Wkano

Hvordan lage morsomme kanin tøfler

Vil du lage dine eksisterende tøfler ser mye penere enn de er nå? Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan forvandle din ren tøfler i dum-men-søte kaniner du kan bære!

Trinn

Hvordan lage morsomme kanin tøfler. Monter elementene som trengs for prosjektet.
Hvordan lage morsomme kanin tøfler. Monter elementene som trengs for prosjektet.
 1. 1
  Monter elementene som trengs for prosjektet. Disse er listet opp nedenfor under "hva du trenger". Det kan være nyttig å også tegne et mønster som beskriver hvordan du har tenkt å plassere de brikkene på tøflene før du starter, og deretter bruke dette mønsteret til å lede arbeidet.
 2. 2
  Skjær den fargede. Tegn to sett med ører og to snuten og bruke disse papir maler for å bidra til å kutte ut figurer pent fra filten.
 3. 3
  Bruk håndverket lim eller limpistol til å feste de følte stykker til tøfler. Fest munningene til fronten. Legg ørene omtrent en tomme eller to (2-5cm) fra den fremre ende av skoen, rette dem på hver side av foten.
 4. 4
  Fest knapper til øyne med håndverket lim eller limpistol. De knappene bør være plassert under øynene, men over snuten. Hvis du har googly øyne som vist på bildet, og bruke disse som de ser best ut!
 5. 5
  Skjær broderi floss å lage to sett. Bruk håndverket lim eller th limpistolen å feste værhår under knappen neser.
 6. 6
  Bind fire bånd buer. Fest med håndverket lim der du vil at de skal dukke opp, kanskje under mulen, på ørene, eller i mellom ørene (på den imaginære toppen av kaninen hode).
 7. 7
  La tørke. Når tørket, bunny tøfler er nå klar for bruk.

Tips

 • Velg følte farge og broderi tråd farge avhengig av hvilken farge din tøfler er - hvis de er lyserosa, og deretter bruke rosa og sjokkrosa følte, hvis de er blå bruk lys blå og mørk blå filt.
 • Disse gjør en flott gave ide for en vanlig par tøfler!

Advarsler

 • Dette er ikke sannsynlig å sette opp med mye slitasje eller bumping om. Bruk med forsiktighet eller være forberedt på å lime ting på igjen hvis de faller av. Det er ikke anbefalt å bruke disse i regn eller gjennom vann.

Ting du trenger

 • Felt - fargerik, i en farge du liker
 • Håndverket lim
 • Tøfler du ikke tankene endring, liming, etc.
 • Fire knapper eller googly øyne
 • Broderi floss
 • Ribbon