Wkano

Hvordan jukse bevis et forhold

Vil du være sikker på at du kan holde hverandre fra juks? Det er virkelig ingen måte å holde noen fra å gjøre denne forferdelige ting, eller å vite når de er i ferd med å jukse, men det er noen ting du kan (begge) gjøre for å bidra til å sikre det beste valget for hverandre: å bo trofast og lojal.

Trinn

Hvordan jukse bevis et forhold. Gjøre forholdet (og hverandre) en prioritet.
Hvordan jukse bevis et forhold. Gjøre forholdet (og hverandre) en prioritet.
 1. 1
  Gjøre forholdet (og hverandre) en prioritet. Bare få tid til det (forholdet) og hverandre. Selv om du må skrive det ned i en kalender, timeplan tider og datoer være sammen og koble til eller obligasjon eller være intim med hverandre på alle måter, på alle nivåer, og i alle områder mulig. Har en ukentlig date med hverandre, og få mest mulig ut av feriedagene dine sammen. Gå ut en gang i en stund og bo i gang en stund. Alternativ.
 2. 2
  Alltid fortelle sannheten. Mange folk lyver for mange grunner selv om de ikke vet at de lyver. Fusk er ikke om å være ikke være monogam som mange har blitt lurt til å tro, men juks er om svik.
  • Aldri prøv å være noen du ikke er: Dette er en form for løgn at folk overser. Hvis du er blakk, ikke lat som om du har penger. Hvis du hater sport ikke late som du elsker dem. Hvis du hater å lage mat, bør du ikke spille som det er din favoritt pass tid. Hvis du ikke liker sex, være opp foran, fordi du vil bli funnet ut senere i forholdet.
 3. 3
  Har litt tid borte fra hverandre og noen plass (fysisk og følelsesmessig... etc). Ikke overse andre områder av livet ditt - for eksempel venner, familie, jobb, skole, tid for deg selv, osv.
 4. 4
  Kommunisere med og støtte hverandre så mye du kan. Husk, du har internett, magasiner, bøker, (etc). Bruk disse ressursene som en fordel for forholdet.
 5. 5
  Jobbe med forholdet ditt hver eneste dag, trene problemene når de oppstår (effektivt), uansett hva du kan gjøre for å gjøre forholdet mer sunt, tett, intim, eller gjøre det bedre mellom dere to, DO IT.
 6. 6
  Aldri overse kraften i forhandlinger. Noen ganger er folk utro fordi de føler seg fanget. Bringe ting til bordet og være villig til å omorganisere forholdet kan gi din forening et friskt nytt perspektiv. Fordi sammenhengene endres når vi ikke endrer med dem dette etterlater hull for juks muligheter.
 7. 7
  Ikke misbruk hverandre på noen måte form eller form. Arbeide mot å ha en sunn og kjærlig forhold til hverandre. Ha det gøy sammen - latter og smil med hverandre. Spøke rundt - ha en god tid. Være upbeat og positive, (etc.)
 8. 8
  Sette i gang en diskusjon om juks, ikke vær anklagende, defensiv, etc. Prøv å være nøytral, det vil si "Jeg kan ikke tro hvor mange relasjoner lider av utroskap, er jeg sikker på at det ikke ville skje med oss, men hvis noe skulle skje vil jeg være i stand til å fortelle deg og vise versa. " Be partneren din om hvordan de føler om forholdet og om det er noe de ønsker å prøve, mer tid fra hverandre, mer tid sammen, etc. Få innsikt i deres syn på juks.

Tips

 • Si "Jeg elsker deg" hver dag (bare sørg for at du mener det)
 • Husk, intimitet og sex er ikke det samme. Vær åpen og ærlig 100% med hverandre, og la din bedre halvdel til å være en ledsager og din beste venn, så vel som en elsker.
 • Si * Vær * og * takk *.
 • Lag dine egne "spesielle helligdager" for en annen. Gjøre ham eller henne til å føle seg som en dronning eller konge for at hele dagen.
 • Motstå fristelsen ved å fjerne deg fra det når det er mulig.

Advarsler

 • Ikke vær altfor tillitsfull eller for usikre, husk at juks kan skje med alle forhold.