt, og sørg for å lese eller bruke det på alle beleilig øyeblikk.
 2. 2
  Arbeide med noe som krever din konsentrasjon. Vær sikker på at det er bærbar, og krever bruk av to hender og øynene dine. Dette vil gjøre den andre personen tror du er opptatt og vil prøve å unngå å avbryte deg.
 3. 3
  Da snakket med, opptre som om du har blitt revet bort fra noe av ekstrem betydning, og svarer kort. Når det er mulig, svarer med et "ja" eller "nei". Slå tilbake til arbeid / bok umiddelbart etterpå, og fortsette med forfalsket entusiasme.
 4. 4
  Hvis de fortsetter å snakke med deg, bruker sarkasme og omfattende vokabular. Enunciate hvert ord, som om du snakker til en enfoldig. Åpenlyst vise din motvilje konstant chatting og avslutte en del av samtalen med noe sånt som "Nå, hvis du vil unnskylde meg, jeg trenger å komme tilbake til hva jeg gjorde." og vende seg bort før de har en sjanse til å svare.
 5. 5
  På alle kostnader, avverge øynene fra ansiktet. Ikke bli fanget stirrer på noen, vil dette nesten helt sikkert oppmuntre til samtale. Og når du snakker, se bort og gå tilbake til det du gjorde før, med mindre vedkommende er av en høyere myndighet enn deg, eller har forbindelser med noen som gjør.
 6. 6
  Exhibit lukket kroppsspråk. Hvis du sitter, anelse over, krølle inn på deg selv, holde knærne sammen, føttene gjemt under deg, og albuene på lårene. Uansett hva du leser / arbeider på bør plasseres foran ansiktet ditt, som for å skjule det. Hvis du står, krysser armene over overkroppen, holde blikket fokusert mot føttene, og skiftet fra fot til fot, som om utålmodig etter å forlate.
 7. 7
  Uansett hva du gjør, ikke smile. Opptre som om en regnsky er over hodet til enhver tid. Skuler mye, enda mer hvis du virkelig er i dårlig humør. Hvis situasjonen krever det, har en lukket munn-smil eller et flir. Du kan ikke få noen venner, men det er ikke det du leter etter uansett!
 8. 8
  Lytt til en ipod eller ting ansiktet i en bok. Lever i din egen fantasiverden og sitte i hjørnet selv. Bruk telefonen for tekstmeldinger eller ringer. Gå på do eller ut for en late røyk (eller ekte en, hvis du gjør det). Finn en måte å gå hjem tidlig eller handle sliten.

Tips

 • Hvis du bestemmer deg for å lese en bok, sørg for at det er enten dystert utseende, eller over 200 sider lang.
 • Kontroller at du har etablert venner for livet før du starter din anti-sosial adferd.
 • Bruk mørke farger. Ingen lys rosa, ingen himmel blå, ingen gule, etc. Red akseptabelt, så lenge det ikke er for lyst eller glad eller har mørke farger som dekker de aller fleste det.
 • En pessimistisk eller anti-sosial syn på livet ville ikke skade.

Advarsler

 • Du kan bli plukket på.
 • Du kan unngås ved jevnaldrende.