Wkano

Hvordan spare penger som en gutt

Noensinne trengte litt hjelp å spare opp pengene dine? Her er noen ideer som kan hjelpe deg!

Trinn

Hvordan spare penger som en gutt. Finne ut nøyaktig hva du vil gjøre med pengene du sparer.
Hvordan spare penger som en gutt. Finne ut nøyaktig hva du vil gjøre med pengene du sparer.
 1. 1
  Finne ut nøyaktig hva du vil gjøre med pengene du sparer. Klipp ut et bilde av et element du ønsker å kjøpe, og prisen fra en katalog eller et blad og feste den på veggen på rommet ditt eller et sted der du ser det oftest.
 2. 2
  Få en sparegris eller andre former for lagring. Lommebøker er kanskje ikke det beste valget som de friste deg til å bruke penger på grunn av portabilitet.
 3. 3
  Finn et sted der du ikke vil bli fristet til å se for å skjule pengene dine fra deg selv. Hvis penger er ute i det fri, kan du bli fristet til å bruke den.En søsken eller foreldre skapet kan være nice.That måten vil du ha for å gå dit for å bruke penger. Sørg for at dine søsken vil ikke ta den!
 4. 4
  Fortelle noen at du lagrer dine penger slik at de kan holde deg fra å bruke den. Pass på at du stoler på denne personen.
 5. 5
  Husk at hver krone teller. Det er akkurat som 100.000 mennesker sier at deres stemme ikke spiller noen rolle. Sammen kan de gjøre en forskjell.
 6. 6
  Hvis du kommer til å henge ut med vennene dine, foreslår at dere noe som ikke involverer å bruke penger som går til parken, eller spille fotball. Også hvis du er på et venner hus eller i ditt eget hjem i stedet for å kjøpe en vann i butikken for 5€ 0,50, spare penger og ta turen til huset ditt eller bare drikke springen. Det er gratis!
 7. 7
  Lommepenger bør brukes med omhu. Plukk ut en utpekt beløpet en uke til å bruke, og gjør det til en svært liten del av sparepengene.
 8. 8
  Still et budsjett. Se hvor mye du tjener i en uke, og hvor mye du bruker. Sette den hvor du kan se det.
 9. 9
  Telle alle pengene i din sparing. Skrive det ned og komme opp med et mål som du vil like å møte. Å ha et mål i tankene vil gjøre spare opp lettere.
 10. 10
  Barn som er for unge kan ikke ha en jobb, men du kan alltid gjøre husarbeid når du er en gutt. For eksempel, spør moren din "Kan jeg gjøre rettene for en hel uke og få betalt noen få dollar?"
 11. 11
  Har dine foreldre blir sinte på dine søsken hvis deres rommet ikke er ren? Tilby å rense søsken plass for pengene. Hvis dine søsken ikke har noen penger, så spør foreldrene dine om de vil betale deg for å rense bror eller søster rom.
 12. 12
  Hvis du bor i et nabolag / underavdeling, lage en lemonade stand, eller selge godteri barer som du ikke ønsker. Hvis det er vinter tid der du bor, kan du alltid tilby naboer og foreldre til å måke snø.
 13. 13
  Spør dine besteforeldre eller andre slektninger hvis de trenger noen jobber gjort. Det kan være lettere enn å komme rundt foreldrene dine.
 14. 14
  Aldri kjøpe matvarer du liker med din sparte penger, fordi de overtale deg til å kjøpe mer, forutsatt at målet er ikke å kjøpe en matvare du lengtet etter.

Tips

 • Ikke ta pengene utenfor huset ditt. Ved å holde det inni deg automatisk har ingen penger å bruke den dagen.
 • Hvis du får penger hver gang du ser en slektning, spare de pengene et sted skille og tilbringe lommepenger i stedet.
 • Hvis du har småpenger lagre det og gå til Krogers eller Walmart. De kan ha maskiner som slår mynter til kontanter.
 • Noen gode måter å tjene penger:
  • Klippe plenene.
  • Være veldig bra til dine foreldre eller den som gir deg din lommepenger (hvis du får lommepenger) og be om lønnsforhøyelse.
 • Gi en av dine gavekort til mamma eller pappa å bruke, men de har å gi deg hvor mye penger kortet var verdt.
 • Hvis du har et talent som for eksempel å spille gitar eller dans la folk betale deg for å gjøre det.

Advarsler

 • Prøv ikke å høres altfor sjefete eller krevende når spørre folk om de vil betale deg for en jobb. Dette kan bety at du har mindre sjanse til å tjene penger fra personen (e). Vær forsiktig!