Wkano

Hvordan tilgi en fornærmende foreldre

Ta hensyn til at mødre kan også være fornærmende foreldre, og til en fornærmende mor bruke denne artikkelen som om den var relevant for begge foreldrene eller begge foreldrene. Når du tilgir, vil du føle en følelse av lettelse.

Men ikke bruke disse metodene hvis du er i dag, fortsatt være fysisk eller følelsesmessig mishandlet av foreldrene dine. Ikke bruk disse metodene for å tillate deg selv å bli ytterligere misbrukt; undertrykkelse av egen skade og smerte gjør så mye mentale og emosjonelle skader som misbruk selv.

bruke disse metodene hvis du ikke være fysisk eller følelsesmessig skadet lenger, eller i overskuelig fremtid, og ønsker for personlig fred eller oppløsning.

Trinn

Hvordan tilgi en fornærmende foreldre. Akseptere hans / hennes svakhet og innse at på et eller annet tidspunkt at overgrep skjedde i deres liv også.
Hvordan tilgi en fornærmende foreldre. Akseptere hans / hennes svakhet og innse at på et eller annet tidspunkt at overgrep skjedde i deres liv også.
 1. 1
  Akseptere hans / hennes svakhet og innse at på et eller annet tidspunkt at overgrep skjedde i deres liv også. Det kan ha blitt akseptert som normal på sin side, men i dag lever 'livet' best i å vite hva som er bra for deg selv først, og deretter barna. På et tidspunkt var det trolig en tanke som "du" ville elske barna og ville ha ønsket bedre for dem. Selv om de ikke var født ennå. Noen foreldre behandler sine barn basert på sine minner om hvordan de ble behandlet selv. De har kanskje ikke blitt tatt opp i et miljø med gode eksempler til modell som kunne vise hengivenhet og kjærlighet. De så bringe disse minnene til stede deres. De har ikke lært å tilgi og glemme og korrigere atferd som ble modellert for dem.
 2. 2
  Recall hyggelige stunder. I et livsløpsperspektiv, ikke en forelder ikke alltid misbruke et barn er det, og til tider, korrigert. Han eller hun kan ha oppført seg dårlig når deres sinnstilstand og følelser ble forstyrret og i opprør. Prøv å huske minst en hyggelig øyeblikk når hun eller han var hyggelig og behandlet deg godt. Som et barn, er det forståelig for enkelt å tilgi. Etter alt, ga han eller hun deg livet, og som kyske, "Jeg elsker mamma" eller "jeg elsker pappa." Hver gang tankene bringer tilbake tanken på en fornærmende forelder, "svisj" den tilbake til dette hyggelige øyeblikk og innse at du er en troende av nåtiden. Og fremfor alt, overlevde du alt.
 3. 3
  Slipp den gamle vondt og klandre fra undertrykkelse. Spør deg selv hvor vondt fører deg og hvorfor er du fortsatt holde den inne. Vet at det er bare menneskelig og normalt at disse undertrykte minnene kommer tilbake. Slapp av og sitte rolig i noen minutter hver dag, så la deg selv føle og deretter gi slipp på de følelsene inni deg og kompliment hva DU brakt til livet ditt. Selv de i det minste at hadde tillatt deg å kjenne og innser nå at "jeg kommer til å fortsette å overleve."
 4. 4
  Vit at hver og en av oss er bare å gå på denne planeten. Vårt liv er kort, og det er til ingen nytte å holde nag alltid. Og at "du" vil omkrets en beskyttelse som du har utviklet. Alt vil passere og det beste du kan gjøre er å nyte øyeblikket. Ikke la din gamle vondt å ødelegge resten av livet ditt. Fortsett å oppsøke en kontinuerlig fremtid.
 5. 5
  Jobbe med deg selv i å utvikle en styrke og deretter en nyere en hver gang tenkte på å huske kommer tilbake. Fokuser på hva du kan gjøre for å gjøre livet bedre for deg og dem du bryr deg og verne. Bli eksempel og forbilde for de etter deg. Hvis du spør deg selv, "men hvordan?", Lever i nå, og innser at det kan forandre seg og la god flyt gjennom. Akkurat som en naturlig bris rører forsiktig.
 6. 6
  For ting å endre seg, så må du endre. Og for deg å være i stand til å tilgi, må du tilgi deg selv og fjerne det skyld og sinne du har på innsiden. Tilgivelse er en styrke for å finne deg selv og ikke for å bo sammen med overgriperen. Tilgi deg selv også, og på vilje, "med ingen feil.
 7. 7
  Spørsmål alt overgriperen lært deg, en som du har funnet ut at i disse periodene var det ikke o. K. på din del. Mange misbrukere sabotere barnas liv på måter som varer mye lenger enn misbruk selv. Fordi nå, vil du finne en måte å tilgi og å holde tilgivende. Ja, det trodde håner... Se etter eksempler og ideer fra folk som er glade og se hvordan de kan bare smile, le, eller at de er like rolig. Filtrere kvaliteten på individuell rådgivning i livet ved å spørre "Hvordan lykkelig er den personen som gir det?" Prøv det selv også. Den mest varige skader en overgriper skaper er det sett av plausible halvsannheter som er dårlige ideer om liv eller betro seg selv. Tro som "Kjærlighet er alltid kjærlighet-hat" kan sette deg opp til å gjenta situasjonen med nye mennesker i livet ditt. Avstå, og beherske. Gange unna. Gjenvinne den indre styrken i deg. Være positiv. Prøv på nytt.
 8. 8
  Den tøffeste spørsmålet for selv er: Er jeg følge min overgriper eksempel? Behandler jeg folk på den måten? Spør om det i privat og hvis det er sant, begynne å se på eksempler på hvordan folk som ble reist i kjærlige hjem oppfører seg i de samme situasjonene. Det er mulig å omskolere deg til en person som kan leve et lykkelig liv. Det krever arbeid, men resultatene er fantastisk, ofte bedre enn du kan forestille deg.
 9. 9
  Hvis du er lenge forbi misbruk og plutselig begynne å reagere på det igjen, se på din nåværende bosituasjon. Spør om det samme situasjon som skjer i noen andre område av livet. En sjef, en partner, en venn eller en gjeldende bekjent kan utløse reaksjoner. Noen ganger det er en fare skilt i nåværende forhold. Andre ganger situasjonen er mye mildere men misbruk sette deg opp til å forvente langt verre. Forstå forskjellen betyr stående tilbake og søke råd fra folk som er uberørte og kommer fra sunnere bakgrunn.
 10. 10
  En sunnere tillit og bare tilgi. Det er å faktisk "glemme" hvordan elendigheten var "deretter" fra nå, og det er bare et minne. Styring av triggere og tror at du fortsatt kan se de neste tre minuttene av triumf at det er borte nå, og bruke din styrke til å tåle denne "nye kontrollen. '

Tips

 • Du må være besluttsom i denne avgjørelsen. Hvis du og denne forelderen er fortsatt på dårlige vilkår, kan en dårlig argument bringe tilbake alle rester av gammel følelser av harme. Ikke la dette skje, vil det bare hindre deg fra å komme videre med forholdet.
 • Skrive om det, snakke om det ofte. Smerten du føler raser inne i deg som en demon. Eller, som et forsømt barn cowers i hjørnet. Det er behov for å uttrykke seg selv. Men ikke la deg føle verdiløs. Lytt til det. Jo mer du gjør dette, jo mindre vil det føles un-elsket. Fortsette å prøve, holde det gående. Det vil ta tid, men til slutt, vil det dø ned.
 • Husk at du fortsetter å være sint på foreldrene dine er bare kommer til å skade en person... DU! De sover om natten og du kommer rundt sint og deprimert.
 • Noen ganger å kontakte dette foreldre eller andre (ikke-fornærmende) forelder vil hjelpe. Du trenger alle å forstå og finne kjærligheten for hverandre. Men hvis de bare fortsette misbruket, bryte kontakten nøye deretter trekke seg tilbake og hente inn.

Advarsler

 • Ikke bruk disse metodene for å tilgi en forelder hvis de fortsatt misbruker deg. Bare bruke disse metodene hvis du er på et sted hvor du er fysisk og følelsesmessig trygg på lang sikt fra å motta ytterligere skade fra foreldrene dine.
 • Pass på at du ikke fortsette syklus av misbruk. Hvis du heller ikke har vokst opp vitne kjærlig foreldrenes atferd, søke rådgivning og foreldrenes klasser for å lære hvordan å være den beste forelder du kan være. Ditt fylke avdeling for helse eller sosiale tjenester eller lokale sykehuset fødselspermisjon avdelingen kan tilby gratis kurs for foreldre som ønsker å forbedre foreldreferdigheter.
 • Hvis du finner deg selv å gjenta atferd, gi deg selv en time out. Innrømmer du trenger en pause, og vil komme tilbake til situasjonen etterpå.