Wkano

Hvordan man skal håndtere tatovering smerte

Tatoveringer kan være smertefullt. Det er et faktum. Men håndterer alle smerte annerledes, og det er viktig å forstå at før du bestemmer deg for å sette deg ned i stolen.

Trinn

Hvordan man skal håndtere tatovering smerte. Hvis det er din første tatovering, ikke gå alene.
Hvordan man skal håndtere tatovering smerte. Hvis det er din første tatovering, ikke gå alene.
 1. 1
  Hvis det er din første tatovering, ikke gå alene. Ta en venn eller et familiemedlem, på den måten, har du noen å snakke med eller som kan generelt ta tankene bort smerten.
 2. 2
  De fleste kunstnere vil ikke bare starte. De vil spørre deg om du er klar, og de vil vente på ditt gå videre. Pust dypt, og ta deg tid. Du trenger ikke å dykke inn så snart du kommer til timen din.
 3. 3
  Hvis blod gjør du føler deg svimmel eller kvalm, har du sannsynligvis ikke bør se. Det er vanligvis blod involvert i å få en tatovering. Selv om vennene dine forteller deg de ikke blø, blødde de.
 4. 4
  Forstå at alle er forskjellige. Føler noen mennesker mindre smerte ved ikke å se, mens andre føler seg bedre hvis de ser. Du vil finne det ut. Gjøre det som er best for deg, ikke hva som var best for din venn som fikk deres første.
 5. 5
  Tygge tyggegummi eller hard candy om det hjelper. Ta en stress ball, eller noe du kan presse om det hjelper deg.
 6. 6
  Hvis smertene blir for deg, og du må ta en pause, forteller kunstneren. De fleste har ikke noe imot, og de ikke ønsker å gjøre din opplevelse unødig smertefull. Ta to minutters pause og deretter gå tilbake til det. Husk at du betaler for dette, så gjør det du trenger å gjøre for deg.
 7. 7
  Flytt så lite som mulig. Jo mindre du beveger deg, desto mer nøyaktig er artist kan være, og jo raskere det går.
 8. 8
  Etterpå din splitter spanking ny tatovering vil være litt sår. Lytt til kunstnerens instruksjoner, og smertene vil være minimal og vil forsvinne raskt.
 9. 9
  Nyt din nye tatovering.
 10. 10
  For å redusere smerte og blødning og helbrede tatoveringen raskere, kan hvetegress ekstrakt arbeide underverk. Bruk den før kunstneren starter, under og en gang om dagen etter at tatovering er fullført.

Tips

 • Forstår hva du får deg inn. Du kan få en tatovering på et område som er kjent for å være smertefullt.
 • Disse er permanent, så ikke sette deg gjennom hva som kan være en smertefull prosess for noe du vil angre på i fem år.

Advarsler

 • Pass på at butikken er ren og hygienisk! det er greit å spørre tatovering ansatte dersom de har sterilisert materialer og hvis butikken er ren.
 • Unngå å gå selv.
 • Pass på at du spiser i tilfelle blodsukkeret synker.