Wkano

Hvordan man skal håndtere hvis du tror vennene dine blir bety for deg

Så du tror er dine venner å være slem mot deg? Du kan eller ikke kan vite sikkert. Så hva blir det neste? Hvis du ikke vet hvordan du skal fortelle dem her hjelp:

Trinn

Hvordan man skal håndtere hvis du tror vennene dine blir bety for deg. Fortell vennene dine "jeg lurte på, og jeg føler meg litt rart å spørre deg om dette, men du tror du blir slem mot meg?
Hvordan man skal håndtere hvis du tror vennene dine blir bety for deg. Fortell vennene dine "jeg lurte på, og jeg føler meg litt rart å spørre deg om dette, men du tror du blir slem mot meg?
 1. 1
  Fortell vennene dine "jeg lurte på, og jeg føler meg litt rart å spørre deg om dette, men du tror du blir slem mot meg? Har jeg gjort noe med deg å gjøre deg opprørt med meg? Det ikke kan virke som det å deg, men det gjør for meg. "
 2. 2
  Fortell dem hva gjør du tror de hater deg, eller er opprørt med deg. De kan si "Oh sorry" på en måte som det eller de kanskje ikke, de kan bli opprørt med deg og du kan skylder dem en unnskyldning. Noen ganger folk ikke skjønner at det de gjør kan være sårende og noen ganger de gjør det med vilje for å få reaksjoner fra dem.
 3. 3
  Du kan spørre dem: "er det du sier ting bak ryggen min?" De vil vanligvis ikke svare og kanskje si nei, men du kan fortelle hvis de holde seg borte fra motivet. Ikke være deres venn lenger hvis de gjør. Venner sier ikke ting bak en venns tilbake. Du trenger ikke folk sånn i livet ditt.
 4. 4
  Hvis de fortsatt er slem mot deg så bør du spørre dem hvorfor de er sint på deg og si "hvis du er sint på meg uten grunn bare la meg være i fred. Jeg bryr meg ikke lenger!" Etter bare finne bedre venner som er bedre.
 5. 5
  Hvis ikke noe av dette fungerer, gå videre. Alle disse metodene har vært prøvd og ikke alle av dem fungerer, men du kan alltid velge nye venner, og hvis vennene dine er å være slem mot deg, ikke henge ut med dem. Det er bedre å være ensom enn å ha venner som er gjennomsnittet. Du fortjener bedre enn dette!

Tips

 • Du bør ikke ta noen negative kommentarer fra disse vennene, det ville bare få dem pumpet opp, og gjøre det enda mer.
 • Hvis Denne vennen blir bety fordi de ønsker en unnskyldning fra deg, og du er ikke sikker på hva du har gjort galt, og de vil ikke fortelle deg hvorfor de ønsker en unnskyldning, ikke gi dem en! Hvis de er å være slem, har de ikke fortjener en unnskyldning, du gjør det, det er ikke din feil at du ikke vet hva som plager dem, er sjansene dine andre venner vil ikke heller!
 • Hvis foreldrene dine forteller deg at de er ikke venner som bør være klarert, lytte til dem. De vet mer enn deg.
 • Hvis du tror at de blir bety for deg, bør du fortelle dem at du ikke tror du skal være venner lenger så si beklager så gå og få bedre venner. Det er ingen vits å være rundt folk du ikke kan stole på.
 • Hvis du tror de er sint på deg, og du husker ikke å gjøre noe med dem de kanskje bare ikke ønsker å være venner lenger.
 • Vær forsiktig med å anklage din venn for å si ting bak ryggen din fordi vennen din ikke kan være og som kan være en pinlig øyeblikk.
 • Hvis du tror vennene dine snakker om deg bak ryggen din så du er mer enn sannsynlig rett. Mennesker har en følelse om disse tingene. Hvis de mener til ansiktet ditt, så vel som snakker bak ryggen din, mister dem fort! Let 'em gå videre til et annet mål.
 • Det kan være lurt å tenke på hvordan du behandler din venn, kanskje du kan være middelverdien en. Hvis det er tilfelle, beklager selv om du ikke vet hvorfor de er sinte, kan det spare ditt vennskap. Selv om noen ganger er det en dårlig idé å be om unnskyldning fordi vennen din kan føle seg overlegne i forhold til deg. Vær forsiktig.
 • Du er din egen person. Ikke gjør et comeback. Du er hvem du er. De er bare idioter som er usikre og er veldig dramatisk. Du vet hva som er rett. Og vet du hva som er galt.
 • Dette er livet! Hvis du trenger å føle at du er venn, hvorfor er det viktig for deg, hva vil du få fra det? Hvis du forteller dem hva ville de si?
 • Bare ignorere så hvis de er verbalt fornærmende til deg. Dette fungerer alltid. Til tider kan de ikke være slem og fornærmende i stedet kan de ønsker å spille.

Advarsler

 • Kan miste noen venner, men dette oppveies av de nye vennene du bør gjøre.