Wkano

Hvordan lage en jente blir besatt av deg

detting en jente til å betale oppmerksomhet, mye mindre som deg, er vanskelig nok. Men å få henne til å bli besatt? Dette er praktisk talt den Mount Everest av romantiske utfordringer. Likevel, det er gjennomførbart, og det er verdt det. Hvis du ønsker å prøve å få en spesiell dame besatt med deg, bør du vurdere disse tipsene nedenfor.

Trinn

Hvordan lage en jente blir besatt av deg. Ikke fly for dypt inn i.
Hvordan lage en jente blir besatt av deg. Ikke fly for dypt inn i.
 1. 1
  Være hennes helt. Når hun er i trøbbel eller bekymret for noe, ikke bare dit der med henne. Erkjenner at du ikke har alle svarene, og at du kanskje ikke vet nøyaktig hva hun går gjennom, men prøver å bidra til å gjøre situasjonen bedre for henne.
  • Spør henne hvordan du kan hjelpe, men ikke insistere på at hun lot deg. Vær tålmodig med alt hun går gjennom og være støttende. Når du kan gjøre en forskjell, gjøre det uten å nøle, men også forsiktig, som du ikke ønsker å såre henne på noen måte.
  • Hvis hun liker deg allerede, gå utover call of duty. Gjøre noe som hun aldri ville forvente deg å gjøre, som matlaging henne frokost og deretter tar oppvasken, og hun vil falle enda vanskeligere for deg. Du viser henne hva du er laget av.
  • Hvis hun ikke liker deg ennå, eller du ikke vet hvordan hun føler om det, spille det kult. Vær rolig. Hvis du er den type fyr som får svett og hakker hans ord når han er rundt en jente, så bare roe ned. Tenk på henne som bare din venn som tilfeldigvis se annerledes ut.
 2. 2
  Ikke fly for dypt inn i. Vær vennlig med henne uten alltid å være tilgjengelig. Jenter elsker gutter som er litt mystisk, så prøv å dyrke en bit av mystikk - ikke alltid plukke opp telefonen, la på hvor du skal, etc. Vær ærlig, men ikke alltid helt foran.
 3. 3
  Vær oppmerksom på hvordan du ser ut. Din guy-venner sannsynligvis ikke bryr deg enn du går rundt i de samme klærne som du klipper plenen, men jenta i drømmene dine vil sannsynligvis ikke være veldig imponert. Her er tre enkle ting du kan begynne å gjøre med en gang som vil hjelpe:
  • Dusje og barbere hver dag. Hvis du ennå ikke er gamle nok til å barbere, ikke svette det. Du bør være snart. Lukte godt og ser rent etter dusjing eller bading regelmessig.
  • Bruk klær som faktisk passer. Ikke din eldre brors klær, ikke din fars klær. Bruk dine egne klær, og de ​​som flatere din figur. Det spiller ingen rolle hvor mye penger du har - alle menn trenger en god par jeans, en passende t-skjorte, en enkel, men elegant krage skjorte, og sko til å passe anledning.
  • Komme i form. Mister at overflødig flab hvis du kan, og gjøre den om til muskler. De fleste jenter liker gutter som har utviklet muskler som ikke er så meislet de er skremmende. Finn en egenutført sports league at du er interessert i og gå for det. Du kan selv være i stand til å imponere din kjære med dine ferdigheter.
 4. 4
  Være sjarmerende: Du må minst ha en slags sjarm å appellere til en kvinne. De fleste menn er sjarmerende i et par forskjellige måter, men her er noen sjarmerende ideer til å tenke på:
  • Være en gentleman. Dette betyr å åpne dører, betaler for en date, holde ord, osv. Jenter elsker å føle seg som en gentleman bryr seg om dem.
  • Være vittig. Jenter gutter som er stor conversationalists, som kan slå noe inn en spøk. Lær hvordan du elegant gjøre narr av deg selv.
  • Være intelligent. Din intelligens er fast ved fødselen, men det betyr ikke at du ikke kan være belest, informert om aktuelle-saker, og nysgjerrig. Kvinner liker menn som er smart, men likevel relatable.
 5. 5
  Være pålitelig. Hver jente ønsker en fyr som, på slutten av dagen, er pålitelig - pålitelig ikke fordi han må være, men fordi han ønsker å være. Å være pålitelig handler om å fortelle en jente at hun har sikkerhet med deg. Prøv å være den mest pålitelige fyren du vet.
  • Gjør hva du sier du skal gjøre. Hvis du snakke tale, gå på tur. Jenter liker ikke gutter som sier de kommer til å gjøre noe og aldri følge gjennom med det.
  • Være punktlig. Selv om noen jenter er sent til datoer, hater en jente det når hun må vente på en fyr. Til henne, står det: «Jeg bryr meg ikke nok om deg til å være på gang." Hvis du kommer for sent, la henne vite.
  • Har et godt omdømme. Være den fyren som andre gutta vil gå god for. Du vet aldri om hun, eller en av hennes venner, kunne spørre rundt om deg. Og hvis hun hører hvordan du jukset på din ex-kjæreste, er ditt rykte skutt og du må bygge den opp igjen.
 6. 6
  Prøv å være morsom: Dette gir jenta en grunn til å slappe av. En person er mer responsiv og mottakelig når avslappet. Dette ligner på å være vittig, men med høyere betydning. Det hjelper du får kontakt med henne emosjonelt / intellektuelt. Hun bør nyte selskapet og ikke bli lei.
 7. 7
  Ikke bli for pushy. Det er en avkjøring når du er alltid rundt henne og berøre henne og flørter obnoxiously med henne når hun ikke er interessert og har aldri vist noen interesse i det hele tatt. Lær å gi henne kontroll, selv om det er bare en illusjon av kontroll.
  • Hvis en jente ikke ønsker å gjøre ut, for eksempel, eller ha sex, ikke prøv å tvinge det ut av henne. Det er ikke måten å få henne besatt med deg. I stedet lytte til hennes ønsker, forstå hvorfor hun har dem, og respekterer dem. Du vil få flere bier med honning enn du vil med eddik.
 8. 8
  Har økonomisk uavhengighet. De fleste kvinner ikke bryr seg hvor mye du gjør, eller hvem foreldrene dine er, så lenge du kan gi for dem. Det er fint, fordi de fleste menn ikke er velsignet med rikdom. Husk disse tingene om penger rundt kvinner:
  • Kvinner, som menn, ønsker å bli bortskjemt noen av tiden. Det trenger ikke å være ekstravagant, men de liker å bli bortskjemt. Spare nok penger slik at du kan skjemme henne hver gang på en stund.
  • De fleste kvinner ikke liker menn som flaunt sine penger. Hvis du har penger, ikke flaunt det, fordi du bare kan skremme henne bort.
 9. 9
  Ikke med andre jenter for mye. En jente kan virkelig liker deg, men hvis hun ser deg danse eller snakke med en annen jente, som kan være en dealbreaker. Sørg for at hun vet at du er interessert i bare henne.
  • Samtidig har venner som også er jenter. Hvis du henger rundt venner som også er jenter, vil hun føle seg tryggere rundt deg fordi andre kvinner er komfortable henger ut med deg. Hvis du aldri henge rundt noen kvinner, kan det være et tegn til henne at du er analfabet når det kommer til dem.
  • Noen ganger, kvinner engasjere seg i en liten konkurranse - akkurat som menn! Derfor er det nyttig å ha andre kvinner rundt, forutsatt at du ikke får involvert eller flørte med dem.
 10. 10
  Gi henne komplimenter. Gi henne noen gode gammeldagse komplimenter. Ikke kompliment hennes evne til å gjøre hver lille ting perfekt, eller du vil synes eller obsessive selv. Men et velplassert kompliment kan gjøre en jente husker deg i dagevis!
  • Vær oppriktig når du kompliment. Finne ut hva du vil om beste hennes - hva du synes gjør henne mest unike - og fortelle henne. Hvis det er sannheten, vil det automatisk komme ut som oppriktig.
  • Forsterke hvordan hun ser seg selv. Hvis hun tenker på seg selv som en idrettsutøver, forsterke sin konkurransedyktig ånd eller atletiske ferdigheter. Hvis hun tenker på seg selv som en tenker, prise hennes Smarts. Uansett hva hun tenker på seg selv som, kompliment det aspektet av henne mest.
  • Fokusere mer på hennes personlighet enn utseende hennes. Hvis du har til å komme i et kompliment om utseende hennes, holde seg borte fra de mer feminine områdene og hold deg til komplimenter disse:
   • Smile
   • Hair
   • Øyne
   • Lips
   • Klær (stil, utseende, etc.)
 11. 11
  Gi henne grunner til å bli minnet om deg. Synge eller nynne sanger, snakke om filmer, dele favorittsteder. Noe som, når hun hører / ser det igjen, vil gjøre henne tenke på deg.
 12. 12
  Balansere sensitive side med den maskuline side. Jenter liker gutter som er i kontakt med sin feminine side uten å være jentete i det hele tatt. Det betyr at du må forstå hvor hun kommer fra, men fortsatt være grundig mandig hvis du kan. Lære en lekse fra følgende stikkord:
  • Det er OK å gråte på en film... Hvis det filmen handler om sport. Mens de fleste jenter ikke liker sport, er det et merke av mandighet din til henne. Vær forberedt på å feste med sport mens de fortsatt gjøre tid til å se henne.
  • Det er OK å kle seg godt... men ikke altfor godt. Som diskutert tidligere, jenter elsker en fyr som kan kle pent. Men så snart fyren kjoler finere enn henne, kan det være en stor avkjøring.
 13. 13
  Mest av alt, ikke bruke guider som dette bokstavelig. Du bør ikke gjøre å bygge et forhold med henne et manus. Det viktigste å gjøre når vi leter etter en meningsfull sammenheng er å slappe av rundt henne, og la ditt sanne personlighet skinne gjennom. Ikke tving deg selv til å passe en stereotypi. Du er bedre å vente til du finner en jente som liker deg, ikke en stereotypisk "cool" fyr. Et forhold der du kan være deg selv er mye, mye mer meningsfylt enn en der du må late til å være noen andre.

Tips

 • Lukter godt! Uansett om du er stygg eller rar, vil alle jenter gjøre en dobbel ta hvis du lukter godt!
 • Aldri fornærme henne, spesielt hvis hun er sjenert, og selv om det er en spøk, med mindre du vet at hun vet det er en spøk.
 • Ikke fortsette å snakke i timevis, gi henne en sjanse til å snakke. Mer enn det, la henne gjøre det meste av snakkingen. Sørg for at du får til å snakke om som en fjerdedel av samtalen slik at det vil fortelle henne at du ikke kjeder deg og betale oppmerksomhet. Ingen jente har noen gang klaget over at de snakket for mye på deres dato.
 • Ikke kompliment henne, med mindre du faktisk føler at hun ser spesielt pen, eller har gjort en særlig god tale. Det er mye av ansikts signaler gitt når noen er ærleg / lyve, og mens du eller henne ikke kan plukke den opp bevisst, vil et kompliment du ikke er oppriktig om ikke "føle" ærlig til henne. Det er bedre å ikke si noe i stedet for å si en lite kompliment, da det kan skade henne selvtillit hvis hun tror du må gjøre opp et kompliment.
 • Mest verdt jenter foretrekker å snakke om bøker, filmer, musikk osv. i stedet for idrett. Dette gjelder ikke for alle jenter, men vanligvis prøver å starte en samtale med, "Hva er favorittlaget ditt?" feiler.
 • Bruk aldri banal eller sterkt seksuelle pick-up linjer med mindre du har kjent henne i lang tid og kan spøke om slike ting, bare i spøk!
 • Etter du er virkelig gode venner det er en god ting på Valentines dag for å bringe henne blomster eller noe å fortelle henne at du liker henne på den måten.
 • Hvis hun vil at du skal kysse henne, og det vet du, ikke vent for lenge eller hun kan bli lei eller tror du ikke er interessert i å være mer enn venner og gå videre til noen som vil, selv om de ikke er så kul, intelligent, eller pen som deg.

Advarsler

 • Aldri fortell en kvinne at hun er feit. Noensinne.
 • Noen jenter får fornærmet av "ridderlighet ting." Sørg for at du vet hvilken type jenta du arbeider med. Noen kan se det som kjønnsdiskriminerende, grammatikken fint, eller det kan virke som du prøver å hevde overlegenhet.
 • Hvis en kvinne sier at hun ikke er interessert, back off. Nei betyr nei.
 • Ikke snakke med jenter om andre jenter. Prøv ikke å sladre.
 • Ikke gjør umodne eller blasfemisk vitser.