Wkano

Slik ha et attraktivt personlighet

Sjalusi er ikke en pen ting, men det er en følelse som springer ut i de beste av oss. Kanskje du er forelsket i noen og lei av du er sprudlende trygg venn alltid stjele rampelyset, noe som gjør knuse latter og spøk rundt. Kanskje du føler deg usynlig, vanskelig eller ikke klarer å innlede en samtale i sosiale situasjoner. Ikke bekymre deg, er det vanskelig å være i en verden hvor det synes alle rundt deg har en attraktiv personlighet, og du ikke gjør det. Husk: du er vakker, og ingen er noe bedre enn noen andre.

Trinn

Slik ha et attraktivt personlighet. Konstruer en liste over ting du liker med deg selv!
Slik ha et attraktivt personlighet. Konstruer en liste over ting du liker med deg selv!
 1. 1
  Konstruer en liste over ting du liker med deg selv! Er du god på å gjøre folk til å le, du er medfølende og lojal, smiler du og heving atmosfæren eller kan du slå negative til positiv? Det kan være hva som helst, og så enkelt som du vil!
 2. 2
  Gjøre noe annerledes. Hvis du er sjenert i gruppe situasjoner, gjør noe utenom det vanlige. Finn noe du brenner for og gjøre det! Bli med klubber utsiden og innsiden av skolen, finne en hobby eller utvide en eksisterende. For eksempel, hvis du elsker å skrive som jeg gjør, bli forfattere grupper i biblioteket, starte din egen blogg og snakke om denne hobbyen! Ved å gjøre dette vil du oppfordre andre til å gjøre det samme som din tillit vokser og vokser.
 3. 3
  Ha det gøy. Folk som elsker å le og ikke ta livet for høytidelig vil tiltrekke andre. Husk livet er for kort til å bry seg hva folk tror, ​​bare være deg selv og uttrykke det på så mange måter som mulig!
 4. 4
  Le av deg selv når du har gjort noe dumt og ikke bekymre deg. folk som kan gjøre narr av seg selv er morsom.
 5. 5
  Se komikere og morsomme TV-programmer som venner og skrubber!. det vil løfte deg og vise deg at du har en god sans for humor, du trenger bare å ha samtaler og vis denne off!
 6. 6
  Se på TV! Les! Gå ut! Det vil gi deg noe å snakke om!
 7. 7
  Skriv ned dine bekymringer, nag og noen negative tanker i en journal og rive det opp. Glem alt. Ja, vil det være ganger når folk eller irriterer deg eller noe ikke går din vei, men du har bare ett skudd på livet så slipper indre nag og starte på nytt.
 8. 8
  Sortere ut dagen! Åpne vinduer, sprenge din favoritt musikk, kaste ut dritt og rydde opp. Du vil finne gamle dagbøker og ting du har holdt alltid. Les dem, se på alt du har oppnådd og innse hva en flott person du er.
 9. 9
  Du kan aldri ha nok venner. Familier er også viktig, så tilbringe tid med folk, lytte til deres historier og lage minner med dem. bare å ta en tur vil øke din positivitet.
 10. 10
  Trene og spise sunt, og sove godt!
 11. 11
  Vise selv positivt. Det mest attraktive ting er lykke og selvtillit, ved å gjøre det ovenfor, vil du bli lykkeligere og mer selvsikker, men ikke bli frustrert hvis du føler ingenting, være tålmodig.

Advarsler

 • Ikke forandre deg selv for noen andre. Vær deg selv og la din fabelaktig attraktiv personlighet skinne gjennom.
 • Du kan aldri forandre din fremtid, men du kan endre vaner og dine vaner vil sikkert forandre din fremtid