Wkano

Hvordan svare på en frekk person

Noen ganger er det altfor lett å svare tilbake raskt til en frekk person med en like uhøflig svar, men alt det gjør er eskalere uhøflighet og la begge parter føler seg frustrert. Hvis du ønsker å stoppe denne syklusen og salve din verdighet, er det viktig å innse at det er uhøflig personen med problemet og ikke å la det ødelegge dagen din.

Trinn

Hvordan svare på en frekk person. Bruk manerer å overmanne sin uhøflighet.
Hvordan svare på en frekk person. Bruk manerer å overmanne sin uhøflighet.
 1. 1
  Forbli høflig. Uansett hvor vanskelig eller ekkel uhøflig personen er, svarer høflig og vedlikeholde din verdighet.
 2. 2
  Bruk manerer å overmanne sin uhøflighet. Spør dem dette enkle spørsmålet: "Er jeg fornærme deg liksom så fall er jeg veldig lei meg, betydde ingen forbrytelse." De fleste vil bli tatt bakk av denne tilnærmingen, og vil raskt tilbake for å forsikre deg om at du ikke har fornærmet dem.
 3. 3
  Enig med rant deres. Enig i at du er dum for å sette dem ut i det øyeblikket i tid, er enige om at du fikk det galt, er enig i at du kunne ha kledd mer hensiktsmessig eller har vært på gang. Dette setter en stopper for deres uhøflighet i sitt spor. Det er vanskelig å holde være uhøflig med noen som er enig med poenget med uhøflighet.
 4. 4
  Unngå å svare i det hele tatt. På denne måten kan fjerne den gnisten som drivstoff deres brann. Bare nikke og gå av som normalt. Ikke flir, trill ikke øynene, bare være hyggelig i demeanor din som rusler bort fra dem.
 5. 5
  Forstå hvor de kommer fra. Mye uhøflighet er et tegn på usikkerhet, sinne og sjalusi. Aksepter at disse frekke folk har litt mer enn vanlig doser av disse problemene og prøver å ta det ut på deg. Det er ikke smart, det er heller vittig, det er uhøflighet og en forkledning for ikke å være i stand til å være høflig til folk.

Tips

 • Pust dypt og telle til ti før du svarer i varmen for øyeblikket. Dette vil hjelpe deg å tøyle noen uhøflighet at du kan føle seg tvunget til å slippe løs.

Hvis du ikke er i stand til å være påståelig, men ønsker å redde ansikt, bare late som om du ikke la merke til hva den frekke personen sa eller gjorde ikke høre dem riktig. For eksempel, hvis de peker til klokken og si: "Har du fått uret ut av en heldig dip" svar, "Ti til fem." Hvis en frekk person sier: "Jeg elsker din oransje sko," på en sarkastisk måte, late som om du trodde det var en ekte kompliment og si lykkelig, "Takk!"

 • Bare ignorere den personen. Hvis de sa noe til deg som var ment å sette deg ned så bare late som du ikke hørte noe og ikke se på dem. Hvis de sa noe, og fikk ikke noe svar tilbake da de kommer til å føles vanskelig og bare gå bort.

Advarsler

 • Ikke ta til hjerte den personen som holder på å være uhøflig tross din høflighet og selvsikker holdning. Denne typen person vil aldri akseptere feil av sine måter og vil alltid gå ut på en rant snarere enn å være medfølende i sitt samspill med andre. Gi dem bred køye og innse at de bruker sin uhøflighet som et selvforsvar mot en verden av mennesker som oppdrar frykt eller irritasjon i dem og la dem finne ut sine egne konsekvenser av å oppføre seg så nedlatende.