Wkano

Hvordan du får dine foreldre til å slutte å si nei til deg

Noen ganger føles det som alle foreldre gjør er å si nei. Ingen dyr, ingen partier, ingen kvote, ingen noe. Har du lyst til å høre et ja? Les videre!

Trinn

Hvordan du får dine foreldre til å slutte å si nei til deg. Finne ut hvorfor de sier nei.
Hvordan du får dine foreldre til å slutte å si nei til deg. Finne ut hvorfor de sier nei.
 1. 1
  Finne ut hvorfor de sier nei. Er det fordi du hele tiden ber om noe? Er dine forespørsler urimelig, eller er det noe alle foreldre ville si nei til? Vil det legge press på foreldrene dine? De kan si nei til en grunn til at de ikke ønsker å forklare deg. Hvis du tror det er tilfelle, slutte å spørre dem hvorfor eller vil de bare si et nei for sikker.
 2. 2
  Bestem hva det er som du virkelig ønsker fra dem. Er du stadig ber for pengene? Ønsker du å gå på en tur med noen venner? Ikke be om en CD bare fordi du skjedd å se det eller en dukke bare fordi du tror du ønsker det. Hvis du ser noe du ønsker og du ikke har penger, vente noen dager og se om du fortsatt vil ha det. Foreldrene dine vil være mer villig til å si ja hvis de vet at du har tenkt på det. (Det kan være lurt å vente til bursdag, jul eller Hanukkah, avhengig av hva du feire i desember hvert år)
 3. 3
  Spør dem ofte når de er i godt humør, og ikke begynne med å si, "jeg vet at du ikke vil," eller "jeg vet du kommer til å si nei, men..." fordi de vil fortelle deg at du allerede vet svaret på forespørselen din.
 4. 4
  Kontroller at du har opptrådt. Før du spør sørg for å spørre deg selv "hva har du gjort for å fortjene det", hvis du har en god respons da vil du ha en bedre sjanse for å bli fortalt Ja.
 5. 5
  Ikke plag. Hvis foreldrene dine sier, "Jeg skal tenke på det" eller "vente til i morgen", og deretter vente til de har hatt tid til å tenke på det og ber hva deres tanker er når de ikke er opptatt med noe.
 6. 6
  Vis dem at du er ansvarlig og villig til å gi litt. Hvis du vil ha en bil, lage en liste over alle oppgaver som du vil være i stand til å ta på seg hvis du får en bil. Hvis du ønsker å gå til en fest, fortelle dem hvem som kommer til å være på festen, gi dem andre foreldres tall slik at de kan sjekke fakta for seg selv, og tilby å sette et portforbud du vil alle være komfortabel med. Også hvis portforbudet skal være un-behagelig rett og slett foreslå at du kan sove på en venner huset etter festen.
 7. 7
  Hold noen løfter du gjør. For eksempel, hvis du sier at du vil betale dem tilbake at 10€ gjøre det. Hvis du fortalte dem at du ville gjøre rettene i retur for å få lov til å bo ut senere, tar oppvasken før du forlater eller andre du kommer hjem. Hvis de vet at den egentlige ditt ord, vil de være mer villige til å si ja neste gang.
 8. 8
  Tenk igjennom hva du skal si før du snakker. Tenk om svar eller spørsmål du måtte få, må du også være forberedt på et nei! Bare ikke bli opprørt når du hører at å holde på bakken mens du prøver å inngå kompromisser er tusen ganger bedre enn å kaste et raserianfall, mens det kanskje har en gang jobbet det sannsynligvis vil ikke lenger.

Tips

 • Når du får det, si takk!
 • Fortell dem at dette er noe du virkelig bryr deg om, slik at de vet at det er noe de bør tenke på.
 • Hvis du spør dem og de sier: "Kanskje..." ikke holde skravlet om det å si, "Kan jeg ha det neste uke da, eller trenger du mer tid til å tenke?" fordi de vil trolig si nei til slutt. I stedet, bare ha tålmodighet og vente til de sier ja.
 • Ikke tigge eller stadig natter. Det vil definitivt gjøre det et nei.
 • Husk at de fleste barna i verden tar for gitt hvor hardt deres foreldre arbeid, og deres foreldre virkelig elsker dem.
 • Ta med klasse opp. Det vil vise dem at du virkelig bryr deg om din klasse og skole, og da kan de si ja, fordi de vet at du gjør godt i skolen.
 • Selv om foreldrene dine sier nei, ikke gjør dem føler seg ille. Husk at foreldre ikke alltid vise hvor lei de føler. Ikke hold en grudge fordi de sier nei. Dette vil sende dem inn i dypere tanke om å revurdere.
 • Gjør noe hyggelig for dem, men ikke si, "Jeg gjorde rettene så kan I..." Dette kan ikke fungere, fordi de vet at den eneste grunnen til at du gjør noe hyggelig er fordi du vil ha noe.
 • Vise at ting er ikke barnslig, slik at de vet at det er ikke bare noen videospill eller iPod.
 • Ikke bli sinte, noen ganger er de bare si Nei.
 • Vent til du blir eldre hvis foreldrene sier nei. Dette er fordi foreldrene dine ikke kan anse deg gammel nok eller troverdig nok til å få det du ønsker, spesielt hvis det er noe virtuelt som en YouTube-konto eller Facebook-konto hvis du ikke allerede har en.
 • Hvis de sier: "Vi får se" eller noe, og de ikke gi deg det, vente til bursdag eller jul / Eid, som du får mest mulig ut av "presenterer" da.
 • Gjør dem en avtale, for eksempel, hvis du kan holde rommet ditt rent for en måned så får du et marsvin.
 • Når de først sier nei, ikke gjør en sutrete stemme når du sier, "Vær så snill!". Alle hater det. I stedet, gi dem flere grunner til at de bør gjøre det du ønsker. Dette er vanskelig, men når de sier nei, lytte. Hvis de du blir tatt straffen vil være verre enn å lytte til dem.

Advarsler

 • Ikke holde tigge, det er en av de verste ting å gjøre!
 • Ikke gjør noe dumt som å få tilbake på foreldrene dine ved å være frekk mot dem. Det vil ikke endre noe, men gjør det enda verre. Bare godta det og gå videre. I et par uker eller så, vil du glemme alt om det og vil ha noe nytt!
 • Alltid prøve å hjelpe foreldrene dine ut.
 • Ikke bug dem om det de vil komme rundt det.
 • Ikke vær frekk, skrike, hyle eller miste besinnelsen.
 • Ikke krangle etter at de sier nei, det kan føre til noen problemer etter at du spør.
 • Ikke si "Men alle vennene mine får lov" eller vil de ende opp med å si "Hvis vennene dine hoppet utfor en bro...", eller noe om dette, og det vil ende i "nei".
 • Har du ikke et temperament raserianfall hvis de sier nei, det bare gjør dem ønsker å si nei enda mer på grunn av dine umodne handlinger.
 • Det er noen ting foreldrene dine kan si nei til, uansett hva. Hvis dette er en av de tilfellene, godta det og gå videre.