Wkano

Hvordan lage luft tørket håret ser bra ut

Det er mange grunner til hvorfor du kanskje ønsker å gi avkall på å bruke en hårføner for å tørke håret. Du kan ikke ha utstyret eller tid, eller du kanskje ikke ønsker å skade din lokker med varme verktøy. Air tørking håret er et praktisk alternativ som kan spare deg for tid og penger, og som kan spare hårets neglebåndene fra forfall. Selv om du ikke kan forvente å få de samme resultatene som du ville fått fra å blåse håret, er det mange ting du kan gjøre for å lufttørkes håret for å gjøre det ser bra ut. Her er noen tips.

Trinn

Hvordan lage luft tørket håret ser bra ut. Lær så mye du kan om din hårtype.
Hvordan lage luft tørket håret ser bra ut. Lær så mye du kan om din hårtype.
 1. 1
  Lær så mye du kan om din hårtype. Dette vil gi deg en god ide om hvor lang tid det vil ta håret lufttørke, hva slags balsam og styling produkter du bør bruke og hva slags resultater du kan forvente for air hår stil. Nesten alle typer hår (foruten naturlig pinne-rett hår) vil tørke med noen form for tekstur i den.
 2. 2
  Forbered håret på riktig måte for optimale lufttørking. Etter å ha vasket håret, håndkle tørt så mye fuktighet ut av det som mulig, deretter bruke en leave-in conditioner.
 3. 3
  Bruk stylingprodukter som trengs. Se etter produkter som gele, pomades, kremer og mousse spesielt utviklet for tørking hår naturlig.
 4. 4
  Velg en titt.
  • Tilfeldige bølger. Vri fuktig hår i en bolle og klippet det på plass. Start med å detangling håret helt. Deretter vri håret i en sirkulær bevegelse, fest den med en klipp og la det tørke. Når håret er tørt, tar av kroken og la bun ut for løs, bustete bølgete hår.
  • Sikksakk bølger. Braid fuktig hår og la det tørke. Eksperimenter med forskjellige størrelser og typer fletter. Jo mindre flettene er, jo kinkier air hår vil bli når du unbraid det.
  • Uniform lokker og spiraler. Sett fuktig hår i pin-curls eller bruke tradisjonelle svamp valser til å lage et hode full av krøller.
  • S-kurver. Air tørt hår med rader av salongen klipp i det å lage en enkel s-kurve tekstur.
  • Volum. Bruk et klipp for å feste håret i motsatt retning fra hvor du vil at den skal falle. Når håret er tørt, fjerne klippet, og bruk fingrene til å fluff og øke volumet av dette området fra røttene ut.

Tips

 • Hvis du har tynt, fint og / eller fett hår, må du unngå hodebunnen område ved utøvelsen leave-in conditioner.
 • Sett litt curl krem ​​/ leave-in conditioner på midten av lengder og ender, gre gjennom med et bredt-tannet kam deretter forsiktig knuse håret i løse krøller og la tørke uten å berøre håret. Når det er tørt forsiktig massasje for å bryte opp krøllene litt.
 • Air hår kan noen ganger bli frizzy. Combat frizz med en frizz-kampene produktet.
 • Investere i en super-absorberende håndkle for å minimalisere tørketid.
 • Seksjon off håret inn i fire seksjoner. Knot tå hvis dem (grunnleggende knute u vet som å knytte en skolisse knute. Men ikke baugen del) så når du kjører ut hvis håret, feste med en elastisk. Dø som for begge. Håret må være vått også fungere. Og du kan sove i den!

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at noen klipp med tenner vil sette merker i håret hvis det er igjen i løpet lufttørking.
 • Ikke gni våte håret med et håndkle. Blot det bare. Noe annet fører frizziness og flisete tupper.
 • Vær forsiktig med å bruke noen klipp, hårspenner eller andre hår tilbehør som kan ulempe i håret, som vått hår er mye mer sårbare for skader.