Wkano

Hvordan overleve ungdomsskolen

Ungdomsskole er et stort skritt i en gutt liv. De forlater den lille verden av barneskolen i den store verden av ungdomsskolen. Noen deler vil være skummelt, og noen vil være morsomt. Tross alt, det åpner døren til hva dine resterende tre årene vil være like. Du bedre gjøre det meste av disse årene. De årene du har i ungdomsskolen vil feste med deg for alltid! Men alltid vite at alt du trenger er ditt sinn. Og husk å være deg selv og lykke til!

Trinn

Hvordan overleve ungdomsskolen. Hold prioriteringer rett.
Hvordan overleve ungdomsskolen. Hold prioriteringer rett.
 1. 1
  Være ren! Alltid pusser tennene, vil du bli upopulær veldig fort med dårlig ånde og gule tenner. Ditt smil er det første folk ser, ta vare på den. Rent hår og ansikt er svært viktig. Ikke gå til skolen med fett hår og en fet ansikt. For gutter, sette på litt deodorant og dusj regelmessig. For jenter er det ikke nødvendig å bruke sminke, men hvis du føler at du foretrekker det, gå for det. Ikke overdriv, for mye sminke (spesielt mascara og øyenskygge) gjør at du ser unaturlig og falsk. Du aldri vil at folk skal tro du er noen du ikke er, og det blir åpenbart at du prøver for hardt. Gå for naturlig utseende i stedet.
 2. 2
  Følge med i timen. Ta notater og lytte. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet, vil du ikke forstå noe senere. Middle school handler ikke bare om ditt sosiale liv. Du bør prøve å være smart og få gode karakterer.
 3. 3
  Stille spørsmål. Selv om det ikke er den mest populære tingen å gjøre, vil stille spørsmål holde deg fra å se ut som en idiot foran masse folk. Bare spør spørsmål når du er helt clueless om noe. Kanskje det ett spørsmål vil hjelpe deg på en test. Det gjør vanligvis.
 4. 4
  Vær deg selv. Alle vil virkelig liker den virkelige deg. Selv om det kan anses som "kult" å gjøre det alle andre gjør, montering knuser bare din evne til å skille seg ut. Husk, sette ditt eget preg på livet. Ikke la andre bestemme hva du gjør eller hva du ikke gjør. Stå opp for deg selv. Være i kontroll. Med det sagt, ikke helt overse andres meninger om hvordan du bør være. Det kan dreie seg om roping på noen uten grunn. Hvis du ikke liker hva de sier, bare si "Takk, men jeg liker meg selv slik jeg er." Det fungerer faktisk. Aldri prøve å forandre deg selv fordi du er unik akkurat slik du er.
  • Ikke prøv å "passe inn", fordi sjansene er, hva de "populars" gjør er trolig dum og du vet bedre enn det. Du vil finne de riktige venner i et spørsmål om tid og har en flott tid med dem.
  • Ikke gjør slemme ting bare fordi de "kule" barna gjør det. Det vil ikke hjelpe deg på noe. Det vil bare gjøre karakteren gå ned, vil folk ikke liker deg, og selv om de "kule" barna gjør det de ikke liker deg, de vil bare du skal være "ukult". straffene bli verre enn fengsling. Snart vil en suspensjon og snart vil du kunne bli utvist permanent. Ikke la folk forandre deg!
  • Husk: Det finnes ikke noe slikt som en "populær" gutt. Alle er populær i sin egen måte, og ikke endre hvem du er å prøve og bli akseptert av andre. Hvis du bare lar ting rulle, og være deg selv, da vil du komme sammen med jevnaldrende mye lettere.
 5. 5
  Bli involvert. Ungdomsskole har en rekke aktiviteter som du kan delta i, for eksempel Band, kor, orkester, sport, kunst og dans. Du kan engasjere og utvikle en ny lidenskap fra musikk eller andre ting. Du kan møte mange nye venner mens du tar klassen. Du trenger ikke å være god på hva du tar som en aktivitet. Du er på skolen for å lære. (Også det er jente / gutt speidere, sjakk klubb etc.)
  • Plukk valgfag og de tingene du liker å gjøre. Det gjør dagen gå raskere, og du kan bare gjøre en ny venn.
  • Når jeg prøver ut for idrett, har det rette utstyret. Sørg også for at treneren legger merke deg. Og hvis du ikke gjør laget, fortsette å prøve, og ikke gi opp! Og ha gode karakterer for sport. Stol på meg, vil du trenger dem!
 6. 6
  Hold en bok hendig. En bok er en eiendel som er veldig bra å ha med deg. Hvis du ikke er så sosialt engasjert i skolen i disse dager, vil en bok opptre som noen interessant å snakke med. Hvis noen akkurat som du ender opp med å se dere som leser deres favoritt serie da vil du sannsynligvis begynne å chatte opp en storm. Dette kan starte en vennskapelig forhold. Bøker bygge opp ordforrådet og fremme veltalenhet. Dette vil hjelpe deg mye i klassen.
 7. 7
  Hold prioriteringer rett. Husk skolen er for læring, så ikke bli så opptatt med fritidsaktiviteter som du glemmer dine kjernen klasser. Hvis du praktiserer fotball etter skolen all den tid du ikke får til å studere. Og du bør skrive ned lekser i en notatbok. Noen ungdomsskoler har lekser på nettet, men ikke helt stole på dette som nettstedet kan være nede eller lekser for dagen kan ikke være der.
 8. 8
  Hold ut av sladder og komme i trøbbel med venner. Ungdomsskolen er vanligvis årene når du blir viklet inn i drama uten mening. For noen mennesker, deres venner blir til noen som de kunne knapt kjenne igjen lenger. Hvis du finner en venn å bli "giftig", ikke vær redd for å høflig stoppe vennskap, det vil hjelpe deg i det lange løp.
 9. 9
  bli konsumert med karakterene dine. Har ungdomsskole karakterer en effekt på din fremtid, for eksempel hvis du prøver å komme inn i et avansert high school, må du fokusere hele livet på dem. Selvfølgelig, ikke slakk av og bli fanget opp i ditt sosiale liv. Fokuser på din forståelse av materialet. frik ut over en mindre enn en karakter
  • Få leksene gjort på tid eller før du skal reise bort for en tur, la lærerne vet at du vil være borte så du kan få leksene gjort i tide.
  • Husk å fullføre lekser. Ved noen skoler gjør de du bor i helgene om morgenen for å fullføre uferdige lekser, så er ferdig med det, når det er grunn!
 10. 10
  Kjenn dine lærere også. Noen lærere forventer mer enn andre og annerledes lærere har høyere eller lavere trøbbel toleranser enn andre. Hvis du ikke er sikker på klasserom / lærere, så la alt roll ved å se. Nå er en god tid til å snakke med dine eldre søsken (hvis du har noen) om skolen. Noen lærere har klassen grade sine papirer. Hver lærer kan ha en annen karakterskala som å sette en stjerne på riktige svar og sette flenger på feil svar. Noen skoler har avanserte kurs for matematikk, lesing, skriving og mer. Lærerne som underviser disse klassene kan ha høyere standarder for sine klasser.
 11. 11
  Hvis du ser en mulig bølle eller en gammel en fra barneskolen, deretter holde seg borte. Unngå å sitte ved siden av dem eller å ta kontakt, men de kan ha glemt deg. Hvis ja, så ikke minne dem. De kunne også ha endret seg så ikke alltid overse dem. Ikke la en bølle hakke på deg eller en venn, situasjonen kan og vil bare bli verre-du eller en venn kan bli alvorlig skadet av en bølle. Sette en stopper for mobbing så snart den starter. Få en pålitelig voksen som lærer. Straffen vil bare bli verre for mobberen hvis han / hun fortsetter etter å ha blitt tystet.
 12. 12
  Oppsøke venner fra tidligere år på skolen. Prøv å holde kontakten og også prøve å gi dem kontaktinfo før skolen / slutten av barneskolen. Ikke se noen gamle venner eller trenger nye? Finn noen nye Du kan møte nye mennesker overalt i skolen. Husk å velge venner med omhu. Du ønsker venner som har samme interesser, trenger du ikke ønsker å være venner med noen bare fordi de er populære. Du har hele skolen for å plukke fra, så det er rikelig med valg.
 13. 13
  Unngå iført hva de "kule kids" slitasje. Det gjør du virker som en tilhenger, så starter en ny stil. Bruk klær som du liker, men er ikke vanlige jeans og en t-skjorte som alle har. Bruk klær som du synes er kult. La antrekket si noe om deg som person. Også, gå til sparsommelighet butikker som Goodwill og Frelsesarmeen (eller Primark og TK Maxx hvis du bor i Storbritannia), kan du finne noen gode klær der for mindre.
 14. 14
  Ikke vær redd for å sitte foran. Det vil gjøre det lettere for deg å ta hensyn, og du vil få bedre karakterer.
 15. 15
  Husk at du vil komme gjennom det! Nyte helger og pauser. Til slutt sommeren vil komme, og du vil være enda et skritt nærmere å gå på college.
 16. 16
  Unngå relasjoner. Når du kommer til ungdomsskolen, de fleste barn tror at de er klar til å ha en kjæreste. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Bare fordi du er i ungdomsskolen betyr ikke at du ikke er en unge lenger. Hold deg langt borte fra kjæresten / kjæreste relasjoner, fordi det bare skaper mer drama og press på deg. Akkurat nå, i din alder, bare ha det gøy og være en gutt. Kjærester og kjærester vil komme etter hvert, men ungdomsskolen er vanligvis full av så mye drama mellom kjærester og venninner som har en vil gjøre det mye mer verre.

Tips

 • Sørg for å holde karakterene dine opp. Læring er en nummer én prioritet, og alt du lærer, vil du bruke gjennom hele ungdomsskolen og i videregående skole.
 • Bare husk, alle de andre barna er like nervøs som deg, og som vil slites av etter den første uken. Hvis du bor trygg og opphold selv, (og ikke glem å ha det gøy) vil du være i orden. Lykke til.
 • Ikke får et dårlig rykte. Den vil følge deg til videregående skole og ødelegge deg.
 • Vær forsiktig med narkotika i ungdomsskolen. Ikke noen gang la noen presse deg til å gjøre narkotika og ikke alltid presse noen andre. Du kan lide helseproblemer fra narkotika. Husk hvem vennene dine er, og at livet er verdt å leve!
 • Ungdomsskolen kan være gal. Mye av det handler om popularitet og finne deg selv. Ikke bli fanget opp i dette. Spesielt jenter-det blir drama. Det er bare den aldersgruppen. Alle går gjennom puberteten, og prøver å finne ut hvem de virkelig er. Dette er alt normalt. Også jenter (spesielt ungdomsskole jenter) er ond. Ikke la dem bry deg. Bare holde hodet opp og selvtilliten din skinnende lyse.
 • Du bør alltid stå stolt og være trygg på deg selv! Snakk ut for det du tror på og få nye venner. I ungdomsskolen kan du opprette en helt ny deg!
 • Det er normalt å være litt nervøs. Alle føler seg redd, og det er greit. Går fra grunnskolen til ungdomsskolen er et stort skritt. Du vil sannsynligvis ikke bli brukt til å vandre rundt i hallen og ha et skap og forskjellige lærere. Du vil bli vant til det, though. Hvis du kan tenke tilbake langt nok når du først gikk i barnehage, husker hvor redd du var? Men etter noen dager, hadde all nervøsitet av, ikke sant? Det samme gjelder for ungdomsskolen. Ved slutten av den første uken vil du bli bra, stoler på oss.
 • Hvis noen blir frekk mot deg eller dine venner, stikke opp til dem, men ikke presse det for langt og komme i trøbbel.
 • Lære å arbeide skapet ditt. Det kommer til å være låst i ungdomsskolen. Ikke lure rundt med skapet ditt, få hjelp.
 • Prøv å holde seg unna trøbbel. Det er greit å ha litt moro en gang i blant (som doesnt-skolen kan bli ganske kjedelig etter en stund), men ikke ta det for langt. Du ønsker ikke rektors kontor for å bli en andre klasserom for deg. Ikke gjør lærerne og administrasjonen hater deg. Den kommer i hendig når du trenger en tjeneste eller en anbefaling.
 • Ikke vær selv bevisst, være lykkelig.
 • Hvis du er i laveste karakter i skolen, ikke bekymre deg fordi de store barna er ikke så skumle som de ser ut. Den åttende klassinger sannsynligvis ikke vil bry deg med mindre de er usikre selv. De hadde sin moro i syvende klasse og bare bryr meg ikke lenger. Du vil sannsynligvis få mer bråk fra den syvende klassinger, og hvis du gjør det, ignorere det. Bare tenk at i et år eller to kommer det til å være din tur til å ha det gøy. Anser det som en overgangsrite.
 • Gå inn for å se en lærer (e) før skolen eller etter skolen. Hvis en lærer ikke er i stand til å hjelpe deg som han / hun er opptatt, kan du gå til en annen lærer som underviser i faget, kanskje i en annen kjerne. Ellers kan du kanskje gå til en i en annen klasse nivå for å få hjelp.
 • Ikke fokuser på gutter! Ja det er gøy å ha knuser, men ikke la verden spinner rundt dem. Og hvis du er en gutt ikke fokusere på jenter! Ungdomsskole er tid til å nyte deg selv, ikke gutter! Du vil ha mye mer tid til å tenke på dem, så ikke bekymre deg.
 • Som det står på toppen, gutter er gale i ungdomsskolen. De tror at de er alle vokst opp og ønsker å ha en "god tid". Ungdomsskole er ikke tid og sted for dating og forhold. Fokuser på dine venner og karakterer. Til slutt er det virkelig karakterene dine som betyr noe.

Hvordan forsvare deg selv

- Hvis en gjeng folk gjør narr av deg, føler ikke dårlig, bare si noe spøkefullt som "hei du såre mine følelser du har det vondt en uskyldig liten gutt Thats mener!?!"

Advarsler

 • Du vil komme over noen dårlige mennesker, som bøller. Bare overse dem, og de vil sannsynligvis se bort fra deg også. Men hvis det mobberen holder mobbing deg og du kan ikke synes å stoppe det, forteller en voksen du stoler på.

Hvis du ser en av vennene dine blir mobbet, ikke bare se det skje. Enten stå opp for dem eller fortelle en lærer. Tross alt, hva slags venn lar hans / hennes venner får vondt?

 • Hvis det er den første dagen, ikke vær redd! Alt går fint. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og være selvsikker. Du vil etter hvert få nye venner snart!
 • Må ikke komme i slagsmål, ellers ville du mest sannsynlig få en dårlig reputaion. Ikke krangle med en lærer, og ikke komme inn i noen problemer med en annen student. Bare leke seg når du vet du kan.
 • For å stoppe en mobber, finne en gruppe barn. Be dem om å komme med til en voksen du stoler på. Når dette skjer, forteller den voksne din historie. Dette vil virkelig hjelpe.