Wkano

Hvordan se bra ut vandre i hælene

Gå i hæler kan være vanskelig. Walking grasiøst i hælene er enda vanskeligere. Ser ut som en idiot når du går kan gjøre mye for å diskontere sexiness av en varm par sko.

Trinn

Hvordan se bra ut vandre i hælene. Denne artikkelen handler om detaljene.
Hvordan se bra ut vandre i hælene. Denne artikkelen handler om detaljene.
 1. 1
  Denne artikkelen handler om detaljene. Før du begynner å prøve å perfeksjonere din tur, sørg for at du kan ta mer enn bare noen få skritt i skoene dine uansett hvor du ser gjør det. Det er viktig å velge sko som er minst slags behagelig.
 2. 2
  Praksis! Praksis! Praksis! Og se deg selv når du går.
 3. 3
  Ta hensyn til plasseringen av føttene. Tærne skal peke rett frem. Dersom føttene er slått ut, vil du se ut som en and når du går. Dersom føttene er slått på, vil du sannsynligvis falle ned.
 4. 4
  Prøv å holde dine skritt i en rett linje. Hvis du holder føttene fra hverandre når du går, vil du ende opp med en bit av en vralte. Hvis du krysser føttene over for mye, kan du begynne å se litt beruset.
 5. 5
  Prøv forskjellige lengder på trinnet ditt og finne ut hva som ser best og er mest behagelig for deg. Hvis det er smertefullt stepping, kommer du ikke til å se grasiøs. For de fleste betyr en høyere hæl kortere skritt. Se hvordan modellene gå for inspirasjon.
 6. 6
  Hold vekten litt fremover. Ikke tråkk tå først, men ikke stole på hælen for å ta all vekten din når du går. Spesielt hvis du er iført virkelig piggete hæler. Jo høyere og tynnere hælen, jo mer fremover vekten din skal være.
 7. 7
  Igjen, se på deg selv. Vær oppmerksom på hvordan du går til det blir naturlig for deg.

Tips

 • Gå foran et speil. Få en venn til å se deg gå og gi deg tilbakemelding. Bruk en videokassett og se deg selv gå. Det kan virke narsissistisk, men det vil hjelpe deg å se hot i det lange løp.
 • Hvis du kan finne et gulv med rette linjer malt på den, bruke den til å hjelpe deg å holde skritt i kø. Sidelinjen av basketballbaner er et godt eksempel.
 • Linjer malt ned midt i travle gater er et dårlig eksempel.
 • Walking med føttene en foran den andre er noe du kan øve uten hæler også. Hvis du får så dette er din naturlige måte å gå, du kommer til å se like varmt å gå i tennissko som stilettos.

Advarsler

 • Ikke få sko som er for høy. Ikke bare vil de være nesten umulig å gå godt i, de er også veldig dårlig for dine ben og føtter! For å sjekke om skoene dine er for høy, gjør denne enkle testen. Stå i skoene dine på en etasje, og deretter prøve å heve deg selv på tærne (uten å bøye knærne), slik at det er minst en tomme mellom hælen og gulvet. Hvis du finner dette umulig, er hælen på skoen for høyt for deg, vil du ende opp med å belaste knærne og beina som du prøver å gå i en slik sko.
 • Mens det er godt å sjekke deg ut når du øver, ikke gjør det når du er ute på byen.
 • Ikke ha på deg høye hæler hver dag! Du vil ende opp med å forårsake problemer for dine føtter når du er eldre, så bare bruke dem en gang i blant.
 • Ikke kjør i høye hæler. Bruk flats, og endre i hælene senere hvis du skal kjøre i dem.