Wkano

Hvordan kle cyber industriell punk

Dette er en nyttig guide for dem som elsker cyber / industriell look. Det er kult, funky, og teknisk. Håper dette hjelper!

Trinn

Hvordan kle cyber industriell punk. Lær så mye du kan om stilen, da, bevæpnet med ditt trofaste vesken gå ut i shopping verden.
Hvordan kle cyber industriell punk. Lær så mye du kan om stilen, da, bevæpnet med ditt trofaste vesken gå ut i shopping verden.
 1. 1
  Lette i cyber punk. Som enhver annen stil: Ikke rush inn eller folk tror dårlig av deg, og du vil se ut som en poser eller verre, en klovn. Det gir deg også tid til å sortere ut og tenke hvordan du vil at din garderobe skal se ut og hvordan det vil mikse og matche.
 2. 2
  Lær så mye du kan om stilen, da, bevæpnet med ditt trofaste vesken gå ut i shopping verden. Ikke noe sted er trygt og cyber / industrielle elementer kan finnes overalt! Prøv sparsommelighet butikker spesielt, lagrer deretter som Walmart. Du kan finne mange ting på Home Depot i tillegg! Hvis ingenting fungerer går bare og handle for røverkjøp.
 3. 3
  Noen ideer: Gutter: Bondage bukser eller wide-leg bukser, pledd utforming klær, svart bandet t-skjorter (Rammstein eller KMFDM pleier å være populære i USA), militære jakker, combat boots og aldri glemme vernebriller. Jenter: eller blyant skjørt, leopard print topper, pvc klær, plattform støvler (og briller). Alle disse kan også arbeide for begge kjønn, tro det eller ei skjørt er ikke bare for trannies, men det grundig avhenger av hvem du henge med.
 4. 4
  Lære å sette pris på musikken. Det finnes noen typer cyber sjangere kjent som EBM, Industrial, IDM, Bass, Rave, og Trance. Et par gode band er Atari Teenage Riot, Wumpscut, Front Line Assembly, Funker Vogt, Rammstein, KMFDM, Front 242, Angelspit, Neuroticfish, Apoptygma Berzerk, God Module, Grendel, og Combichrist. (Prøv sideprosjekter!)
 5. 5
  Prøv å gå til noen klubber eller hendelser. Det er definitivt kommer til å være folk der kledd som deg og som elsker de samme tingene som du gjør. Husk at folk som kler seg ut som dette er bare så god som folk som ikke gjør det. De er som deg og har kule interesser også. Prøv og finne noen venner med samme interesser!
 6. 6
  Arbeidet med håret ditt. Du kan bruke parykker eller farge håret crazy farger som oransje, lilla, blå, eller rosa. Det er utvidelser også for folk med kort hår som kalles "hairfalls:. Disse inkluderer skum, ull, og bånd og vanligvis er laget av syntetiske dreads Noen har briller på hodet, vanligvis malt svart, har hodeskaller, maling feilindikatorer, bio hazard. symboler eller en solid farge på dem. Noen har Cyberlox (håret faller laget av Slinky type materiale), svært populært, og du vil se flott ut. De er dyrt skjønt, så hvis prisen er et problem lage din egen ut av hul rør og elektrisk pvc tape. Barbering hår er valgfritt, men du kan forvirret for en skinhead, som ikke er en god ting.
 7. 7
  Fremfor alt bare være deg selv, kle seg som du ønsker og holde musikken til hjertet, det er det som teller (selv om du ser mye mer attraktiv: p)

Tips

 • Hvis du ikke er flink til dans se andre mennesker og gå med strømmen. Husk, det er alltid noen verre enn deg, og ikke gjør noe blir en verre beklagelse enn pinlige minner - som i det lange løp, vil du sannsynligvis finne morsomt.
 • Ta en titt på rave, dance og electro klubber. Det er store stiler på skjermen, bare ta deg tid til å plukke ut hvilke du liker.
 • Se etter kunstverk på nettet. Coverbilde for futuristiske cyberpunk-tema romaner er en god start.
 • Finne nettsteder for klubber som har netter viet til scenen. Jo bedre de vil ha fotogallerier som vil gi deg god examples.O
 • Sjekk ut butikker som FOTUS, Technodolly, Obscuria, PlastikWrap, Lip service og FUTURSTATE. Alle disse har et futuristisk utseende, liksom som noe fra en plass komisk.
 • Når du kjøper vesker, ryggsekker, eller ransler, se for single skulder poser, eller de med sprø og kaotisk design på dem eller uklare mini ryggsekker.

Advarsler

 • Huske. Fashion handler om individualitet, gi den til din egen spinn!
 • Du kan bli gjort narr av av visse mennesker, men minst du kan piske sine rumper på dansegulvet. (Eller trampe på føttene med støvlene!)
 • Bruk aldri skitne gamle joggesko med antrekket ditt! Det vil ødelegge det! Hvis du ønsker å bruke tennissko med det, få et par som matcher eller er usynlige i en blacklight.Wear Demonias, sverger eller New Rocks.

Ting du trenger

 • Penger
 • musikk
 • Et dansegulv
 • Håret faller
 • Platåsko
 • GOGGLES