Wkano

Hvordan søke enkle hver dag makeup

Enkle hverdagslige makeup vil gi deg en frisk, trygg utseende. Kaster på noen sminke kan skade huden din og få ned tillit.

Trinn

Hvordan søke enkle hver dag makeup. Påfør foundation eller pudder.
Hvordan søke enkle hver dag makeup. Påfør foundation eller pudder.
 1. 1
  Påfør foundation eller pudder. Pulver er mindre skadelige for huden din, men mineral makeup som fungerer best. Ikke bruk for mye, eller du vil se dumt. Hvis du har fregner, ikke prøv å dekke dem opp som de er vakre, og de bare ser rart dekket.
 2. 2
  Noen mennesker foretrekker å bruke rouge, mens andre ikke gjør det. Hvis du ønsker å bruke rouge, sørg for at det er en lett, naturlig rosa nyanse. Hvis du har fregner, er en annen grunn til ikke å dekke dem opp slik at de kan fungere som rouge din. Noen mennesker foretrekker å bruke bronzer snarere enn blusher-eksperimentere og finne ut hva som fungerer best for deg.
 3. 3
  Øyesminke kan variere mellom mennesker. Noen liker å bære skygge, liner og mascara, mens andre bare bruker mascara. Velg hva du vil, og hold deg til det. Påfør en tan skyggen av skyggen opp til krøll din. Bruk en mørkere brun slik som bronse eller sjokoladebrunt å forbedre din skrukker og mykt linje øynene. Påfør en mørkere nyanse av brunt til den ytre press og bland godt.
 4. 4
  Linje øynene med en brun eller svart eyeliner blyant. Ved hjelp av små, lette strøk, lage en linje på en tredjedel av din topp lashline, og to tredeler av rumpa lashline. Pass på at linjene er koblet på det ytre hjørnet av øyet, og gni linjen med en bomullspinne.
 5. 5
  Krølle vippene og / eller bruke mascara. Noen mennesker med mørk vippene bare krølle vippene-andre bare bruke mascara. Hvis du har problemer med å bruke mascara, eller får du det flekkete hele øyelokket, kan du bruke et visittkort å skjerme lokket som du påfører mascara. Dette bidrar også til å sikre at hver snert er jevnt belagt i mascara.
 6. 6
  Påfør en naturlig leppefarge. Foundation på leppene fungerer for noen mennesker, men for andre ser dumt. Hvis du ikke ønsker å få en naturlig leppestift, bruk en klar gloss eller leppepomade. Påfør leppepomade før gloss eller leppestift for å sørge for at leppene ikke tørker ut.
  • Less is more. Ikke overdriv sminken.
  • Hvis du fremdeles lærer å bruke sminke, har en praksis dag hjemme hvor du kan prøve ut naturlig makeup og mer dramatisk makeup, for eksempel smokey eyes.
  • Hvis du har sensitiv hud, gjelder det produktet du skal bruke til din hånd og vente i tolv timer for å se om du har en reaksjon. Du må kanskje kjøpe makeup for sensitiv hud.
  • Vask av all sminke før sengetid. Du kan bruke makeup remover, rengjøringsmiddel eller baby shampoo for dette.
 7. 7
  Ferdige.

Advarsler

 • Don `t overdrive det, eller vil det se tacky.