Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en iphone

Er foreldrene dine nølende til å kjøpe en iPhone for deg? Denne artikkelen gir noen tips for å hjelpe dine foreldre / forelder bli overbevist du er klar!

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en iphone. Ha en diskusjon med foreldrene dine om fordeler og ulemper med en iphone.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en iphone. Ha en diskusjon med foreldrene dine om fordeler og ulemper med en iphone.
 1. 1
  Ha en diskusjon med foreldrene dine om fordeler og ulemper med en iphone. Identifisere problemer som kan dukke opp med å ha et slikt avansert stykke teknologi, og finne ut mulige løsninger.
 2. 2
  Få dem noe de alltid har ønsket, moren din kan være lurt noen awesome parfyme, tjene litt penger og få det for henne, kanskje pappa vil ha noen nye sokker, få dem til ham
 3. 3
  Hold skolekarakterer opp. Gode karakterer alltid gjøre en forelder stolt og glad. Hvis du får gode karakterer, vil de mest sannsynlig være lykkeligere generelle og mer villige til å investere i en iPhone for deg. Hvis du får en dårlig karakter, fortelle foreldrene dine at du vil prøve hardere og ta det opp (har en god karakter for å vise dem etter).
 4. 4
  Tilby å betale for halvparten. Kostnadene kan være problemet. Forstår at det vil være en stor investering, men verdt det hvis du har tenkt på å ta skikkelig vare og bruker det ofte
 5. 5
  Vær tålmodig. Som det gamle ordtaket, gode ting kommer til den som venter. Hvis du ikke er tålmodig, vil det ta enda mer tid og krefter på å få din iPhone.
 6. 6
  Være ansvarlig. Ta godt vare på de tingene du har nå for å vise at du kan ta vare på en iPhone! Ikke mist noe mens du prøver å få din iphone, fordi det ikke viser foreldrene dine at du er ansvarlig for å ha en slik kostbar enhet
 7. 7
  Respektere dine foreldres beslutning. Hvis de sier nei, er det sannsynligvis en grunn hvorfor. Kanskje du ikke har råd til det, eller kanskje de ikke tror du er ansvarlig nok. Hvis de sier ja, be happy! Takk dem og prøve ditt beste for å holde oppe det gode oppførsel selv etter å ha mottatt din nye iPhone!
 8. 8
  Opptre som en voksen. Dersom en (eller begge) av foreldrene dine har en iPhone, vise dem at du er ansvarlig akkurat som dem og gjøre ting som de normalt ville gjøre, som lage mat eller vaske huset. Det høres kanskje kjedelig ut, men dette får du iPhone du leter etter.
 9. 9
  Ikke mas. Foreldre hater det når du spør dem om og om igjen for ting. Klart det kan fungere noen ganger, men sannsynligvis ikke for noe sånt som en iPhone. Behold roen og vente en stund, kanskje minne dem en eller to ganger, men ikke for ofte.
 10. 10
  Gjøre husarbeid. Tilby deg å hjelpe til med oppgaver rundt i huset, som å ta ut søpla, ta vare på ditt kjæledyr, oppvasken, osv.
 11. 11
  Hjelpe betale av regninger. Spare opp litt ekstra penger til å betale for telefonen samt den månedlige regningen - iPhone er dyrt og foreldrene dine er kanskje ikke opp for ideen om å bruke 15€ -25€ ekstra i måneden for dataene.
 12. 12
  Vis dem at du elsker dem. Foreldre elsker det når det barn gjør disse tingene.
 13. 13
  Hvis de sier nei, ikke begynn å oppføre seg merkelig med foreldrene dine og glemme de kvaliteter og moral av en god barn som du ble vist dem å få en iphone. De vil sannsynligvis ikke være fornøyd hvis de finner ut at du var bare å sette på en god handling for å få iPhone.Keep opp god handling så kanskje i fremtiden kan du få en ny telefon.

Tips

 • Når du får iPhone, takke foreldrene dine, og deretter fortsette å jobbe hardt på dine oppgaver og hva de forteller deg. Dette viser dem at du er ansvarlig og fortjener iPhone.
 • Ta godt vare på din nåværende telefon slik at foreldrene dine vil se hvor ansvarlig du er til å ta vare på en iPhone.
 • Bare fordi du får iPhone, ikke slutte å gjøre alt de sier, eller husarbeid. Det vil bare få det tatt bort.
 • Vær veldig respektfull og lydig mot dine foreldre. Gjør alt de sier, og vise dem din kjærlighet.
 • Ikke si ting som "Alle de andre på skolen ha dem." de vil bare bli irritert og de kan selv si "deretter bruke dine venner!"

Advarsler

 • Prøv å unngå å bli sutrete. Det forteller bare foreldrene dine at du ikke er klar for ansvaret for en iPhone.
 • Prøv å holde karakterene opp!
 • Vis dem at du virkelig fortjener det.
 • Ikke vær frekk eller dine foreldre kan ikke få deg en iPhone.
 • Spør dem én gang, og deretter slippe faget. Hvis du fortsetter å bringe den opp, foreldrene dine er mer sannsynlig å IKKE få deg iPhone.