Wkano

Hvordan lage en anonym notat for knuse din

Ok, så har du likte noen spesiell for alltid, men de fortsatt ikke vet at du liker dem? Er du klar til å si at du liker dem, men ikke klar for å fortelle dem hvem som egentlig liker dem? Ikke noe problem! Det er derfor noen oppfant "anonym note". Hvis du ikke vet hvordan å lage en, kom deg til rett sted!

Trinn

Hvordan lage en anonym notat for knuse din. Finn en måte å sende den til knuse din.
Hvordan lage en anonym notat for knuse din. Finn en måte å sende den til knuse din.
 1. 1
  Finn en måte å sende den til knuse din. Kanskje du kan be læreren din til å sette den på pulten sin før klassen. Alternativt, for å redusere sjansen for ydmykende dem, skyver du den i skapet sitt. Dette er bare ideer, og hvis de ikke hjelpe deg i det hele tatt, bruk fantasien.
 2. 2
  Finne ut hva jeg skal si. Skriv ut et første utkast. Høres søt skjønt.
 3. 3
  Redigere notatet et par ganger. Sørg for at det høres ut som deg, og ikke som den blonde populær som er så gode på alt. Akkurat som deg.
 4. 4
  Når du tror at notatet er perfekt, er du klar til å skrive. Skrive det opp på en datamaskin er for gammeldags, og det legger ikke så mye følelse. Bruk noen brev utskjæringer fra blader eller bare hand-skrive det.
 5. 5
  Når du er ferdig med alt, satte trinn 1 til handling!
 6. 6
  Sørg for å observere hans / hennes reaksjoner mot notatet. Gjør mentale notater om noe som trenger å bli brukt til en neste note slik at du kan fortsette å skrive dem. Senere, gi dem litt personlig informasjon (som e-post, IM, etc, så lenge de ikke har navnet ditt i dem) slik at du vet mer om dem. Til slutt, kan du se om det er verdt risikoen for å avsløre deg selv.

Tips

 • Ikke bry deg om det ser "perfekt". bare ha det gøy med det! Hvis de ikke liker det, så de ikke liker det.
 • Ved klipping og liming ordene sammen, bruker ulike farger og fonter slik at den ser kreativ og tilfeldig (slik at det ser tilfeldig vil gjøre dem tror at du ikke bry deg om alt blir helt riktig).
 • Og det som kommer fra deg brevet kommer. Det ikke bare var ment å være. Hey! du får morsomt å lage et nytt brev til noen andre!
 • Hvis det kommer til å bli sendt i nærheten av en spesiell ferie, bruke en farge mønster (eksempel: hvis det er Halloween, bruke svart og oransje bokstaver hey, selv mørk grønn og hvit arbeid bruk fantasien.!)
 • Når du er ferdig med å skrive, signatur, se om det er noen rom igjen for bilder av hva som gjør deg... deg. Elsker hunder? Sett ned et bilde av en hund. Hvis du liker My Chemical Romance, klippe ut et bilde eller overskriften MCR. Pokker, hvis du ønsker å vise dem at det er virkelig en anonym notat, legge ned en klønete smil ansikt med hjerter rundt det.

Advarsler

 • Sørg for at de ikke ser deg når du gjør ditt notat for dem eller vil du bli flau hvis det er grøtaktig.
 • Sørg for at personen du sender den til, er den riktige personen.
 • Sørg for at personen du sender den til IKKE er tatt.
 • Unngå ordet "love". Hvis det ble trykt på kortet, bruk hvit ut, eller sette noe over det. Sier "l-ordet" å knuse dine kommer til å krype dem ut. Big time.
 • IKKE bruk "roser er røde"-konseptet. Det er ikke en original, og de aldri gi nok informasjon om deg selv, så de får aldri vite noe om deg.
 • Hvis de hadde en negativ reaksjon mot det, finne ut hva det var om. Hvis deres venner gjort narr av dem for det, så prøv å sende den neste til huset deres, eller via e-post eller et sted at deres venner ikke kan se. Men hvis de kastet den bort eller ga den bort, så det er en ganske stor tegn på at de ikke engang lese den! Hvis de gjorde det, så betyr det at de ikke liker det. Og som sagt ovenfor, hvis de ikke liker det, så de ikke liker deg. Og hvis de ikke liker deg, lagre dem bryet, og gå videre.