Wkano

Hvordan kle robuste (menn)

Det siste en røff stil i menn har virkelig kommet tilbake på en ny måte. Den ganske stil som du ville fått fra å leve i en tømmerhytte eller gå fjellklatring. Det er ikke noe kulere for en fyr og kaste ut alt som prangende lyse fargede klær og komme tilbake til naturen. Hvis du ønsker å komme tilbake til dressing med et formål ikke bare å se kul, les videre!

Trinn

Hvordan kle robuste (menn). Yttertøy Dette er en morsom en, og den mest nyttige ett.
Hvordan kle robuste (menn). Yttertøy Dette er en morsom en, og den mest nyttige ett.
 1. 1
  Kjole med en grunn. Du trenger ikke tusen skjorter når du bare ha to. Du trenger ikke å bære en jakke når det er en 100 grader ute. Donere de klærne du ikke bruker lenger til folk som kunne bruke den. Du kan fortsatt se virkelig bra bare å ha grunnleggende elementer og blande dem opp.
 2. 2
  Skjorter: Hold deg unna kjole skjorter med mindre du er på jobb. Skjorter som ikke er ment å være dressy har kortere skjorte haler og ser mye bedre untucked. Husk alltid: Rutete skjorter alltid så grov og stor - de går med nesten alt og kan lett bli kastet på. Hvis ikke pledd, finne en god gjerning skjorte laget av grovt materiale.
  • Noen ganger: Western skjorter eller militær / camo. Disse skjortene ser flott ut, men du ønsker ikke for mye av dem du ikke ønsker å bli kjent som Cowboy eller Solider, så ikke overdriv.
  • T-skjorter: Hold deg unna store design eller hip-hop/band skjorter. Hvis skjorten din har en utforming, gå for små eller tonet ned slag. En vanlig skjorten viser virkelig karakter i deg i stedet for skjorta være et tegn i seg selv. Noen par t-skjorter vil gjøre deg. Du kan bruke dem flere ganger i motsetning til et design skjorte hvor du blir kjent som "The Skull Shirt guy 'Alltid: Hvit, svart eller grå Crew eller V-hals. Dette er slik en no-brainer. Du kan enkelt plukke disse opp i en pakke med tre. Du vil allerede føle seg mye mer macho når vennene dine kommer til butikkene nøye plukke ut hva shirt har de kuleste fargene, når du bare kaste en 3-pack på disken, ripping åpne posen og kaster på en skjorte før du forlater butikken. Du kan la din skjorter kneppet, men du vil ikke få for mange i fare for å bli 'That Guy "en bør gjøre ya.
 3. 3
  Pants: Du virkelig ikke ønsker å overdrive dette. Ingenting er kulere deretter å ha en brukket-in par av pålitelige bukser. Du bør ikke trenger mer enn tre par. Du vil ha en god passform. Noe som faktisk passer deg. Du skal ikke behøve å holde dem opp (unngå hip-hop utseende) eller holde trekke dem opp for å bære dem. Men du vil ikke se ut som du er i en Poison tribute band. Mål midjen og ben, og kjøpe buksa i henhold til det. Gå for straight leg eller slim fit Unngå skinny jeans og boot cut (Du ønsker ikke å se ut som du har bell bunner på.) Alltid:.! Blå jeans og arbeid bukser. Blå jeans bør være i en mørkere tone - ingenting er for sur washy. Får ikke bukser som er pre-dratt og slitt. Du er tøff, slik at du kan la det skje på egen hånd. Gå for en brunfarge par grove arbeid bukser. Dette holder opp under arbeidet og ser kult rundt i byen. Side Merk: Du kan rulle opp buksa (mansjett dem) da dette ser veldig kult og grov. Noen ganger: Cargo og Chinos. Cargo (bukser ikke shorts!) Er virkelig maskuline og hold formål, men du trenger bare ett par. Chinos kan være grov, så gå for en mørk par. Men mer enn én vil ta bort fra grovheten.
 4. 4
  Yttertøy Dette er en morsom en, og den mest nyttige ett. Du har mest alternativ her. Du bør nok holde seg til to eller tre. En tung vinter, en regntett og en for når det er litt kaldt ute, hvis du foretrekker det. Alltid: Se etter de grove regn strøk laget av slitesterkt materiale som vil avlede regn og ta mye av misbruk. Hvis det er arctic der ute, får en tung parka. Disse kan vanligvis ta misbruk og ser ganske kult. Noen ganger: Militære jakker er kul som de er lette å finne og tjene sitt formål stor. Du kan vanligvis finne dem når som helst vintage eller bruktbutikk.
 5. 5
  Tilbehør Dette er en del du virkelig ikke ønsker å overdrive. Men en liten touch her ​​og der kan virkelig se kul og skiller seg ut. Alltid: En klokke. Det er ganske viktig for en mann å ha en klokke. Du trenger ikke gå ut med det hver gang, men du bør i det minste egen en. Du bør gå for en mer militær eller overlevelse typen watch. Noe som kan ta alle dine tøffe forhold. Noen ganger: Armbånd og halskjeder. Hvis du kommer til å gjøre, dette går for noe jordnær. Tre armbånd eller streng-lignende armbånd ser flott ut. Skinn er også en kul mandig utseende, men, du ønsker ikke å overdrive det. Med halsbånd din, tror ikke kjeder, men tror ankere, eller dog tags. Hvis du ikke ville gjøre narr av noen for å bruke dem, oddsen er de vil ikke heller.
 6. 6
  Sko: Først av alt du trenger et par grove boots og noen vanlige sko. Gå for mørke farger og brune. Den mer grunnleggende jo bedre. Hold deg unna røde roser og andre flashiness - jo mer banket opp jo bedre.
 7. 7
  Hår: Du kan gå noen mengde måter med dette. Den klassiske kutt er en stor enkel frisyre å få. Det er trimmet rundt sider med smell som er igjen litt lenger. Bruk denne stilen rotete. Hvis du ønsker å sette litt produkt i håret gå for pomade, ingen spisse steinharde toppene. Lang og naturlig. Hvis du skal gjøre dette, prøv å ikke ha håret i en jentete måte som mange gutter med langt hår gjør i disse dager. Hvis det er ekte lang, ta det tilbake bak ørene - gå for en Christan Bale look.

Tips

 1. Vurdere været når dressing. Kle seg som det føles. I sommer, ikke sette på en jakke hvis det flammende utenfor. Om vinteren slitasje beskyttelse. Nei ikke sånn, bære en etter lag av termisk.