Wkano

Hvordan overbevise noen til å stole på deg igjen


Etter å bryte noens tillit til deg, vil det ta mye tålmodighet og besluttsomhet for den spesielle personen å gjenvinne tillit til deg igjen. Med utholdenhet og vilje, er det mulig å snu en persons skuffelse i deg rundt og gjøre forholdet bedre enn før.

Trinn

Hvordan overbevise noen til å stole på deg igjen. Forstå viktigheten av tillit.
Hvordan overbevise noen til å stole på deg igjen. Forstå viktigheten av tillit.

Del én: overbevise dem med dine handlinger

 1. 1
  Forstå viktigheten av tillit. Relasjoner er meningsløst uten tillit. Det dreper både partnere dypt inne.
 2. 2
  Klandre deg selv. Grunnen til at du har en tillit underskudd er bare deg. Du må innse og akseptere dine feil før du kan gå videre. Du må forstå at det var du som tabbet seg opp og den eneste som kan bebreides for det er du.
 3. 3
  Ikke gjør det igjen. Dette er det aller viktigste. Hvis du handle igjen på en måte som trosser tillit til partneren din så du kan gjøre en uopprettelig skade. Pass på at du ikke gjør noe som røper din venn. Før eller senere (e) han vil helt sikkert komme til å kjenne og så ting kan gå utenfor din kontroll.
 4. 4
  Gjør det ved deres handlinger. Den eneste måten å få tilbake tilliten er ved dine gjerninger. Dine ord eller forsikringer vil egentlig ikke hjelpe situasjonen som du allerede har mistet troverdighet. For det første du faktisk trenger å synes synd dypt inne og forstå dine feil. Så lover ikke å gjenta dem. Du må sørge for at du forstår hvor viktig dette forholdet er for deg bare da kan du handle for å forbedre den. Du kan ikke igjen jukse på din venn og samtidig plan for å vinne hans tillit tilbake. Du må virkelig opptre på en måte som ville få deg den tilliten tilbake.
 5. 5
  Vær tålmodig. Det er en langsom og smertefull prosess, og du må være tålmodig og konsekvent. Din tålmodighet vil bli bestemt av hvor viktig forholdet er for deg i ditt liv. Men til slutt vil det være verdt det. Det er ingenting mer viktig i et forhold enn tillit.
 6. 6
  Vær klar til å ofre. For å få tillit tilbake du trenger å gjøre offer og ikke gjøre dem telle før partneren din noensinne. For eksempel kan du unngå å gå med dine ekser eller personer vennen din ikke liker deg å være med. La dem få en følelse av at du er alt for ham / henne. Men pass på at du ikke nevne at det var for ham / henne at du ofret møte dine ekser eller dine søte venner. Det bare kan ha en motpost og angre alle dine hardt arbeid. Du må gi slipp på andre fristelser i livet ditt.
 7. 7
  Tenk på hva du gjorde. Nå som noen har mistet tillit til deg, må du tenke på hvordan du har mistet den tilliten, hvor du gikk galt, og hvordan å tjene tilbake sin tillit. Du må kanskje gi tid til å "kjøle seg ned" før i tiden fremover. Være forberedt på å ha alle dine forsvar ned. Hvis du går i sint og frustrert, vil du ikke lykkes, og vil sannsynligvis gjøre ting verre.
 8. 8
  Overraske dem ofte. Få dem kaffe eller gjøre dem små rimelige gaver. Små handlinger som disse går langt i å vise en person som du er virkelig lei meg for dine handlinger og ønsker å gjøre det godt igjen.
 9. 9
  Overgi ditt privatliv. Gi dem tilgang til din e-post og Facebook-kontoer, eller vise dem samtaleloggen på din mobiltelefon. Vis dem at du har ingenting å skjule og ikke gjør noe bak ryggen deres.
  • Pass på at dette er i grunn. For eksempel har de ikke rett til å bli sinte hvis du nekter å gi dem tilgang til din bankkonto.
 10. 10
  Begrense din tid borte fra dem. Hvis du har til å tilbringe tid borte fra dem, gjøre alt i din makt for å sørge for at du ikke gjør noe upålitelige eller uærlig. Tekst dem ofte bare for å sjekke inn og la dem vite av oppholdssted.
 11. 11
  Tilby å gjøre det godt igjen. Lag en plan for å gjøre opp for dine handlinger. Be personen du har gjort galt mot hva du kan gjøre, eller foreslå en løsning. For eksempel, hvis du ikke klarte å dukke opp for en planlagt filmkveld, tilby å ta din venn til en annen film - din behandler.
  • Husk at ikke alt kan gjøres opp - i hvert fall ikke med en gang. I dette tilfellet, du er bedre å bare suge den opp, ba om unnskyldning og sa at du forstår hvorfor personen er sint og la dem lufte sin frustrasjon.

Del to: beklager

 1. 1
  Vis dem at du mener det. Være genuint angrende. Ikke prøv å rettferdiggjøre deg selv eller gi unnskyldninger. Ikke bruk "men" eller "hvis bare" i unnskyldning og vet at ethvert forsøk på å snu ting rundt på den andre personen vil slå tilbake. Du må ikke forsøke å skifte skylden til noen, men heller ta ansvar selv.
  • Hvis du kommer til å gråte, ikke holde tilbake tårene. Føl deg fri til å gråte. Det viser oppriktighet og skyld i unnskyldning ditt.
 2. 2
  Skriv din unnskyldning. Skriv et kort, gjennomtenkt e-post eller brev. Hvis du er kunstnerisk, kan det være et stykke kunst. Noen ganger kan dette være lettere enn direkte å snakke med den personen, selv om det ikke er anbefalt at du bruker dette som en unngåelse taktikk. Men noen ganger kan det være den eneste måten hvis personen er å unngå deg.
 3. 3
  Være konkret. Når unnskylde, detalj svaret ditt. For eksempel, "Jeg beklager at jeg var slem mot deg" er greit, men "Jeg beklager jeg sto du opp på festen. Det var egoistisk og tankeløs av meg" er mye bedre. Dette hjelper din venn vet at du forstår den faktiske grunnen til at de er opprørt.
 4. 4
  Motstå trangen til å presse om tilgivelse. Trust, en gang mistet, er svært motvillig gitt igjen. Det er en forsvarsmekanisme vi alle ansette - når en person har forrådt vår tillit, er vi ikke ivrige etter å gjenta denne opplevelsen fordi det gjør vondt for mye. Hvis du er skyldig i å skade noen på denne måten, ikke press ham eller henne til å skynde seg og tilgi deg. Grasiøst akseptere det hvis de trenger mer tid.

Del tre: gå videre etter unnskyldning

 1. 1
  Gi dem tid og rom. Noen ganger personen bare må ha litt plass eller tid til å se for seg at du forstår hva du gjorde galt, og har justert oppførsel for å hindre at det samme skjer igjen. Det tar tid for folk å se at du har endret din atferd.
 2. 2
  Tilgi deg selv. vi alle bryte løfter, gjør dumme og uforsiktig ting og bare gjøre dårlige valg. Sørg for å tilgi deg selv hvis du har gjort alt du kan gjøre. Hvorvidt personen tilgir deg, sørg for å lære av dine feil.
 3. 3
  Respekter din venn, men respekterer deg selv. Som nevnt ovenfor, er ingen perfekt. Hvis du har oppriktig om unnskyldning, vist ekte anger og endret dine veier, men vennen din fortsetter å gi deg sorg for dine handlinger som fant sted måneder siden, er dette ikke akseptabelt. Fortell din venn at det er urettferdig av ham eller henne til å bruke feil som et våpen for alltid. Advare ham eller henne at selv om du er lei for å skade dem, vil du ikke sender til denne straffen for alltid. Fortell din venn at det er på tide å legge dette bak deg, eller innrømme at dette ikke kan være "fikses" - og gå videre.
 4. 4
  Godta at det ikke kan være fikses. Dessverre, hvis du bryter tillit på bestemte måter, kan det aldri bli reparert uavhengig av hvor lenge du prøver å gjøre det godt igjen. Det er ikke riktig å la en feil definere resten av livet ditt. I dette tilfellet er det beste for dere begge hvis du avslutte forholdet og gå videre til en der denne bagasjen ikke følger dere begge.

Tips

 • Å være generelt vil gjøre andre stole på deg igjen lettere enn hvis du stadig sårer andre.
 • Foreldre kan virke vanskeligere å vinne tilbake tillit, men husk at deres tillit til slutt vil komme tilbake. De elsker deg.
 • Kjærlighet svikter aldri, hvis du virkelig elsker den personen og de elsker deg, vil de godta unnskyldning og gå videre. Det vil ikke alltid være en umiddelbar type ting, men husk at de er skadet, og det vil ta tid å lege de sårene.
 • Vær ærlig, og ikke holde noen ting tilbake, fordi å holde den tilbake kan bare gjøre det verre for dere begge. Stol på oss, vi har alle vært der.
 • Ikke la dine følelser styre dine handlinger.
 • Hvis forholdet er meningsfullt for dere begge, vil det leges med tid og tålmodighet.
 • Vær forberedt på et stort potensial drama, men vær rolig og konstruktiv selv. Personen kan aldri vil snakke med deg igjen. De kan bare gå bort og hvis de gjør, husk å sette deg selv i deres sko. Ville du gjort det samme?
 • Alltid sørge for at det er riktig tid å gå om unnskyldning. For eksempel ville tigge om tilgivelse mens vedkommende er i en begravelse være upassende.
 • Ikke gi opp selv-respekt for noen.
 • Prøv aldri å lyve og si at noen andre gjorde det eller var det ikke om en person, fordi du vil få inn enda mer trøbbel hvis de finner ut.

Advarsler

 • Ikke holde farlige hemmeligheter. Telling din venns forelder som han / hun gjør narkotika, har en spiseforstyrrelse, blir mishandlet eller har selvmordstanker er ikke bryte tillit. Det kan være å bryte tillit, men det er viktigere at han eller hun får hjelp enn noe annet, selv om det ender ditt vennskap.
 • Noen ganger vil en person sier de er greit og godta din unnskyldning, men holder en ugjerning over hodet for alltid. Det er faktisk ikke tilgi deg og er ofte verre enn hva du gjorde.