Wkano

Hvordan man skal håndtere din tenårings sinne

Vi vet alle at det å være tenåring er ikke lett. Det er press på skole, arbeid, familie, kolleger, hormoner, fremtiden, og mange andre ting. Men det er også den mest spennende tiden i ditt liv så langt: dating, førerkort, selvstendighet, undersøkelser, og ting du ikke engang gjette på så langt. Men hva skjer hvis alt er "ikke godt", hva gjør du?

Trinn

Hvordan man skal håndtere din tenårings sinne. Finn en gruppe mennesker som gjør at du føler deg trygg og akseptert.
Hvordan man skal håndtere din tenårings sinne. Finn en gruppe mennesker som gjør at du føler deg trygg og akseptert.
 1. 1
  Finn en gruppe mennesker som gjør at du føler deg trygg og akseptert.
 2. 2
  Innse at det ikke er akseptabelt å være sint hele tiden. Du må lære å kontrollere sinne eller vil du ende opp verre enn hva du tror du vil ende opp som når du er sint.
 3. 3
  Tenk på hvem du vondt når du er sint. Selv, de som bryr seg om deg, og potensielt den personen du er frustrert med.
 4. 4
  Tenk om noen som har blitt korte varmebehandlet med deg en eller annen gang i livet ditt - Et familiemedlem, en klassekamerat, eller noen andre. Det er aldri hyggelig å ha noen opprørt eller sint på deg. Prøv å forstå at den andre personen er sannsynligvis ikke prøver å huke deg av. De prøver kanskje å fortelle deg at du har gjort noe uakseptabelt. Eller noen ganger, de er rett og slett misunnelig.
 5. 5
  Undersøk dine følelser. Hva gjorde denne personen gjøre? Hva føler du må gjøres for å "fikse" situasjonen slik at du kan føle deg bedre? Gange unna, forteller hvem som er irriterende at de er opprørende eller plager deg, endre emnet eller ignorerer det som er opprørende du kan alle bidra.
 6. 6
  Ikke ta sinne ut på andre mennesker eller deg selv. Hvis du virkelig føler behov for å uttrykke sinne fysisk, slå din pute eller noe sånt.
 7. 7
  Søk hjelp om nødvendig. Hvis du ikke kan komme forbi sinne, og du begynner å planlegge på hva du kan gjøre for å få enda, er dette et faresignal at problemet blir større enn deg.
 8. 8
  Les en bok. Plukk opp en klassiker fra ditt lokale bibliotek og realisere potensialet for menneskelig tanke og intellekt.

Tips

 • Noen ganger problemer synes uløselige. Alle problemene kan løses, med modnet tenkemåte.
 • De fleste telefonen bøker har en oppføring for depresjon management-tjenester, rådgivning, eller en annen ressurs - kaller dem En anonym person på telefonen er bedre enn ingen i det hele tatt når du trenger hjelp!
 • Løsninger som sårer andre eller selv er ikke løsninger - holde tenkning!
 • Les stykket eller musikalsk versjon av Spring Awakening. Det vil gjøre at du føler deg bedre å vite at det finnes andre angsty tenåringer.

Advarsler

 • Hvis du noen gang holder et skytevåpen mens du fantasere om "å få enda", trenger du hjelp med en gang! Finn en voksen du kan stole på, og fortelle dem hvordan du føler deg. Det er ingen "riktige måten" å fortelle noen - bare dumpe det ut, be om hjelp, og ikke la dem blåse deg av!
 • Hvis alt annet svikter - ringe politiet, og dumpe dine følelser ut på dem. De ville mye heller finne en måte å få deg den hjelpen du trenger har, enn å rydde opp i en brutal rotet som vil aldri, aldri, la deres sinn!
 • Når selvmord eller drepe en annen person er den eneste måten "ut" for deg, får hjelp umiddelbart! Ring en venn, politi, hot line, religiøs leder, eller noen andre med en gang.
 • Ikke forsøk selvmord for oppmerksomheten. Selvmord er en permanent avgjørelse og til slutt en stopper for livet ditt, er ingenting verdt livet ditt.