Wkano

Hvordan lage en fyr tenker om deg

Det er en tid når du møter en fyr som gjør ditt hjerte slå fortere og håndflatene svette. Du vet du kan ikke slutte å tenke på ham, men hvordan du gjør ham til å tenke om deg?

Trinn

Hvordan lage en fyr tenker om deg. Spille hardt for å få.
Hvordan lage en fyr tenker om deg. Spille hardt for å få.
 1. 1
  Vær deg selv. Hvis du vil at denne fyren til å legge merke til deg for noe, la det noe være den virkelige deg, ikke noen gjort opp. Gutter er ikke dum, han vil finne ut at du er falsk det så snart du blir lei av å late som hans drøm jente. Hva vil skje da? Han liker kanskje ikke det han ser...
 2. 2
  Tro på deg selv. Fortell deg selv: Jeg kan gjøre det, er jeg god nok! Tro hva du sier, alle er like, du fortjener det beste. Er du for sjenert og ikke vet hvordan å "fremme" selv? Her er et tips: Vi har alle noen gode kvaliteter, så tenk på deg. Kanskje du har et stort smil? Bruk det til din fordel. Har du en stor sans for humor? Så bruk den! Gutta setter pris på humor så mye som jenter gjør! Prøv å få ham til å le så mye du kan, tror spøk over før du sier det selv!
 3. 3
  Uttrykk deg selv. Uttrykke deg gjennom utseendet ditt. Alltid se ditt beste når rundt ham! Dressing godt, lukter søtt og ser frisk gjør utslaget. Ha ditt eget unike utseende, bære litt sminke, kle seg i din egen stil, uttrykke deg gjennom utseendet ditt. Unike mennesker synes å gå etter lagt merke til, så derfor, hvis du uttrykke din individualitet han er bundet til å tenke på deg.
 4. 4
  Smile. Smiles bør være oppriktig og ikke tvang, kan gutta ikke motstå en søt, varm smil, så bruk din! Ikke tving det, la det komme naturlig. Enten du liker smilet ditt eller ikke, er det en god måte å fange noens øyne. Gi ham din vinnende smil, han vil ikke være i stand til å holde den av hans sinn.
 5. 5
  Analyse. Lytt til ham. Hvis du husker detaljer og navn han nevner du vil komme ut som en omsorgsfull person. Legg merke til ting om ham andre ikke, vil han begynne å lure på hvorfor du betaler så mye oppmerksomhet. Selvfølgelig, pass på å ikke overdrive dette, kan du komme ut som en "Stalker".
 6. 6
  Spille hardt for å få. Spille hard to get kan være risikabelt, aldri gå over med dette lille trikset. Du ønsker ikke å presentere deg selv som altfor tilgjengelig, han vil begynne å gå glipp av din bedrift. Han kan begynne å lure på hvorfor han savner din bedrift, eller hvorfor du ikke kan alltid henge med ham. Hvis dette trikset blir gjort riktig, vil du sikkert ha på hjertet hans.
 7. 7
  Lepper. Slikke og bite leppene! Mens du snakker til fyren som du liker, fukte leppene med tuppen av tungen din uten å stikke den ut. Biting den fra side til side kan friste ham til å kysse deg! Som per vanlig, være sikker på å ikke over dette, kan han tror det er noe galt med deg...
 8. 8
  Være mystisk. Ikke avslør for mye informasjon om deg selv med en gang... holde ham gjette! Prøv å være mystisk, han skal dø for å vite mer om deg. Et lite triks du kan finne nyttig: Opptre som du er i ferd med å fortelle ham noe, men da 'ombestemmer' og ikke fortelle ham. Du vil forlate ham lurer på om hva du der kommer til å si.
 9. 9
  Kallenavn. Ring ham et navn som ingen andre kaller ham! Gjøre det unikt, men ikke noe som han kan finne irriterende. Dette vil gjøre deg spesiell for ham. Kanskje (Hvis det er en virkelig unik kallenavn) han vil lure på hvordan du kom opp med det?
 10. 10
  Ikke prøv for hardt. Prøver å hardt kan føre ham til å tro at du er lett. Ta deg tid til å henge med venner og nyte litt alene-tid. Ikke vær klengete! Hvis ikke alltid med ham, vil dette faktisk gi ham tid til å tenke om deg. Tenk på det, trenger du ikke hele tiden tenke på din venn hvis de er der ved siden av deg, gjør du?
 11. 11
  Hvis ikke noe av dette fungerer, ikke anta at det er noe galt med deg! Plenty av jentene har vært der mange ganger og det er nesten aldri din feil!

Tips

 • Ikke vær humørsyk. Bare smile, men ikke over it.It er greit å gråte en gang i blant. Bare ikke sutre, gutta hater det!
 • Vær trygg, eller hvis du ikke er i det minste prøve å komme seg så trygg!
 • Fyren du vil mest sannsynlig komme til fornuft og se hvor flott og vakker du er.

Advarsler

 • Ikke forandre deg selv for å få fyr! Være tro mot de tingene du liker: musikk, filmer, henger ut..