Wkano

Hvordan håndtere egomaniacs

Du har sikkert møtt dem før. De er den typen mennesker som alltid må være rett. De bare ikke kan synes å akseptere det faktum at det kan være en annen synspunkt der ute. Du har kanskje selv fått inn rope kamper med dem før. Hva er verre er det faktum at de ser ut til å være overalt. På jobb, på skolen, og kanskje til og med hjemme, kanskje stirrer på deg i speilet selv?

Trinn

Hvordan håndtere egomaniacs. Sjekk ditt eget ego på døren.
Hvordan håndtere egomaniacs. Sjekk ditt eget ego på døren.
 1. 1
  Få perspektiv. Er egomaniac (em for kort) slik med alle, eller bare deg? Spør rundt. Spør dine venner og andre personer du stoler på.
 2. 2
  Sjekk ditt eget ego på døren. Er egomaniac verdt din tid og energi? Tenk på hvordan du kan redusere mengden av tid og energi du putter inn i håndteringen av problemene forårsaket av egomaniac.
 3. 3
  Prøv å finne et punkt av avtalen selv om du ikke helt enig. Så en ting egomaniacs leter etter er godkjenning. De har en driving trang til å vinne eller validere seg selv ved å være rett. For eksempel, la oss si at em sier abort er galt uansett hva omstendighet er. Normalt ville du argumentere tilbake fordi du tror det er noen grå områder (for eksempel når kvinnens liv er i fare der det kan være tillatt å ha en). I stedet for å tilby en motstridende posisjon utenfor balltre, prøve å lage en generell uttalelse alle vil være enige med, for eksempel "Ja, er alt liv dyrebar og vi bør finne en måte å redde dem når det er mulig." Det er ganske vanskelig for noen å argumentere med at er det ikke?
 4. 4
  Være påståelig. Ikke la em mobbe deg til å gjøre ting du ikke vil ha. Det er én ting å gjøre behagelige uttalelser, men noe helt annet å la dem tvinge deg til å ta affære du ville ikke ha tatt noe annet. Hvis en em ber deg gjøre noe du ikke kan gjøre, være fast. Prøv å forklare hvis det er nødvendig, men hvis du ikke skylder en forklaring, ikke føl at du må gi en. ved å hedre dine forpliktelser og verdier.
 5. 5
  Pass på at det ikke er deg. Finner du deg selv å komme i slagsmål med alle over hver minste lille ting? Tenk på 2-5 viktige personer i livet ditt som mener du verdsetter og som vil være ærlig med deg. Spør dem for no-har sperret tilbakemeldinger. De tror du er litt kranglete eller alltid må vinne? Hvis du føler trang til å bestride deres oppfatning i løpet av prosessen med tilbakemelding, kvele den (dette kan også være et tegn på at de har rett) før de er ferdige. Prøv å huske at en av de grunnleggende følelsesmessige velvære er å holde ditt eget ego balansert og i sjakk.
 6. 6
  Skifte perspektiv og ha litt moro. For å holde deg fra å la dem komme til deg følelsesmessig, kan du bruke dette lille trikset å sette en liten psykologisk avstand mellom deg og em I saker som ikke vil gjøre en forskjell hvis em blir hans eller hennes måte, tenk om em som kjæledyr eller dyr av noe slag. Hvilket dyr har de mest minne deg om? Minner sin lange hals du av en giraff? Så i hodet ditt kan du tenke deg selv: "Hvordan ønsker jeg å forholde seg til Jeremy sjiraffen i dag?" Hva må jeg gjøre for å lindre hans ego? Prøv å ikke smile for mye lest ditt nye kjæledyr em spørre deg hva du smiler om.