Wkano

Hvordan man skal håndtere mindre intelligente mennesker

I håndteringen av en annen person, kan det bli tydelig at han eller hun er "treg" eller, uansett grunn, ikke bare ikke "få" hva du prøver å formidle. Hvis du bestemmer deg for at han eller hun er mindre intelligent, her er noen retningslinjer for å håndtere mennesker du tror er "dummies".

Trinn

Hvordan man skal håndtere mindre intelligente mennesker. Juster din holdning hvis behovet være.
Hvordan man skal håndtere mindre intelligente mennesker. Juster din holdning hvis behovet være.
 1. 1
  Juster din holdning hvis behovet være. Noen mennesker er forakt for andre de anser som mindre intelligent. Som med skjønnhet, er intelligens ikke en bragd. Bare være takknemlig for at de smartere enn du er smart nok til å vite at du er ikke dummy.
 2. 2
  Holde ting i perspektiv. Intelligens, eller utseendet på intelligens, er ikke det viktigste tiltaket for en person. Det er hvordan du bruker hjernen din som teller. Mange high-achievers synes ikke alt som smart, eller har mye av "bok læring". "
  Se på H. Ross Perot, en av de mest vellykkede mennesker i historien. Du ville være å gjøre en stor feil å undervurdere noen som ser ut og fungerer som en uvitende hillbilly. Mr. Perot kan eller ikke kan kvalifisere seg til medlemskap i Mensa, Society of Geniuses, men det er trygt å si at han sannsynligvis ikke ville være interessert. Hva trenger han å bevise?
 3. 3
  Pass på at du ikke er problemet. Det er feil å tro at noen er mindre intelligente bare fordi han eller hun ikke synes å forstå din forespørsel eller retning. Problemet kan være hvordan du kommuniserer.
 4. 4
  Prøv forskjellige måter å forklare ting. Noen mennesker er interessert i de viktigste punktene, det store bildet, før de få detaljene. Andre kan ikke bryr seg om det store bildet og svare bedre på en detaljert forklaring på alle trinn og prosedyrer, de hvis / da scenarier, og så videre.
 5. 5
  Dealing med "dummies" kommer opp ofte på arbeidsplassen, når treningen noen nye. Du har forklart noe flere ganger. Hvorfor har ikke han eller hun få det? Er denne personen dum? Personen du trener kan ende opp foran deg i rang, kanskje til og med være sjefen din en dag, så det lønner seg å være snill og hensynsfull til noen, og med noen som virker som en "dummy".
 6. 6
  Hvis du har til å trene folk på jobb, prøver å lese en bok om trening.

Tips

 • Tilsynelatende handikappede mennesker, de med tale hindringer for eksempel virke som dummies, men vil sannsynligvis være mer kapabel enn deg på noen måter.
 • Ikke anta at en person i en beskjeden posisjon er en dummy. Mange funksjonærer og deltakere er studenter bare tok en jobb for å få endene til å møtes.
 • Ikke forveksle kunnskap med intelligens. Ikke ta det personlig hvis en person ikke vet noe du føler de bør vite. For eksempel, hvis du besøker en video butikk og ekspeditøren har aldri hørt om Martin Scorsese, betyr det ikke at de er en idiot. Ekspeditøren er bare en person som trengte en jobb.
 • Hver 15 poeng hoppe i IQ er på et annet nivå. Det er vanligvis vanskelig å forholde seg til mennesker + / - 1 grad fra deg selv. Dette er markant forskjellig fra å behandle mennesker med grunnleggende respekt imidlertid. En begavet IQ person (130-145) kan forholde seg til en typisk college graduate (100-115) og en høyt begavet person (145-160) og vice-versa. Det kan ta tålmodighet til å kommunisere med noen mer enn en tier bort skjønt. Ha dette i bakhodet.
 • Hvis du opplever at du ikke har å gjøre med mer intelligente mennesker, kanskje du er på feil linje med arbeid og trenger å komme seg rundt folk du kan få kontakt med. Dette vil gå en lang vei å senke stress når du behandler folk mindre intelligente enn deg selv.
 • Ikke avskrive folk som ser ut som dummies. Som du bli kjent med noen, kan du oppdage at en tilsynelatende "ikke så rask" person er utrolig kunnskapsrik i enkelte område.
 • Folk som ikke bruker datamaskiner mye kan virke som dummies. Men gjett hva - presidenten av din bedrift kanskje ikke vet hvordan du slår på en datamaskin. Hun har folk til å gjøre det for henne.

Advarsler

 • Ikke snakk med en person som om de er et barn. De vil plukke opp dette raskt og kan reagere negativt.