Wkano

Hvordan se bra ut til tross for å være overvektig

Selv om noen mennesker anser å være radmager en viktig del av å være attraktiv, kan hvem som helst være moteriktig hvis de prøver, selv de største av oss.

Trinn

Hvordan se bra ut til tross for å være overvektig. Hvis du har et problem med å spise for mye, bare si til deg selv "vente jeg er sulten eller lei?".
Hvordan se bra ut til tross for å være overvektig. Hvis du har et problem med å spise for mye, bare si til deg selv "vente jeg er sulten eller lei?".
 1. 1
  Hvis du har et problem med å spise for mye, bare si til deg selv "vente jeg er sulten eller lei?" I så fall ville det være en god idé å prøve vedta noen sunne vaner, som å ha et balansert kosthold og trening. Hvis du bare er litt tyngre enn gjennomsnittet, men du tror ikke at det påvirker din helse, fortsette.
 2. 2
  Sikre litt penger og dra på shopping! Ta med noen venner for å hjelpe deg å avgjøre hva som ser bra ut og hva som ikke hvis du vil. Noen mennesker føler seg mer komfortabel å handle alene, imidlertid.
 3. 3
  Ikke holde seg til en bestemt stil. Hvis du ønsker å bruke lilla gummistøvler, for all del, bære dem. Dette trinnet går virkelig for alle. Å ha et utvalg av klær stiler gjøre deg til en veldig interessant person og gir gode førsteinntrykket. Hvis det ser bra ut på deg, kjøpe det. Ikke hør på folk som sier at den varmeste, mest latterlig dyre butikken i kjøpesenteret er det eneste akseptable klesbutikk. Utvikle ditt eget utseende basert på din personlighet.
 4. 4
  Bruk dine nye klær. Folk vil trolig kompliment du på den nye stilen. Smil og nyte dine gode utseende.
 5. 5
  Utvikle din egen stil hvis det betyr å blande både den hotteste butikk i kjøpesenteret, pac sol, og målet sammen, så gjør det! Du er leder i hva du slitasje, og tenker ikke på å bli stemplet av de klærne du. Baby dukker er stor.

Tips

 • Uansett hvor nydelig dine klær og hår og smykker er, vil en sur holdning ødelegge noe håp om å være attraktiv du noensinne har hatt. Så vær sjarmerende. Faktisk ikke være sjarmerende... være veldig sjarmerende.
 • En vanlig myte er at horisontale striper er lite flatterende på større kvinner, og kan gjøre dem vises større. Mens tynnere striper kan ha denne effekten, kan bredere striper være ganske flatterende og ser veldig fint.
 • Aldri prøve å passe inn i noe som er for liten eller for stor for deg.
 • Ikke glem håret! En smigrende hårklipp er alltid viktig for den generelle gorgeousness. Se på bilder for å finne et fasjonabelt en. Ikke overlate til fantasien til den personen som vifter med saksen.
 • Vertikale striper gjør du ser høyere, og dermed gjør kroppen din ser litt mindre.
 • Tenk babyen loveability.
 • Noen gutter (eller kvinner om du er lesbisk / bi) som større kvinner anyways. De fleste menn foretrekker en kvinne som er litt tyngre enn det som nå regnes som "normal".

Advarsler

 • Mens slanking og trening er stor, ikke ty til sultne selv eller sletting for å bli tynnere. Du kan gjøre massiv skade på fordøyelsessystem. Det er vanskelig å nyte å være tynn uten en fungerende spiserøret.