Wkano

Hvordan ser bedende foran knuse din

Vil du at din knuse å like deg? Vil du se tiltalende og attraktiv slik at han / hun finner deg attraktiv også? Da har du kommet til rett sted, les videre hvis du ønsker det.

Trinn

Hvordan ser bedende foran knuse din. Kle casually, bære en enkel t-skjorte og bukse / bukse.
Hvordan ser bedende foran knuse din. Kle casually, bære en enkel t-skjorte og bukse / bukse.
 1. 1
  Være kul. Ikke vær høyt eller irriterende, ønsker du et godt inntrykk på fyren / jenta. Ikke se ut som en oppmerksomhet søkende (til / på noe f.eks Facebook, i person etc). Hvis han / hun spør deg et spørsmål svare på det og være høflig. Still åpne spørsmål som "Hvordan var dagen din? ' «Hva gjør du i kveld" og "Hva driver du med? '. Kontroller også komplimenter. Si ting som "Jeg liker håret ditt ',' Hey, fin jakke" og "Du er virkelig flink til ______, jeg skulle ønske jeg kunne være så god som du". Få nær dem.
 2. 2
  Kle casually, bære en enkel t-skjorte og bukse / bukse. Du ønsker ikke å gå over toppen på ditt antrekk, tilbehør / smykker hvis ønsket. Hvis du er en gutt, holde håret pent, ryddig og smelling hyggelig. Det er ingenting verre enn å ha en fyr som ikke vasker ikke eller kjemme håret. Og hvis du er en jente, har det ned hvis bare vasket eller sette den i en hestehale / flette hvis fettete.
 3. 3
  Vær høflig. Si "Hei" når du er sammen med dem smile og gjøre en samtale, hvis du er ute og går ikke se på andre gutter / jenter flirtatiously når du går forbi, om du ikke ønsker ham / henne til å tro at du er ikke interessert i ham / henne. Sørg for å holde en god samtale og ikke si noen "samtale killers" når du bare får i den. Men når det begynner å falme av, ikke start den opp igjen, kan dette bli irriterende. Med mindre han / hun ikke har noe imot.
 4. 4
  Smile til ham / henne når han / hun ser deg, ikke le av alt han / hun sier, fordi de kan bli irritert. Spør dem om seg selv. Finn ut hva deres favoritt type musikk, mat / drikke, program, film / film.. etc. Han / hun kan også fortelle deg om noen små individuelle morsomme ting om henne / ham.

Tips

 • Hvis du gjør gjør en feil ikke bekymre deg, du bare fortsette med uansett hva du gjør. Han / hun bør forstå.
 • Hvis du er en fyr bære en deodorant, trenger du ikke vil svette armhuler rundt en jente - det er ikke attraktivt.
 • Ikke endre for ham / henne, han / hun skal like deg slik du er.
 • Du vil bli veldig nervøs når du er sammen med dem, så prøv å ikke gjøre noen feil og slappe av. Det er bundet til å være en annen person du liker uansett.
 • Du bør vite når det tid for å slutte å snakke med folk, trenger du ikke ønsker å gå over bord.
 • Hvis du er en jente, ha lett make-up eller ingen i det hele tatt, gjør gutta ikke liker jenter som dekker ansiktet i sminke for å prøve og se vakkert. Hold det naturlig.
 • Hvis du tilfeldigvis berører hans / hennes side ikke gå lyse rødt, si beklager hvis han / hun lagt merke til eller bare si unnskyld og holde en rett ansikt, eller smile hvis du er komfortabel med det.
 • Smile til ham / henne høflig.

Advarsler

 • Hvis du er en fyr ikke kalle jenta du vil "hon" eller "babe" dette kunne bare sette dem av - selv om du ikke kommer ut med dem.
 • Ikke prøv for hardt. Ikke være å gjøre det tydelig at du liker dem ved første blikk, eller du kan være irriterende dem, utvikle seg sakte.
 • Ikke ta andres kjærlighet borte, trenger du ikke ønsker å starte noe.