Wkano

Hvordan man skal håndtere negative mennesker

Noen ganger kan du ikke unngå negative mennesker i livet. Her er en how-to takle dem.

Trinn

Hvordan man skal håndtere negative mennesker. Ikke videreføre problemet.
Hvordan man skal håndtere negative mennesker. Ikke videreføre problemet.
 1. 1
  Ikke videreføre problemet. Når du tilbringer tid med dem, prøver å ha en positiv holdning selv. Balansere den ut! Prøv å tenke på gode kvaliteter om den personen. Betale god oppmerksomhet. Alle liker litt oppmerksomhet om de tror de gjør eller ikke!
 2. 2
  Ikke vær rundt denne personen hele tiden hvis du kan hjelpe den. Hvis du bor sammen med dem, prøver å tilbringe så mye tid som mulig med andre familiemedlemmer eller venner utenfor hjemmet. Gjør noe som ikke involverer den andre personen for mye. Du ønsker ikke å lære sine måter å tenke på og legge det inn i ditt eget sinn.
 3. 3
  Være veldig hyggelig for dem. Hvis de har et problem som du vet du kan være i stand til å løse, hoppe i, og gi dem en hånd. Gjør noe uventet søte, som husarbeid for en dag, invitere dem til å se en film med deg, ta en tur sammen med dem, eller slutte å gjøre noe du vet irriterer dem.
 4. 4
  Fortell dem hvordan det er å gjøre deg til å føle når de er negative rundt deg. Vær konstruktiv, fortelle dem noe annet de kan gjøre og eller hvordan de kan endres. Oppmuntre, ikke tvinge. De fleste mennesker liker ikke foredrag om hvordan man oppfører seg, spesielt når den peker mot dem at de er fryktelig eller så.
 5. 5
  Lag en "hot-ordet" like "appelsiner", "sommerfugler", "ocean soul", etc At du er enig med den personen du kommer til å si hver gang du hører dem si noe negativt -. Dette vil fungere som en god påminnelse for dem og vil trekke oppmerksomheten deres til sine egne negative kommentarer. Noen mennesker gjør det av vane. På en dårlig måte.

Tips

 • Husk at du også trenger for å beskytte deg selv. Hvis det gjør vondt du for mye, hvis det blåser deg eller presser deg, kanskje du trenger å gå tilbake. Du trenger ikke alltid å være der for den personen.
 • Prøv å forstå hvorfor de handler som de gjør. Det kan være mange skjulte problemer som du ikke vet om.
 • Disse menneskene kan ha en vanskelig tid å se den positive siden eller de positive resultatene av livet. Husk disse menneskene må ønske å endre sin måte å tenke på seg selv. Bare holde positiv holdning og forhåpentligvis smitter over på dem. Mest av alt ikke la dem bli en gledesdreper til deg.
 • Inkludere dem i ditt liv, gjøre dem føle at de trengs. De fleste er negative på grunn av lav selvfølelse, og ved å gjøre dem føle at de trengs, du gjør dem unike. Være et unikt individ selv og hjelpe la dem puste lettere!
 • Husk at det kan være mange forskjellige årsaker til negativitet, inkludert usikkerhet, lav selvfølelse, en fornærmende fortid, frustrasjon i livet, lav selvtillit, etc.
 • Prøv å komme nær disse menneskene, åpne ditt hjerte.
 • Inspirere dem til å endre. La dem se den lyse siden og hvordan det er å være en optimistisk person.
 • Hvis en negativ person er svært nær som en ektefelle eller partner, og deretter vurdere noen tidsavbrudd. Betydning litt tid fra hverandre før den kjøles ned og emne endringer.

Advarsler

 • Ikke la negativitet fra disse menneskene gjøre deg til en pessimist! Ingenting ødelegger lykke i livet mer enn angst og la deres deprimerende fantasien ta over. Vær deg selv, kjærlighet optimisme!
 • Vær oppmerksom på ditt nærvær og hvordan den andre personen føler når du er rundt dem. Kanskje de kan være misunnelig på deg og hva du har. Bevise for dem at du ikke er en trussel, og at du kan være en lojal venn de kan komme til når livet blir vanskelig.
 • Noen som er negativ hele tiden kan være deprimert. Pass på at de ikke planlegger å skade seg selv eller andre. Noen som er suicidal bør oppfordres til å søke profesjonell hjelp.