Wkano

Hvordan velge komfortable sko

Velge komfortable sko trenger ikke å være en komplisert affære. Fremfor alt annet, velge sko som passer føttene dine, fremfor å lage føttene passer skoene. Det er nå flere komfortable kjole sko produsenter som gjør sko med pedorthic eller komfort kvaliteter.

Trinn

Hvordan velge komfortable sko. Forstå at størrelsene kan variere mellom sko merker og stiler.
Hvordan velge komfortable sko. Forstå at størrelsene kan variere mellom sko merker og stiler.
 1. 1
  Forstå at størrelsene kan variere mellom sko merker og stiler. Ikke velg sko av størrelsen merket på innsiden av skoen. Dommer skoen etter hvordan det passer på foten.
 2. 2
  Velg en sko som samsvarer så nær som mulig til formen på foten din.
 3. 3
  Ha føttene målt regelmessig. Størrelsen på føttene endres etter hvert som du blir eldre.
 4. 4
  Har begge føttene målt. De fleste mennesker har en fot større enn den andre. Passer til den største foten.
 5. 5
  Passe på slutten av dagen når føttene er størst.
 6. 6
  Stå under montering og sjekke at det er tilstrekkelig plass (3/8 "til 1/2") for din lengste tå på slutten av hver sko.
 7. 7
  Pass på at ballen av foten din passer godt inn i den bredeste delen (ball lomme) av skoen.
 8. 8
  Spør om forskjellige bredder hvis føttene er bredere eller smalere enn gjennomsnittet.
 9. 9
  Spør om halv størrelser hvis du tror du er i mellom. Ikke alle butikker bære dem, men når de gjør det, kan det hende du finner ut at du er lykkeligere i mellom hele tall.
 10. 10
  Ikke kjøp sko som føles stram, venter dem til å strekke til å passe.
 11. 11
  Hælen bør passe godt i skoen med minimum av glidning.
 12. 12
  Gå i skoen for å sikre at det passer og føles riktig. (Fasjonable sko kan være behagelig og sunt!)
 13. 13
  Unngå høye hæler, spesielt høye, spisse seg. For all sin glamour og mote, disse skoene er minst komfortabel av gjengen. De konsentrere vekten på et mindre område enn din fot er designet for å gå videre, økende press og ofte skaper klype poeng. De kan gjøre balanse vanskelig og synke ned i myke materialer, som sand eller torv. Gå med lave hæler eller leiligheter så mye som mulig, spesielt hvis du vil bruke mye tid på føttene i disse skoene.
 14. 14
  Ser og føler for polstring og støtdemping. Det synes ikke å være så mye plass for det i kjole sko som i joggesko, men ta alt du kan få. Noen lag av skum eller gummi som kan dempe virkningen mellom harde asfalten og foten vil gjøre stå og gå mer behagelig.

Tips

 • Få to par, hvis du endelig finne gode sko og de er en klassisk stil du vil ha i lang tid.
 • Når du handler for noe, bære din mest flatterende, komfortable klær, sko, tilbehør. Hvis det du prøver på er mindre fantastisk enn hva du hadde på seg inn i butikken, la den der den er, og se andre steder. Spesielt med sko, komfort er konge. Hvordan ser skoen med vanlig antrekket? Er det så behagelig som det du hadde på seg inn i butikken? Kan du gjøre det arbeidet med flere elementer fra garderoben din?
 • Vurdere å sette komfort fremfor mote, spesielt hvis du skal stå mye i disse skoene (f.eks venter tabeller). Det betyr ikke at du trenger å intervjue for en jobb eller delta på et bryllup i dine gamle tennissko, men du kan velge lavere hæler eller elegante leiligheter i en klassisk stil og kle opp antrekket med et skjerf, kjede, og vesken, i stedet.
 • Sørg for at du bruker skoene rundt i butikken mens du handler, hvis det er hensiktsmessig. Mange sko føler stor for de første par minutter, og deretter begynne å brenne ballen av foten, klemmer tærne, vippe foten frem, eller skli etter noen minutter.
 • Oppsøke produsenter rettet mot komfort, og hvis du finner en du liker, kan du besøke dem først neste gang.