Wkano

Hvordan lage falske leppe piercing

Har du prøvd å gjøre leppe piercing, men de enten ikke holde på, eller folk kan fortelle at de er falske? Vil ikke foreldrene dine la deg få en ekte en, er du redd for å få en, eller bare flate ut ikke ønsker en nål dyttet gjennom leppen din? Vel har du kommet til rett sted! Du kan kjøpe noen av disse materialene billig fra håndverks butikker.

Trinn

Hvordan lage falske leppe piercing. Ta et stykke ørering wire.
Hvordan lage falske leppe piercing. Ta et stykke ørering wire.
 1. 1
  Ta et stykke ørering wire. (Det er omtrent en tomme lang og har en loop, som brukes for dinglende øredobber)
 2. 2
  Vikle ørering ledningen rundt den andre svingen din lille finger lett. Du ønsker ikke å ha en klemt kabelen, er det en idiot for å komme tilbake i form.
 3. 3
  Bøy opp et halvt centimeter av ledningen på den buede enden (den delen som går inn i øreflippen hull når du bærer den) lage en liten V. Dette vil være den delen som er satt inn i munnen.
 4. 4
  Ta nålen-nese-tang og forsiktig klemme V flat.
 5. 5
  Skjær av den andre enden (del med en spole og vulsten) av ørering wire.
 6. 6
  Skyv den fra munnviken, til sin utpekte flekk på leppen. Det bør være tettsittende, så ikke frik ut om det er litt stramt.
 7. 7
  Bruk fingrene til å justere den (bruk et speil) og sørge for at den er avrundet nok og komfortabel. Og hvis du ønsker å legge til en kul perle til det, fantastisk! Nyt!

Tips

 • Være unik. Hvis du gjør dette for å kopiere noen, så ikke gjør dette. Eller i det minste vente en liten stund før du gjør det. Selv om kopiering noen er den beste form for smiger, kan det være irriterende.
 • Du vil få utseende, men bare la det rulle av ryggen. Det er ikke som det er noen av andres virksomhet på hva som gjør deg lykkelig og komfortabelt.
 • En leppe ring bør være fra innsiden av leppen, til like under selve leppen. Så har ikke leppe ring bli hengende i luften eller ned på haken. Det vil bare se dumt.

Advarsler

 • Noen mennesker vil stemple deg som en trouble maker fordi du har "store dårlige piercinger", bare ignorere det. Hvis du ikke er en trouble maker, så bevise at du kan være en god person.
 • Må ikke brukes hvis du er allergisk mot ikke-gull eller sølv.
 • Ikke ha disse til jobbintervjuer, hvis det ikke er for en kunst butikk eller en Hot Topic, fordi piercinger regnes som uprofesjonelt.
 • Uansett hva du gjør, ikke gå bak foreldrenes rygg. Hvis de sier nei, så prøv å forklare din side av visningen. Hvis de ikke la deg snakke, og deretter skrive en overbevisende brev. De kan ikke avbryte den, og de vil se ditt synspunkt. Går bak dine foreldres / foresattes ryggen vil bare ødelegge tilliten bindingen, så ikke gjør det.
 • Produktet kan ruste etter gang, hvis så, så satt klar neglelakk på den. Det vil stoppe rust, og gi den en glans. Men ikke legg den i munnen før det har vært tørt i ca en time!

Ting du trenger

 • Nebbtang
 • Wire og / eller ørering ledning (Ingen ørering på den)
 • En liten perle (valgfritt)
 • Tillit