Wkano

Hvordan skrive en unnskyldning brev til en lærer

Barna på skolen gjør feil hele tiden. Men noen ganger, gjorde de noe så ille at de trenger å gjøre en formell unnskyldning til en lærer, rektor eller annen autoritet figur. Selv om det kan være skremmende å bekjenne sine synder, voksne forstår ikke at ungdom ikke har full kontroll over sin atferd eller beste skjønn, slik at de er svært sannsynlig å tilgi tidligere overtredelser.

Trinn

Hvordan skrive en unnskyldning brev til en lærer. Vurdere å starte med "kjære mr. / Mrs. / Ms. <last Navn teacher>", men dommer nøye om en slik formell tilnærming er nødvendig.
Hvordan skrive en unnskyldning brev til en lærer. Vurdere å starte med "kjære mr. / Mrs. / Ms. <last Navn teacher>", men dommer nøye om en slik formell tilnærming er nødvendig.

Skrive din egen unnskyldning brev

 1. 1
  Vurdere å starte med "kjære mr. / Mrs. / Ms. <last Navn teacher>", men dommer nøye om en slik formell tilnærming er nødvendig. Bare å skrive lærerens navn etterfulgt av et kolon er hensiktsmessig respektfull.
 2. 2
  Begynn med en 1-setning hilsen til lette i brevet. Du trenger ikke å hoppe direkte inn i din bekjennelse - du kan ta en linje eller to kort å takke dem for deres egen undervisning, eller for å uttrykke håp om at dagen har gått bra.
 3. 3
  Oppsummer dine feil. Når du finner deg selv å måtte be om unnskyldning til en lærer, betyr det at det har vært et sammenbrudd av student-lærer respekt. Hva gjorde du galt, eller hva gjorde du unnlater å gjøre? Beskriv disse tingene i brevet, og oppgir at du har tenkt å be om unnskyldning for dem.
  • Hvis du føler behov for å forklare den større sammenheng for å avklare ditt perspektiv, gå videre. Dette kan hjelpe læreren føle med ditt perspektiv på situasjonen, men husk at det ikke rettferdiggjøre nødvendigvis din oppførsel. Hvis læreren har en perfekt god forståelse av hva som skjedde, bare hoppe til hva du handlingen du ba om unnskyldning for å få poenget.
 4. 4
  Direkte om unnskyldning for din sårende handling. Du bør eksplisitt bruker ordene "Jeg er lei meg for..." eller "jeg dypt beklager..." for å gjøre det klart at du er bekjenne dine feil og søker sin tilgivelse. Uttrykke at dine handlinger var beklagelig, og at du vil ta vare å unngå samme feil i fremtiden.
 5. 5
  Hvis du og læreren hadde en spyttet og du tror de er delvis skylden, være forsiktig med å uttrykke det i brevet. Du bør bare subtilt nevne lærerens oppførsel hvis det var så støtende at du trenger dem for å be om unnskyldning for det. Likevel, om du ikke ønsker å beskylde dem for noe direkte eller for å skylde dem. I stedet bør du sofaen din vurdering av deres atferd i form av I-meldinger - hvordan du følte seg såret, hvordan du reagerte, hvordan du (mis) tolket sine ord, osv.
  • Som et eksempel, kan du være i stand til å komme unna med å skrive: "Jeg beklager for mine frekke retorts i uenighet vår, men jeg håper du forstår at jeg følte seg krenket av din forrige kommentar av __________."
  • Nevne læreren din oppførsel kan være unødvendig - de har kanskje innsett på egen hånd at de var delvis på feil i situasjonen og ta initiativ til å be om unnskyldning.
 6. 6
  Forklar hvordan du vil endre atferd eller holdning for å forhindre at en tilsvarende situasjon oppstår i fremtiden. I lys av denne situasjonen er årsaker i første omgang, forklar hvordan du kan unngå lignende tilstander igjen.
 7. 7
  Melde seg ut med "Vennlig hilsen" eller "respekt", og registrere ditt navn.
 8. 8
  Brett brevet nøye, legg den i en konvolutt, og sette den på kateteret. Som en slags profesjonalitet, bør læreren komme tilbake til deg innen en uke på de fleste. Hvis de ikke gi deg noen indikasjon av å ha mottatt din unnskyldning, finne en tid til privat nærme dem og spørre om de har mottatt korrespondanse. Vær forberedt på å forklare innholdet i brevet ditt i person, og å snakke ut situasjonen videre. Hvis læreren mottok unnskyldning brev, men har forsinket deres svar til deg, er det sannsynligvis fordi situasjonen ikke er løst i deres sinn, og de trenger mer fra deg for å tilgi deg.

Tips

 • Når du gir den til læreren din fortelle henne / ham at du vil aldri gjøre det igjen, og forbedre den, slik at de kan stole på deg og tilgi deg.
 • Du må kanskje begrave din stolthet når du ber om unnskyldning. Samtidig, vil imidlertid unnskyldning til nytte for deg ved å forbedre dine plasseringer med lærerstaben. Pride får du ingenting, kan gode relasjoner ofte bli uvurderlig.
 • Sørg for at brevet ikke er for kort! men ikke for lenge heller.
 • Prøv å si at det ikke var din feil, ikke forsøk å skylde på noen andre. Det viser ansvar og modenhet.
 • Hvis du har problemer med ordlyden brevet ditt, spør en annen lærer for å få hjelp. De vil vite hva som forventes av deg, og være mer enn gjerne hjelpe.
 • Aldri si "men". Det vil høres ut som om du prøver å skylde på noen andre.

Advarsler

 • Ikke skriv noe upassende, kan du komme i alvorlig trøbbel! Prøv ikke å antyde at det var deres feil, kan dette også få deg i trøbbel!
 • Ikke legg noe som gjør læreren føle seg dårlig. De vil ikke ta brevet til hjertet, og mest sannsynlig, ikke vil tilgi deg. Forsøk også å gjøre brevet kommer fra hjertet.
 • Ikke si at din mor eller far gjorde du skriver dette, og dens blitt skrevet av kraft, kan du komme i trøbbel.
 • Ikke bruk banneord.