Wkano

Hvordan lage en grønn te toner

Grønn te er en urte drikk som har eksistert i århundrer. Det er best kjent for sine antioksidantegenskaper og sentralstimulerende effekten av koffein sin. Grønn te inneholder også polyfenoler som er sagt å beskytte mot frie radikaler, giftstoffer og noen kreftformer. Grønn te inneholder også en rekke sunne fordeler for huden. Den kan gi en grad av beskyttelse mot solen, bidra til å redusere betennelsen og øke hudens elastisitet. Grønn te toner kan rense og redusere synligheten av porer og gi huden en ungdommelig glød. Å gjøre grønn te toner hjemme er en billig måte å forbedre din hudpleie rutine. Her er noen nyttige skritt å vise deg hvordan å lage en grønn te toner.

Trinn

Hvordan lage en grønn te toner. Legg en grønn te-pose eller 2 ss.
Hvordan lage en grønn te toner. Legg en grønn te-pose eller 2 ss.

Basic grønn te toner

 1. 1
  Legg en grønn te-pose eller 2 ss. (30 ml) løs grønn te blader inn i en kopp (236 ml) med kokende vann.
 2. 2
  La te bratt i 3 til 5 minutter.
 3. 3
  Fjern teposen og helle væsken inn i en lufttett beholder. Hvis du bruker løse grønne teblader, hell te gjennom en sil eller kaffefilter i en lufttett beholder.
  • Du kan også bruke en liten, ren sprayflaske å lagre denne grønn te toner oppskrift.
 4. 4
  Påfør hjemmelaget grønn te toner til ansiktet og halsen to ganger per dag. Dette kan gjøres ved å dyppe en bomullsdott i te og dabbing den på huden din. Hvis du bruker en sprayflaske, bare Spritz huden din med te. Ikke skyll.
 5. 5
  Oppbevares i kjøleskap i inntil ca 3 dager.

Grønn te med natron

 1. 1
  Legg en grønn te-pose eller 2 ss. (30 ml) av løs grønne teblader til en kopp (236 ml) med kokende vann.
 2. 2
  Tilsett saften av 1 sitron og 2 ss. (30 ml) av honning til te. Honning gir anti-aging fordeler og sitronsaft bidrar til å lysne huden tone.
 3. 3
  Bland i 1 ss. (15 ml) av trollhassel og noen dråper hver av Vitamin E Oil and Tea Tree Oil. Disse elementene kan bli funnet på mange helsekostbutikker og noen narkotika butikker. Trollhassel bidrar til å renser mens vitamin E bidrar til å helbrede solskader. Tea Tree Oil gir naturlig akne behandling.
 4. 4
  Løs opp 1 ss. (15 ml) av natron. Baking soda kan skum litt i starten, men vil bland godt med fortsatt omrøring.
  • Natron i dette toner bidrar til å roe huden mot irriterende stoffer som brannskader eller kutt, og kan også fungere som en peeling. Natron og trollhassel også gi denne blandingen lengre holdbarhet enn vanlig grønn te toner. Det kan lagres ved romtemperatur i omtrent 8 dager, og i kjøleskap i omtrent 2 uker.
 5. 5
  Hell blandingen i en lufttett beholder eller sprayflaske.
 6. 6
  Påfør i ansiktet og på halsen to ganger per dag for å rense porene og bidra til å reversere solskader. Du kan bruke den med en bomullsdott eller sprayflaske. Ikke skyll.

Ting du trenger

 • En grønn te-pose eller 2 ss. (30 ml) løs grønn te blader
 • 1 kopp (236 ml) kokende vann
 • 1 sitron
 • 2 ss. (30 ml) honning
 • 1 ss. (15 ml) trollhassel
 • Noen få dråper Vitamin E Oil
 • Noen få dråper Tea Tree Oil
 • 1 ss. (15 ml) bakepulver
 • Lufttett beholder eller liten sprayflaske