Wkano

Hvordan vite om en ungdomsskole gutt liker deg

Hvis du er i ungdomsskolen og du virkelig liker denne fyren, les denne guiden for å vite om han liker deg.

Trinn

Hvordan vite om en ungdomsskole gutt liker deg. Se på det åpenbare.
Hvordan vite om en ungdomsskole gutt liker deg. Se på det åpenbare.
 1. 1
  Se på det åpenbare. Har stirrer han på deg mye, eller se på deg når du snakker med venner? Tekst du mye? I så fall kan han liker deg, holde lesing hvis du fortsatt ikke positive.
 2. 2
  Snakk med ham. Sørg for å holde ham interessert, hvis du tenker å handle uvitende vil gjøre ham løpe til deg, du tar feil.
 3. 3
  Tekst ham, er texting en måte du kan slippe følelsene dine uten forlegenhet av å snakke en-mot-en. Hvis samtalen plutselig stopper med et, "Yeah:" vente litt for å se om han prøver å fortsette samtalen. Hvis han gjør det, han kan være interessert.
 4. 4
  Bli venner med hans venner, gutter som å ha en kjæreste som er behagelig å være sammen med ham og vennene hans. Men sørg for at han ikke vil føle ubehag på grunn av din altfor stor interesse for hans venner i stedet for ham.
 5. 5
  Bli venner med ham, men ikke bli for tett eller det kan ødelegge din sjanse med ham. Bli kjent med ham. Slik at måten du kobler til, noe som vil gjøre ham like deg mer.
 6. 6
  Ønsker han at du skal hjelpe ham med prosjekter eller alltid hente deg som sin partner i skolen? Hvis så, kan dette være fordi han liker å henge ut med deg.
 7. 7
  Har han alltid gi deg klemmer? Hugging er et stort tegn på at han kan ha noen interesse for deg, eller er han bare en hyggelig fyr. Det er egentlig avhengig av klem. Hvis det er en søt klem bakfra mens du er skapet ditt, hviler hodet på skulderen din, betyr det at han vil ha en skikkelig klem, men ikke ønsker å spørre deg. Hvis en klem hvor han løfter deg, og spinn deg rundt, er han definitivt inn i deg. Han ønsker bare å få din tillit først, og bli kjent med deg more.Even om han bare kakker, kiler, kraner, eller støte på for deg som kan vise deg at han er definitivt prøver å flørte... Dette høres kanskje rart, men noen ganger når en gutter liker en jente han vil bli bety for henne, så kanskje han lekent turer du eller presser / skyver deg, det er et tegn i tillegg!
 8. 8
  Har han alltid smiler når han ser på deg, eller viser interesse? Når han smiler til deg når du gjør noe søtt, eller noe klønete, vil han se på deg og ler lavt. Hvis du sier noe morsomt, eller er du i klassen og du sier "Jeg får ikke det." og som trekker på hans hjerte strenger, vil han ler mykt og dytte nesen sakte, som om å si at jeg liker nesen. Gå cross-eyed (som om du prøver å se på nesen) umiddelbart etter at han kakker nesen. Det vil gjøre ham til å le, og tror du er så mye mer søtere.

Tips

 • Når du spør ham ut, hvis du gjør, ikke få vennene dine til å gjøre det. Det ville være et dårlig trekk!
 • Har dine venner spør ham om han liker noen, men vær forsiktig med hvem du forteller.
 • Ikke bruke sminke med mindre du trenger det, eller gutten vil synes du er en "jentete jente"
 • Spør vennene sine om han alltid snakker om deg så du vet sikkert.

Advarsler

 • Ikke endre hvem du er. Hvis han er interessert i sport ikke bli med hver idrettslag i skolen. Vær deg selv!
 • Ikke rush det. Hvis han ikke liker deg allerede, trenger han tid til å starte.
 • Ikke noen gang bli veldig klengete. Fyren trenger plass!
 • Forteller ikke flate ut ham at du liker ham, fordi det vil knuse hjertet ditt hvis han ikke liker deg.