Wkano

Hvordan bli venner med den populære jenta (for jenter)

Å være venner med noen populære jenta vil vanligvis gjøre deg mer populær. Her er en måte å gjøre det.

Trinn

Hvordan bli venner med den populære jenta (for jenter). Grab hennes oppmerksomhet.
Hvordan bli venner med den populære jenta (for jenter). Grab hennes oppmerksomhet.
 1. 1
  Bli venner med folk hun er nær. På denne måten når du begynner å være vennlig mot henne, vil hun ha sett deg før, og hun vil være mer komfortabel med deg. I tillegg kan de jentene inviterer deg over til en sammen med den populære jenta du ønsker å være venner med, og det er en fin måte å bånd med henne. Prøv å henge ut med en av hennes sjenerte venner.
 2. 2
  Grab hennes oppmerksomhet. Begynne å ta vare på utseendet ditt, og hun vil begynne å legge merke til deg mer!
 3. 3
  Begynner å henge ut med den populære jenta mer og mer. Starte med antrekket sitt, og gjøre små ting som å låne hennes blyanter. Deretter begynne å gjøre større ting. Tilby å være hennes lab partner når hun har ingen venner i den klassen, eller inkludere henne i spill med vennene dine. Deretter kan du begynne å gå ved siden av henne i hallene, snakke mer, og kanskje Så lenge vennlig og morsom, og hun liker deg, vil du finne deg selv å bli hennes venn.
 4. 4
  Snakk om de temaene som hun liker, så vel som de du liker, vil hun snart være mer interessert i hva du snakker om.
 5. 5
  Legg i happy-go-lucky til holdningen din. Dette betyr positiv holdning, selv når ting virker helt motsatt. Alle ønsker å være rundt noen som lyser opp dagen.
 6. 6
  Smile mye. Det viser at du har en flott personlighet.
 7. 7
  Lær hennes humor. Det er viktig at du har en sans for humor!
 8. 8
  Gi henne komplimenter. Men lyver ikke - ikke si noe du ikke mener. Hvis du liker håret, si "Jeg elsker håret ditt!" eller "du har vakkert hår!", være kreativ. Kom opp med egne måter å kompliment. Alle setter pris på komplimenter. Ikke overdriv, eller det vil miste sin effekt. Kompliment nå og da, hun får ideen.
 9. 9
  Snakk med henne mye. Hvis du er sjenert, har du å komme ut av skallet litt og innlede en samtale. Hils henne når du ser henne i gangen. Være ekstra hyggelig mot henne, som tilbud om å hjelpe henne med oppdraget sitt, kjøpe henne en drink, invitere henne shopping, etc. Hun vil sette pris på det. Jo mer du snakker, jo bedre venner du vil bli med henne!
 10. 10
  Bryte isen ved å invitere henne til en venninne. Bare invitere henne, på den måten kan du virkelig obligasjon. Kontroller at sleepover er gøy, ikke kjedelig. Gjøre ting som spiker, ur, baking og makeovers. Du vil at hun skal se at du kan være en veldig god venn.
 11. 11
  Hvis hun tilfeldigvis være venner med folk som misliker deg, eller du misliker dem, hvem bryr seg? Ikke mist motet, du kan være hennes venn uten å være venner med alle hennes andre venner. Bare gå for å være hennes venn, og du kan være venner med noen av hennes venner som er fint. Dessuten, hvis du til slutt bli som, bestevenn med henne, vil du ende opp med å "stjele" henne fra slemmere venner og snart hun vil like deg bedre enn dem!
 12. 12
  Opptre som en venn til henne. Sitte med henne på lunsj, snakke med henne, og være hyggelig. Hun vil se at du er en venn, og begynne å behandle deg som en.
 13. 13
  Delta på fester, overnattinger og andre sosiale sammenkomster hun inviterer deg til. Prøv hosting dine egne sosiale sammenkomster. Alltid være der for å støtte henne.
 14. 14
  Holde hodet kaldt. Ikke frik ut hvis du føler deg nervøs, vil det ta litt tid å få mer trygg rundt henne. Også studier viser at å se på en person og deretter smilende umiddelbart sjarmerer dem.

Tips

 • Ligger ikke falsk eller gjøre din vei til å bli hennes venn. Det er ikke et ekte vennskap.
 • Hvis hun ler av deg når du snakker til henne eller noe, da hun ikke er verdt det. Du kan sannsynligvis gjøre bedre, flytte på noen andre som er populært og henge ut med dem, selv en av hennes venner.
 • Ikke la dine andre venner for henne, og heller ikke ekskludere dem.
 • Vær deg selv. Men hvis hun oppfører seg som en drittunge, så slutte å prøve. Du er verdt mye mer enn hennes tid.
 • Vær deg selv!
 • Stole på henne og hun vil stole på deg tilbake. Ikke vær redd for å fortelle henne ting, og hun vil begynne å føle seg enda mer comfortale med deg.

Advarsler

 • Ikke vær klengete - hun vil bare bli irritert og vil ikke ønsker å henge rundt med deg. Noen ganger kan folk dra nytte av deg uten at du vet det. Ikke fall for at ting.
 • Ikke overse gamle venner. Behandle andre som en klikk, men det går rundt kommer rundt. Glem ikke!
 • Hvis det populære jenta virker veldig mener og grusom, ikke prøv å være venner med henne. Prøv å være venner med de fine jentene som gjør dagen din. Det er bedre å omgi deg med positive, hyggelige mennesker heller enn en populær, frekk jente.
 • Ikke prøv for hardt. Ingen liker wannabes. Ikke stilken henne! Du trenger ikke å være sammen med henne hvert øyeblikk av livet ditt. Hvis du befinner deg på dette stadiet, break it!
 • Ikke at det ser ut som du prøver å fange hennes oppmerksomhet, handle kjølig og rolig, men fortsatt gjelder de andre tipsene
 • Ikke vent for henne å invitere deg til en fest, eller det vil ta en evighet! Invitere henne til huset ditt først.