Wkano

Hvordan lage en veldig moderne rom for en tenåring jente billig

Selv lage og dekorere en "moderne" rom for en tenåringsjente kan virke som en skremmende oppgave, i virkeligheten kan det ikke bare være givende, men moro. Her er noen forslag direkte fra en tenåringsjente til å hjelpe deg underveis.

Trinn

Hvordan lage en veldig moderne rom for en tenåring jente billig. Ta jentas smak i betraktning.
Hvordan lage en veldig moderne rom for en tenåring jente billig. Ta jentas smak i betraktning.
 1. 1
  Ta jentas smak i betraktning. Selv om du kan anta alle tenåringsjenter setter pris på lignende ting, kan du være drastisk galt. Spør henne hva favoritt farger, band, kjendiser, hobbyer, mønstre og rom stiler er. Få så mye informasjon om jenta som mulig før du begynner. Selv om ikke alle av det kan virke nyttig, kan en hvilken som helst fnugg av informasjonen hjelpe.
 2. 2
  Mens shopping for møbler, husk at det er tre nødvendigheter når det kommer til en tenåring rom. One, en komfortabel seng. To, en pult og stol til å gjøre lekser og holde deg oppdatert på hobbyer. Tre, lagring. Tenk vegg-hyller, bokhyller, binger, og kommoder med rikelig med skuffer. Tenåringer er kjent for sine rotete vaner, og hvis du ikke har gitt dem et sted å sette sine ting... vel, ikke forvent rommet for å holde seg ren. Utover det, god belysning (spesielt rundt bordet) og andre sitter (som ikke elsker saccosekker?) For venner er fint å ha. Som en stue nesten.
 3. 3
  Kjøttet ut rommets stil. En sengeteppe er et bra sted å starte med rommets fargevalget. Sørg for at den ikke kolliderer ikke med veggen / teppe farge, det er behagelig, og jenta vil like fargene. Selvfølgelig, holde seg borte fra alle farger eller mønstre hun spesielt misliker.
 4. 4
  Følg med på din valgte fargevalg og legge til et par matchende, dekorative elementer til rommet. Lyse gardiner / gardiner, tepper, skrivebord tilbehør, og nye lampeskjermer er enkle måter å legge color.One god idé som mange "hip" tenåringer gjøre er å sette opp hvite ferie lys i room.It deres fungerer best hvis strengene er hvite og at lysene har en swag slik at den ser bedre. En annen god idé er å skrive hennes favoritt sang eller dikt på et annet språk, for eksempel japansk eller kinesisk og henge den over pulten hennes. Ikke glem, dette er en tenåring, så hold det funky! Hva med noen lava lamper eller jivey veggen kunst?
 5. 5
  Legg til finpuss. Det er der jentas interesser kan komme inn i bildet. Noen valg plakater og fotografier på veggen virkelig gir karakter til rommet, og vil gjøre dine tenåringer føler seg hjemme. Få henne 2 eller 3 plakater (hun kan henge opp henne selv i tilfelle hun ønsker det i en spesiell plass) av hennes favoritt band, kjendis, film, eller noe annet hun kan ha nevnt for deg!

Tips

 • Også, det ville være flott å gjøre det mulig for henne å høre på musikk på rommet sitt. Stereoanlegg, iHome for hennes iPod, små, rimelige CD-spillere (ikke Walkmans, men de med høyttalere) er lett tilgjengelig på de fleste elektroniske forhandlere. For en fin touch, plassere noen av hennes favoritt-CDer i nærheten. Ikke glem å plassere den i et område der det vil bli hørt fra hvor som helst i rommet, og er lett tilgjengelig.
 • Ikke sette stiler inn i rommet, sørge for at dette er alle hennes!
 • En datamaskin på rommet sitt ville være godt verdsatt. Har din ungdoms butikk med deg, sørge for at hun liker det før du kjøper det
 • Tenk deg og din ungdoms arbeider sammen på rommet.
 • Husk at tenåringer vil trolig gjøre noen justeringer når rommet blir hennes. Dette er ingen fornærmelse mot deg. Dette er hennes plass nå, og hun er nødt til å ønske å forandre ting litt.
 • Du kan også bruke skap hyller i et hjørne eller noe for noen synlig oppstilling av ting hun liker uten å ta opp plass på et skrivebord eller hvor.

Advarsler

 • Møbler fra IKEA er ansett som "sinnsykt søt" og rimelig av mange tenåringsjenter. Ikke alle av IKEA møbler er trygt og solid skjønt.
 • Hvis du er den typen foreldre som ikke liker støvete gardiner eller forheng huske at tenåringen ikke liker deg. Hun er sin egen person og liker å legge stil til rommet hennes. Kanskje du kan gjøre en avtale med henne som vasking eller risting gardinene for å få støv ut. Gardiner virkelig gnist opp et rom og gjøre alt mer fargerik. Blinds er bare kjedelig med mindre du får dem i farger og du har fortsatt å støv dem.
 • Husk at dette er hennes plass, hennes tilflukt fra resten av verden. Nesten alle tenåringsjenter er veldig spesielt om deres privatliv, og du må respektere det - selv om du gjorde dekorere rommet selv. Banke på døren før du går inn, og ikke gå gjennom hennes ting med mindre det er helt avgjørende. Dette vil bare bringe harme.
 • Pass på at det er fortsatt en tilstrekkelig mengde plass i rommet, det gjør miljøet mer pustende innenfor, fordi en jente ville bruke mer deres private øyeblikk (som en ungdom) i sin stue og et åpent miljø vil være beroligende for sinnet sitt.
 • Med mindre din ungdoms spesielt ønsker det, unngå å gjøre rommet synes for barnslig / jentete. Blonder, blomstermønster, vil lille jenta møbler (slik som hennes første seng) og overskytende pastellfarger ikke appellerer til henne.
 • Vær oppmerksom på plass i rommet tilbyr, ikke legge for mye inn i rommet og rotet det.

Ting du trenger

Valgfritt

 • Ny seng (valgfritt)
 • Alle nye møbler (valgfritt)
 • male (i faste eller koordinerende farger)
 • nytt sengeteppe, eller dyne
 • organisere binger
 • noe annet som hun kan trenge å føle seg komfortabel i rommet hennes
 • plakater, malerier osv.